• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

I-PACE

Ovaj model karakteriše dramatični dizajn Jaguara i moćne performanse ukombinovane sa intuitivnim tehnologijama.

UBRZANJE

0-100km/h za 4.8 sekundI

OPSEG VOŽNJE

470 km prema WLTP test

*WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

VERAN TRADICIJI

Model I‑PACE ostaje veran Jaguarovoj tradiciji inoviranja; njegovi kreatori u potpunosti su iskoristili prednost elektrifikacije kako bi ponudili dinamičnije performanse koje proizilaze na osnovu baterijskog pogona, a sve to kroz smeli dizajn eksterijera za koga možemo reći da je i radikalan i neverovatno lep.

KREIRAJTE NOVI MODEL

PREDNJA KLUPA

ZADNJA KLUPA

UNUTRAŠJOST

KARAKTERISTIKE SONOVNOG MODELA I‑PACE

Uzbudjenje, inovacija, inteligencija i stil - sve ovo dolazi kao deo standarda kod modela I‑PACE.

18” ALUMINIJUMSKE FELNE

Izuzetno lake 18” aluminijumske felne sa 15 krakova ‘Style 1022’

LED FAROVI

Snažni i elegantni,pružajući unapređeno osvetljenje za vozača

LUXTEC SPORTSKA SEDIŠTA

Poluelektrična sedišta vozača i suvozača sa podešavanjem položaja sedenja u 8 režima, posebno su dizajnirana kako bi se maksimizovala raznolikost i komfor.

TOUCH PRO DUO

Novi desetoinčni i petoinčni HD ekrani na dodir nude unapređenu fleksibilnost i efikasnost korišćenja. Pratite informacije o vozilu na jednom ekranu , a istovremeno koristite ne druge raspoložive druge funkcije na drugom ekranu.

MERIDIAN AUDIO

Najnoviji 380W Meridian™ Sound System nudi uživanje u muzici unutar kabine, nalik koncertnoj atmosferi.

PARK PACK

Obezbedjuje dodatne bezbednosti za vas i vaše saputnike. Standardne karakteristike uključuju kočenje u slučaju nužde,pomoć pri održavanju saobraćajne trake,kamera za pomoć pri parkiranju unazad,asistenciju pri parkiranju, 360° Pomoć pri parkiranju,praćenje saobraćaja iza vozila.

20” ALUMINIJUMSKE FELNE

Alufelne većih dimenzija, od 20 inča sa 6 kraka ‘Style 6007’ pružaju daleko asertivniji izgled vozila.

PREMIUM LED FAROVI

Premium LED farovi jedinstvenu spoljnu grafiku dnevne rasveta sa potpisnim osvetljenjem.

SPORTSKA SEDIŠTA OD GRANIRANE (SITNO ZRNASTE ) KOŽE

Elektro podesiva sedištasa podešavanjem položaja sedenja u 10 režima, sa funkcijom memorisanja položaja za sedišta vozača i suvozača.

TOUCH PRO DUO

Novi desetoinčni i petoinčni HD ekrani na dodir nude unapređenu fleksibilnost i efikasnost korišćenja. Pratite informacije o vozilu na jednom ekranu , a istovremeno koristite ne druge raspoložive druge funkcije na drugom ekranu.

MERIDIAN AUDIO

Koristeći preciznu akustiku i vrhunski prostor unutar kabine vozila I-PACE, ovaj anjsavremeniji audio sistem snage 380 W nudi uživanje u muzici koji sliči koncertnoj atmosferi.

DRIVE PACK (paket pomoćnih funkcija za vozača)

Ovaj paket pomoćnih fukcija čini vožnju lakšom i bezbednijom. Pored standardnih pomoćnih funkcija za vozača paket uključuje i tempomat sa mogućnošću kontrole stani-kreni, zatim asistenciju pri kočenju u velikim brzinama i pomoć pri detekciji mrtvog ugla.

20” ALUMINIJUMSKE FELNE

20” aluminiumske felne sa 5 krakova ‘Style 5068’ sa Diamond Turned završnicom.

MATRIX LED HEADLIGHTS

Obezbeđuju izuzetnu vidljivost.Matrix Led farovi sa potpisnim dnevnim svetlima.

SPORTSKA SEDIŠTA OD WINDSOR KOŽE

Sedišta izrađena od visoko kvalitetne kože nude podešavanje položaja sedenja u 18 režima, memorisanje položaja, grejanje i hlađenje za pociju vozača i suvozača, dok je za sedišta zadnje klupe dostupna samo funkcija grejanja.

TOUCH PRO DUO

Novi desetoinčni i petoinčni HD ekrani na dodir nude unapređenu fleksibilnost i efikasnost korišćenja. Pratite informacije o vozilu na jednom ekranu , a istovremeno koristite ne druge raspoložive druge funkcije na drugom ekranu.

MERIDIAN AUDIO

Ovaj sistem snage 825 W proizvodi zvuk jasan i čist kao i pri živom nastupu. Koristi 15 i dvokanalni Subwoofer zajedno sa Trifield™ tehnologijom.

DRIVE ASSIST PACK (paket pomoćnih asistencija za vozača)

Pomoćne funkcije za vozača nude širok spektar mogućnosti pored standardnih funkcij - uklučujući tempomat sa asistencijom pri upravljanju, 360° sistem kružne kamere (Surround Camera System) ,asistenciju pri kočenju u velikim brzinama, i pomoć pri detekciji mrtvog ugla.

Play

SPECIFIKACIJE

Pogledajte detaljne informacije o performansama, opsegu vožnje,dimenzijama i drugim ključnim karakteristikama za čitav niz I-PACE modela.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

KREIRAJTE SVOJ I‑PACE

Skrojite sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi,tehnologije i stila.

KREIRAJTE SVOJ MODEL

JAGUAR GEAR - AKSESOARE

Kreirajte najbolji I-PACE na svetu : vaš

POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Zvanični rezultati EU testa iz testova proizvođača prema zakonodavstvu EU. Samo u komparativne svrhe. Podaci iz realnog sveta i ukupni EV podaci o performansama mogu se razlikovati u zavisnosti od varijabli vožnje i okoline.