Logo jaguar mobile
Play

PRAKTIČNOST

Besprekorno integrisane tehnologije omogućavaju laku kontrolu svih funkcija na I-PACE-u kao i priključenih uređaja.

I-PACE odaje moćan utisak spolja, ali pogotovu unutra - u kabini ima izuzetno mnogo prostora. Dizaj vozila daje Vam slobodu da unutra kabine osmislite nov prostor za vaš i vaše putnike.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

PROSTRANI DIZAJN

Arhitektura modela I-PACE omogućava da prednja sedišta budu pozicionirana napred, ka prostoru u kome bi motor tradicionalno bio smešten, što poboljava položaj za vožnju. Ovo takođe pruža veću udaljenost između prednjih i zadnjih sedišta, dajući dodatni prostor za noge i udobnost za putnike zadnjeg sedišta.

PRTLJAŽNI PROSTOR

Iza zadnjeg sdišta prostorno skladištenje je znalajno 656 litara i dužine 967 mm.Ispunjavanje nosivosti I-PACE-a je prednji prostor ispodhaube kojiobezbedjuje 27 litara dodatnog skladišnog prostora.

SKLADIŠTENJE STVARI UNUTRA KABINE

SKLADIŠTENJE STVARI UNUTRA KABINE

Odsustvo pogonskog sklopa stvorilo je prostor od 10,5 litara ispod naslona za ruke u centralnom delu. Postoji i pogodan prostor za skladištenje u ponoj širinu zadnjih sedišta. I zato što elektromotori ne zahtevaju konvencionalni menjač, maksimalno smo napravili prostor u središnjoj konzoli dizajnirajući savršeno mesto za telefone i ključeve.

KLJUČNE AKTIVNOSTI

Uživajte u omiljenim aktivnostima na otvorenom i držite ključ od automobila bezbedno u vozilu. Opcionalni Kei Activiti sadrži robusni, potpuno vodootporni manžetni pojas, omogućavajući vam da učestvujete u nizu aktivnosti u kojima je nošenje ključa manje prikladno.

Pronadjite svoju sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL