PERFORMANSE U VOŽNJI

Kod E‑PACE sa poboljšanjem dinamike vožnje i preciznosti,svako putovanje je zadovoljstvo.

Balansiran ilako prolzan kroz uglove E‑PACE brzo i precizno reaguje na vaše upravljačke komande.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
DRIVING TECHNOLOGY
JAGUAR VOŽNJA I RUKOVANJE
Šasija modela E‑PACE razvijenaje kako bi pružala agilnu i refiniranu dinamiku vožnje. Aluminijumske komponente na šasiji koriste se za poboljšavanje performansi suspenzije povećavanjem krutosti.Kako bi se povećala udobnost u vožnji, E‑PACE ima potpuno nezavisan sistem suspenzije sa dizajnom zadnjeg vešanja sa više linkova.
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)
Za performanse u širokom spektru uslova,sitem pogona na sva četiri točka (AWD) inteligentno kontroliše rapodelu obrtnog momenta izmedju prednje i zadnje osovine.Pogonski moment je uravnotežen na obe osovine kako bi se u potpunosti iskoristila raspodela vuče na sva četiri točka.
AKTIVNA VOŽNJA<sup>1</sup>
Za veću agilnost,Aktivna vožnja optimizuje vuču i pruža karakteristike upravljanja pogonom na zadnje točkove.Sistem dozvoljava do 100 % pogonskog momenta zadnje osovine da se distribuira na zadnjim točkovima prema raspoloživom držaču.
KONTROLA UPRAVLJANJA AN SVIM POVRŠINAMA (ASPC SISTEM)<sup>2</sup>
ASPC sistem daje dodatnu sigurnost u klizavim uslovima vožnje. Ovo je tempomat niskih brzina koji pomaze da E‑PACE lakše savladava situacije nsikog trenja, bez obzira na vremenske uslove - što vozaču daje mogućnost da se koncentriše isključivo na vožnju.
MOTOR I MENJAČ

Postoji veliki broj Jaguar E‑PACE Ingenium motora koji poseduju veliku snagu i čine čist užitak u vožnji sa ekonomičnom i preciznom potrošnjom goriva. Budite uvek u optimalnoj brzini sa maksimalnim povećavanjem efikasnosti i ubrzanja, uz E‑PACE automatski menjač sa 9 prenosivih brzina . Za još veću uključenost vozača i povećanu potrošnju goriva izaberite manuelni 6-stepeni menjač.

PORODICA INGENIUM MOTORA

Naši aluminijumski Ingenium motori sa niskim trenjem imaju ugrađene cilindrične blokove i dvostruke balansne osovine kako bi se osiguralo sasvim nizak nivo vibracija za nesmetan svakodnevni rad. Svi motori su opremljeni tehnologijom Stop / Start * i pametnim regenerativnim punjenjem - sakupljanje kinetičke energije pri kočenju za punjenje baterije - za maksimalnu ekonomičnost, naročito tokom vožnje u urbanim sredinama.

*Zavisi od tržišta

INGENIUM BENZINSKI MOTOR

Ingenium benzinski motori E‑PACE koriste najsavremenije inovacije kao što je sistem stalnog ulaznog promenljivog ventila koji poboljšava svaki aspekt performansi, ekonomičnost potrošnje goriva i smanji emisiju CO2.

INGENIUM DIZELSKI MOTOR

Ingenium dizelski motori E‑PACE za nesmetane svakodnevne performanse i nisko trenje imaju naprednu tehnologiju sa turbopunjenjem sa velikim obrtnim momentom tokom čitavog opsega obrtaja i odzivnost koja je uniformna,progresivna i smanjuje zaostajanje.

NOVI DIZEL,BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI MOTOR?

Naši benzinski i novi dizel motori koji su aktuelno u ponudi predstavljaju ekološki najčistije i najefikasnije motore koje je naša kompanija ikada razvila. No, budućnost autoindustrije svakako predstavlja motor na električni pogon. Koji motor Vi birate?

SAZNAJTE VIŠE
DINAMIČNA VOŽNJA
KONFIGURNA DINAMIKA<sup>3</sup>
Kako bi ste poboljšala rafiniranost i udobnost u vožnji, kao i performanse samog vozila, opciona funkcija Konfigurabilna Dinamika ( Configurable Dynamics) omogućava vam da personalizujete mapiranje gasa , tačke prenosa brzina ,podešavanja upravljanja i suspenziju, a sve u skladu sa vašim potebama vožnje.
ADAPTIVNA DINAMIKA<sup>4</sup>
Opcioni sistem adaptivne dinamike pruža preciznu dinamiku i elegantnu vožnju praćenjem položaja točka i kretanja vozila. Elektronski kontrolisani amortizeri prilagođavaju se kako bi pružili optimalnu ravnotežu između udobnosti, preciznosti i pokretljivosti u svakom trenutku.
JAGUARDRIVE CONTROL
Za iskustvo vožnje baš po vašoj meri, JaguarDrive Control vam omogućava da izaberete jedan od četiri režima rada: Normal, Eco, Dynamic ili Winter - od kojih svaki nežno menja način upravljanja i mapiranje gasa.
MANUELNI I AUTOMATSKI MENJAČI
E‑PACE automatki menjač sa 9-prenosivih brzina je izuzetnog odziva, pruža efikasnu brzinu pomeranja za ubrzano ubrzavanje. Za još veću uključenost vozača i povećava ekonomičnost potrošnje goriva ,visoko napredni 6-stepeni manuelni menjač pruža lagane promene.

Jaguarov kompaktni SUV je jedinstvena kombinacija upečatljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte savršen E‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1Dostupno samo kod motora D240 i P300.
2Samo kod automatskog prenosa brzina.
3Nije dostupno kod motora D150 ili kod Manualnog prenosa brzine.
4Nije dostupno kod motora D150 , Manualnog prenosa brzine ili 17" aluminijumske felne.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon