• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O AŽURIRANJU SOFTVERA

LANSIRANJE MODELA I-PACE, JAGUAROVOG PRVOG POTPUNO ELEKTRIČNOG VOZILA , PREDSTAVLJA ZELENO SVETLO ZA OTVARANJE JEDNOG POTPUNO NOVOG POLJA TEHNIČKIH INOVACIJA. NA PRIMER , NAŠE NOVE TEHNOLOGIJE KOMUNIKACIJE.

Razvili smo nove mogućnosti koje omogućavaju da se softver za odgovarajuće vozilo bežično ažurira" preko vazduha ".

Dodatno ažuriranje softvera omogućava vam da instalirate dodatne nadogradnje bežičnim putem preko SIM kartice ili Wi-Fi veze sa vašim vozilom.

Jednom kada je dostupno ažuriranje, na vaše vozilo će stići obaveštenje gde se trži da li želite da prihvatite. Za vozila sa višestrukim upravljačkim programima, kao što su flota ili automobili za iznajmljivanje čiji vlasnici ne žele da budu dostupni softverskim ispravkama, postoji jednostavna funkcija PIN-Lock koja može biti omogućena da ograniči pristupačnost.

Ažuriranje softvera osigurava da vaše vozilo radi najbolje i uvek je ažurno. Ova funkcija je postavljena da revolucioniše automobilsku industriju i uskoro će postati uobičajena kao što je danas mobilni telefon.

Software Updates - The Air buzzing with updates

Ažuriranje softvera

P: Šta je ažuriranje softvera?

A: Ažuriranje softvera znači da ste u mogućnosti da ažurirate softver za automobil preko bežične mreže, zaobilazeći potrebu da posetite Jaguar / Land Rover prodavac.P: Šta se radi sa mojim vozilom ?

A: Ažuriranjem softvera će ažurira Infotainment sistem vozila, Telematska jedinica i, na određenim modelima, modul za kontrolu energije baterije. Ovo će vam omogućiti da obezbedite vaš Jaguar sa ispravnim Infotainment sistemom i, gde je to moguće, upravljate i dodatno optimizujete mogućnost punjenja baterije.P: Kako mogu da isključim ažuriranja softvera?

A: U mogućnosti ste da uključite / isključite ažuriranje softvera preko menija za podešavanja u odeljku Softvare Updates.


P: Kako da znam da li mogu da dobijem ažuriranje?

A: Kada je dostupno ažuriranje, dobićete sistemsko obaveštenje koje će vas obavestiti da je dostupno ažuriranje softvera za vaše vozilo. Zatim ćete dobiti poziv za preuzimanje, koji će, ako je prihvaćen, započeti proces. Kao alternativu, možete da proverite ažuriranje softvera preko menija za podešavanje, u odeljku Softvare Updates.P: Da li su ažuriranja softvera besplatna?

A: Ako koristite svoju SIM karticu umesto Wi-Fi veze za preuzimanje ažuriranja, morate voditi računa o veličini podataka za ažuriranje.P: Koliko dugo traje instalacija?

A: Instalacija može trajati do 35 minuta, tokom kojeg vremena vozilo neće moći da se koristi.P: Šta treba da uradim pre instaliranja ažuriranja?

A: Akumulator vozila mora biti više od 60% napunjen i ne sme biti povezan sa punjačem. Vozilo se ne može koristiti dok se instalacija softvera ne završi.P: Poruka "dostupno ažuriranje softvera" je prikazano na ekranu osetljivom na dodir. Šta da radim?

A: Ova poruka se prikazuje kada novi softver postane dostupan. Vaše vozilo podržava ažuriranja softvera bez potrebe za posetom prodavca. Molimo pratite uputstva da započnete proces.P: Moje preuzimanje nije uspio, šta da radim?

A: U stanju ste da koristite vozilo kao uobičajno, jer neuspeh pri preuzimanju podataka neće uticati na funkcionalnost vozila na bilo koji način. Ponovo ćete pokrenuti ažuriranje pomoću menija Podešavanja u odeljku ažuriranje softvera. Ako ažuriranje nastavlja da ne radi, savetujemo vam da posetite najbližeg prodavcu za dalju pomoć.P:Poruka "Instalacija nije mogla da se pokrene" je prikazana na ekranu osetljivim na dodir. Šta da radim?

A: Ova poruka se prikazuje kada instalacija softvera nije mogla da se pokrene. Razlog je uključen u poruku (na primer: Otključana vrata, mobilna mreža nije dostupna, preduslovi nisu ispunjeni). Molimo nastavite sa uputstvima na ekranu.P: Poruka "Instalacija softvera nije uspjela" prikazana na ekranu osjetljivim na dodir. Šta treba da uradim?

A: Ova poruka se prikazuje kada instalacija softvera nije uspela. Softver vozila će se vratiti na prethodnu verziju. Vozilo se može normalno koristiti. Ažuriranje softvera može izvršiti prodavac. Poruka će ukazati da li je ažuriranje softvera hitno. Kliknite na 'OK' da biste izašli iz programa ažuriranje softveraP: Da li postoji način zaustavljanja instalacije?

A: Ne. Kada započnete, instalacija ne može da se zaustavi. Međutim, ovo bi trebalo trajati samo oko 35 minuta. U tom vremenu možete da uđete i izađete iz vozila.P: Ja sam slučajno preskočio moje ažuriranje, ali sada želim da nastavim. Šta da radim?

A: Možete da započnete ažuriranje preko menija Postavke vozila, u okviru odeljka ažuriranje softvera. U okviru ovog odeljka možete proveriti ažuriranje bilo za vozila ili infotainment sisteme.P: Da li su ažuriranja softvera jedini način za ažuriranje softvera na mom autu?

A: Ne. Još uvek možete da vozite vaše vozilo svom prodavcu koji će moći da ažurira vaš automobil preko svog radioničkog sistema.