• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Novi potpuno električni Jaguar

I‑PACE

Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-a.

EKSTERIJER 360°
PREGLED MOTORA 360°

UBRZANJE

0-100km/h za 4.8 sekunde

OPSEG VOŽNJE

470 km prema WLTP*

Novi potpuno električni Jaguar

I‑PACE

Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-a.

EKSTERIJER 360°
PREGLED MOTORA 360°

UBRZANJE

0-100km/h za 4.8 sekunde

OPSEG VOŽNJE

470 km prema WLTP*

* WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

Svaki Jaguar pruža osećaj an drumu kao nijedno drugo vozilo. Prelazak na potpuno električni pogon ne menja ovu činjenicu. Novi Jaguar I-PACE je električno vozilo na isključivo baterijski bogon (BEV). Uzbudljiv za gledanje i vožnju, Jaguar I-PACE je najpametniji sportski automobil sa pet sedišta.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Play

DUŠA

Vreme je za promenu. Vreme je da oslučno ostanete verni Jaguaru.

I‑PACE: KARAKTERISTIKE MODELA

RANGE

Jedan ciklus punjenja do kraja baterije garantuje opseg od 470km prema WLTP testu*.
*Razlika u brojkama je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi. Podaci iz realnog uslova vožnje i celokupni EV podaci o performansama mogu se razlikovati u zavisnosti od vozačkih i ambijentalnih varijabli. Sub>

PERFORMANSE

Instant obrtni moment i na pogon na svim točkovima daje modelu I-PACE ubrzanje sportskog automobila. Ovo vozilo dostiže brzinu od 100km/h za 4.8 sekunde.

BATERIJA

I-PACE baterija od 90kVh sastavljena je od litijum-jonskih ćelija vrećica visoke gustine. Njegov dizajn i najsavremeniji sistem za upravljanje toplotom podržavaju dugovečnost i periode održive maksimalne snage.

SNAGA

I-PACE pokreću dva sintrana električna motora trajnog magneta. Slično tehnologiji koja se nalazi u trkačkom automobilu I-TYPE Formula E, ovi motori generišu obrtni momenat of 400KS i 700Nm.

DIMENZIJE

Model I-PACE deluje kompaktno spolja, ali odlikuje ga izuzetan prostor unutra. Ovo vozilo ima pet punih sedišta, inovativno skladištenje, značajan zadnji teretni prostor od preko 1,453 litara i 27 litara u prednjem dijelu za odlaganje.

PUNJENJE BATERIJE

Uz brzi punjač 50 kW DC - tip koji se nalazi na većini javnih stanica za punjenje - I-PACE može postići do 270 km vožnje na sat*. 
*Stvarno vreme punjenja može se razlikovati u zavisnosti od uslova okoline i dostupne instalacije za punjenje.n.
Play

OPSEG VOŽNJE I PUNJENJE

Bilo da je ovo vaše prvo električno vozilo ili ne, otkrijte kako se Jaguar I-PACE lako uklapa sa vašim načinom života pomoću našeg kalkulatora raspona kilometraže i upitnika za punjenje.

ISTRAŽITE OPSEG VOŽNJE I PUNJENJE BATERIJE

PODSTICAJI

Vlasnici modela I-PACE-a dobijaju finansijske pogodnosti za vlasnike električnih vozila. Podsticaji koji čine svakodnevnu vožnju pogodnijom i troškovno efikasnijom mogu uključivati vladine grantove, niže takse za putarinu, smanjivanje nadoknada za vožnu u centru grada i lak pristup velikim voznim trakama.

PODSTICAJI ZA KORIŠĆENJE ELEKTRIČNOG VOZILA

Uzbudljiv za gledati a kamoli za vožnju, lak za održavanje i povezan kao nikada ranije - I-PACE je najpametniji sportski automobil na pet sedišta. Neka bude Vaš još danas.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA

Play

VOZILO NA ELEKTRIČNI POGON

I‑PACE je Jaguar iznad svega - vozilo namenjeno za istinsko uživanje u vožnji. Njegovi električni motori i skoro savršena raspodela težine isporučuju 700 Nm obrtnog momenta i agilnost sportskih automobila.

ISTRAŽITE PERFORMANSE

LINIJE KOJE SE POKREĆU

Oslanjajući se na svoj elegantni, aerodinamični dizajn sa low drag koeficijentom of 0,29d, I-PACE je kreiran da lako klizi kroz vazduh zarad postizanja maksimalnog voznog opsega i stabilnosti vozila. I-PACE nudi uzbuđenje iz svakog ugla zahvaljujući plutajućoj liniji karoserije, dramatičnom pokrivaču motora i zadnjim haungovima.

