JAGUAR E‑PACE GEAR - AKSESOARI

Sa Jaguarovim izuzetnim kolekcionim dodatne opreme i aksesora, sada možete kreirati najbolji E‑PACE na svetu. Vaš E‑PACE.

Da li vaš E‑PACE ima dobru opremu? Od specijalizovanog prtljažnika i vrhunskih patosnica do precizno ugradjenih aluminijumskih točkova i sportskog eksterijera, na vama je da izaberete ie široku paleta opcija kako bi izgled modela bio savršen.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE
BLACK PACK

Opcioni Black Pack unosi dodir drame. Ovaj paket obuhvata masku, bočne otvore haube i okvire prozora u sjajno crnoj boji.

PAKET ZA HLADNU KLIMU (COLD CLIMATE PACK)

Dodajući toplotu u zimskim uslovima, Cold Climate pack uključuje grejanje mlaznica na brisačima, grejanje retrovizora, volan od meke granirane kože i grejanje volana.

IZABERITE JAGUAR GEAR

Podarite svom E‑PACE-u lični pečat. Pronađite aksesoare koji se uklapaju u vaš stil života.

FIKSIRANE BOČNE STEPENICE
Bočne stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila i poboljšavaju pristup krovu. Dizajn ovih stepenika odlikuje Jaguar brendiranje, sjajne ivice od nerđajućeg čelika i gumene patosnice.
SVETLE BOČNE CEVI
Polirane nerdjajuće čelične bočne cevi dopunjuju spoljašnji stil automobila.
UGLJENVODONIČNI VENTILI
Visokokvalitetni otpornici od ugljeničnih vlakana nadograđuju stil koji je inspirisan performansama.
OSVETLJENI PERSONALIZOVANI PRAGOVI
Na vratima vozača i putnika impresioniraće vas elegantne završne obrade pragova, izrađene od nerđajućeg čelika. Ovi pragovi se osvetle kada su bilo vrata vozača ili putnika osvetljena. Osvetljenje je fosforno plave boje. Klijent može da izabere monohromni "motiv" iz ponude odobrenih fontova/pisama.
SPORTSKE PEDALE
Izrađen od nerđajućeg čelika i gume, komplet pedala bezbedno naleže na postojeće pedale i daje savremen, sportski izgled.
LUKSUZNE PATOSNICE
Luksuzne prednje patosnice od 2,050 g/m2 prediva, sa natpisom Jaguar i Nubuck vezom enterijeru vozila daju završni dodir elegancijet.
PET PACK
Držite ljubimca udobno, srećno i sigurno. Potpuna visinska podela zadržava prostor za putnike, dok je izbor između vodonepropusne ladice ili trake od gume štiti prostor za teret vozila.
UNAKRSNE POLUGE ZA KROV (NEOPHODNE KROVNE ŠINE)
Unakrsne poluge omogućuju upotrebu širokog spektra dodataka za krovove. Montiraju se na fabrički postavljene šine a karakteriše ih novi i jedinstveni mehanozam za brzo oslobadjanje koje omogućava lako postavljanje i uklanjanje bez upotrebe alata.
KROVNI NOSAČI ZA BICIKLO
Jednostavan za montažu ,krovni nosač koji se može zaključavati,i može da nosi jedno biciklo na jednom nosaču.Mogu se ugraditi najviše tri nosača.
SPORTSKI KROVNI KOFER
Prostorni krovni kofer sa zaključavanjem kapaciteta 320 litara,dizajniran kao sportska oprema,dimenzija 206 x 84 x 34 cm.
CLICK & GO
Ovaj višenamenski sistem montira se na prednjem naslonu za glavu .Za zabavu pozadi držač za prenosive tablete može se lako postaviti na više uglova.
KLIKNI I OKAČI (CLICK AND HANG)
Ovaj prenosivi držač za kapute i sakoe omogućava da se košulje ili jakne drže okačene dok se vozite. Takođe, uključuje integrisanu kuku za upotrebu izvan vozila.
KLIKNITE I I IGRAJTE (CLICK AND PLAY)
Click&Play je prenosivi držač za tablet dostupan u nekoliko veličina tableta, koji se može lako pozicionirati u više uglova zarad komfora u kabini i zabave na zadnjem sedištu.
IPHONE CONNECT I CHARGE DOCK
Dizajniran da dopusti vidljivost vašeg telefona* tokom punjenja, iPhone je smešten u prostor za držanje čaše u centralnoj konzoli. Kada je povezan, iPhone-ovi mediji su dostupni i imaju mogućnost kontrole putem integrisanog infotainment sistema u automobilu.

*Za upotrebu sa iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE 7. Nije pogodna upotreba sa 6 Plus i 7 Plus.

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda,agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte savršen E‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon