• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PERFORMANSE I TEHNOLOGIJA

Koncept vozilo I‑PACE kombinuje Jaguar performanse sa legendarnom rafiniranošću koja se očekuje od istinski angažovane i uzbudljive vožnje.

Za samo 4 sekunde I‑PACE razvija brzinu od 0-100km/h, dostiže obrtni moment od 700Nm i snagu od 400ks. Ovo koncept vozilo ima pogon na dva elektro motora pomoću kojih isporučuje najviše performanse na sva četiri točka i nudi zaista uzbudljivu vožnju u svim uslovima vožnje.

ŽELIM OVAJ AUTOMOBIL ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA
UZBUDLJIVA VOŽNJA

UZBUDLJIVA VOŽNJA

Instant obrtni momenat daje uzbudljivo pravolinisko ubrzanje. Pravi Jaguar, I‑PACE ostvaruje svoju moć u čitavom nizu vozačkih okolnosti. Stabilnost na sva četiri točka i agilnost sportskog vozila čine da koncept vozilo I‑PACE pruža sigurnost u vožnji pri svim drumskim i vremenskim uslovima.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija predstavlja srž koncept vozila I‑PACE a njen cilj jeste da na diskretan način  unapredi uživanje kako samog vozača tako i svih putnika u vozilu.

INTUITIVNA KONEKTIVNOST

INTUITIVNA KONEKTIVNOST

 Sofisticirana tehnologija ovog koncept vozila nije napadna ili intruzivna. Nasuprot, svaka kontrola i interakcija, svaki delić informacije koji dajete, sve vam je to na dohvat ruke  i drži vašu pažnju fokusiranu isključivo na vožnju I put.

ČETIRI DISPLEJA

ČETIRI DISPLEJA

Koncept vozilo I‑PACE ima četiri displeja koji su izuzetno podesno pozicionirani za vozača. Centarlna konzola sadrži dva infotainment ekrana na dodir, dok se informacije o vozilu prikazuju zasebno, na displeju koji se nalazi odmah iza volana. Na zaglavlju vetrobranskog stakla nalazi se mini displej u punom koloru na kome se diskretno prikazuju osnovne funkcije.

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVINE 2018-TE

Budite u toku sa najnovijim vestima o daljim inovacijama na modelu I‑PACE koji će premijerno biti prikazan pred kraj 2017-te.

Želite da budete među prvim vlasnicima modela I‑PACE kada vozilo bude pušteno u proizvodnju u drugoj polovini 2018-te? Popunite registracioni formular i mi ćemo Vas spojiti sa najbližim maloprodajnim agentom.

ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA

Slike prikazuju model koncept vozila I‑PACE. Proizvodno vozilo može imati izvesnih odstupanja u finalnom stilu, završnoj obradi i postavci kontrol table. Svi podaci o ubrzanju, snazi, brzini, voznom dosegu i punjenju predstavljaju samo procene proizvođača zasnovane na najboljim saznanjima dostupnim u vreme objavljivanja. Proizvodna vozila biće testirana i sertifikovana pre puštanja na tržište, a zvanične brojke dostupne pre plasiranja prvog naloga za prodaju ovog vozila.