ISTRAŽITE EKSTERIJER

UNUTRAŠNJI MIR

I-PACE besprekorno integriše tehnologiju i obilje prostora. Unutrašnji dizajn je čist i nezahtevan, sa taktilnim karakteristikama i čistim linijama. Priroda električnog pogona nudi dodatni prostor, pružajući više slobode kako bi se maksimizovala udobnost koju pruža unutrašnjost kabine I-PACE-a.

ISTRAŽITE ENTERIJER

UVEK NA DOHVAT RUKE

I-PACE-ov infotainment sistem, Touch Pro Due, omogućuje laku kontrolu tehnologiaj u vozilu. Ovaj sistem koristi 4G WiFi, a budući da je veza sa internetom uvek dostupna, lako je biti u toku sa digitalnim svetom.

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
Play

TRKA ZA INOVACIJE

U Jaguaru, mi smo posvećeni stvaranju električnih automobila koji su impozantni ne samo za voznju već i za gledanje . Modeli Jaguar vozila učestvuju na trkama šampionata Formuli E 2016. godine, dok će u 2018-oj godini I-PACE eTROPHY postati prva svetska prvoklasna serija vozila zasnovana na električnom pogonu. Počelo je sledeće poglavlje u Trci za inovaciju.

ISTRAŽITE ELEKTRIFIKACIJU

IZABERITE VAŠ I‑PACE

Skrojite sopstvenu kombinaciju Jaguarovih performansi, technologija i stila.

I-PACE S

Radikalan i napredan, pleni svojim izgledom..

 • 18" alufelne sa 15 krakova 'Style 1022'
 • LED farovi
 • Sportska sedišta od prevrnute kože sa podežavanjem položaja sedenja u 8 režima
 • Touch Pro Duo, interaktivni displej za vozača
 • Meridian™ audio sistem
 • Park Pack
 • Konketivnost je dostupna u okviru sledećih funkcija: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, a 4G Wi-Fi Hotspot), Smartphone Pack i Secure Tracker

I-PACE SE

Hipermoderna forma sa naprednim sigurnosnim karakteristikama.

 • 20" alufelne sa 6 krakova 'Style 6007'
 • Premium LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima
 • Sportska sedišta od granirane kože sa podešavanjem položaja u 10 režima i funkcijom memorisanja omiljenog položaja
 • Touch Pro Duo, interaktivni displej za vozača i Meridian™ Sound System
 • Drive Pack
 • Konketivnost je dostupna u okviru sledećih funkcija: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, a 4G Wi-Fi Hotspot), Smartphone Pack i Secure Tracker

I-PACE HSE

Vrhunska tehnologija i luksuz dat kroz asertivan, luksuzan stilski paket.

 • 20" alufelne sa 5 skrakovae 'Style 5068' i Diamond Turned završnom obradom
 • Matrix LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima
 • Sportska sedišta od Windsor kože sa podešavanjem položaja sedenja u 18 režima i funkcijom memorisanja omiljenog položaja
 • Touch Pro Duo, interaktivni displej za vozača i Meridian™ sistem kružne kamere
 • Driver Assist Pack
 • Konketivnost je dostupna u okviru sledećih funkcija: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, a 4G Wi-Fi Hotspot), Smartphone Pack i Secure Tracker

I-PACE FIRST EDITION

Sa ekskluzivnim detaljima dizajna i visokim specifikacijama kao standardom, I-PACE First Edition ohvata duh I-PACE koncepta.

 • 20"alufelne sa 5 krakova 'Style 5070' sa završnim obradama u boji Technical Grey
 • Matrix LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima
 • Sportska sedišta od Windsor kože sa podešavanjem položaja sedenja u 18 režima
 • Prošireni paket od Windsor kože
 • Touch Pro Duo, interaktivni displej za vozača i HUD displej (displej na vetrobranskom staklu koji čini vožnju bezbednijom)
 • Meridian™ Surround Sound System
 • Driver Assist Pack
 • Fiksni panoramski krov
 • Konfigurabilna ambijentalna unutrašnja rasveta
 • Kontrola klime u četiri zone
 • Konketivnost je dostupna u okviru sledećih funkcija:Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, a 4G Wi-Fi Hotspot), Smartphone Pack i Secure Tracker
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.
Zvanični rezultati EU testa preuzeti iz testova proizvođača prema zakonodavstvu EU. Samo u komparativne svrhe. Podaci iz realnog sveta i ukupni EV podaci o performansama mogu se razlikovati u zavisnosti od varijabli vožnje i okoline.
Specifične karakteristike ovde opisane mogu biti opcione ili zavisne od tržišta. Za informacije o dostupnosti funkcija i punim uslovima koje važe za vašu zemlju, molimo vas da pogledate lokalnu veb stranicu kompanije JLR ili se obratite nekom od agenata u najbližem maloprodajnom salonu. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Prodavac. Mobilno povezivanje ne može biti garantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u odnosu na tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Sve vozačke karakteristike vozača treba koristiti samo kada je sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.