• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

IN-CAR TEHNOLOGIJA

Besprekorno integrisane tehnologije omogućavaju laku kontrolu svih funkcija na I-PACE-u kao i priključenih uređaja.

I-PACE pruža neverovatno iskustvospolja i iznutra, kako unutra vozila tako i van njega. Sve što vam treba je uvek blizu, bilo da koristite dva ekrana na dodir, interaktivni displej za vozača ili HUD displej.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Play

TOUCH PRO DUO

Naš Touch Pro Duo infotainment sistem obuhvata desetoinčni ekran an dodir, koji je integrisan u kontrolnu ploču, i niži petoinčni ekran sa multifunkcionalnim dinamičnim detaljima.

KONEKTIVNOST KAO STANDARD

REMOTE

Ostanite konektovani u I-PACE-u. Kompatibilne sa većinom Apple i Android pametnim telefonima, aplikacija Remote omogućava vam da pratite ažuriranja i ključne informacije o vozilu, uključujući raspoloživi vozni opseg, status punjenja, brzinu punjenja i stanje priključka.

NAVIGATION PRO

Navigation Pro Vam omogućava da izaberete da li će vam se prikazivati 2D ili 3D mape. Sačuvajte svoja omiljena mesta i koristite gestove sa više dodira za jednostavno istraživanje mapa. Kod moela I-PACE, Navigation Pro takođe pruža i detaljne informacije o voznom opsegu uzimajući u obzir različite faktore uključujući topologiju puteva i ograničenja brzine.

CONNECT PRO

Budite informisani i pratite ažuriranja uz sistem Connect Pro. Saznajte šta se dešava duž vaše rute, obližnjeg parkinga i mesta od interesa i, nakon što instalirate sim karticu, možete kreirati 4G Vi-Fi Hotspot unutar vozila kako biste bili sigurni da ste uvek povezani.

SMARTPHONE PACK

Smartphone pack čini interakciju sa nizom aplikacija, uključujući i I-PACE-ov ekran an dodir, lakom i intuitivnom. Ovaj pakret uključuje aplikacije Spotify i Tile® koje se koriste za promalaženje izgubljenih ili zaturenih stvari.

Play

PAMETNA PODEŠAVANJA

Automatskim identifikovanjem svakog vozača pomoću njegovog ključa i telefona, Smart Settings može izabrati željene pozicije sedišta i ogledala i reprodukovati omiljene medije na početku svakog putovanja. Smart Settings takođe može naučiti i automatizovati ove postavke na osnovu vaših navika i prošlih rutina.

Play

HUD DISPLEJ (displej za vetrobransko staklo)

Kako bi se umanjile distrakcije za vozača, opcioni HUD displej prikazuje prikazuje ključne podatke o vozilu, kao što su brzina kojom se krećete ili pravac navigacije, na vetrobranskom staklu. Ovaj displej koristi kristalno jasnu grafiku u punom koloru i visokoj rezoluciji.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

HD interaktivni displej ua vozača veličine 12.3 inča prikazuje relevantne informacije o vožnji, uključujući i navigaciju preko celog ekrana, sa 3D mapiranjem, i to baš na mestu gde Vam je potrebno. Visoka rezolucija ekrana omogućava jasno očitavanje sadržaja, dok procesor pruža oštru grafiku.

MERIDIAN AUDIO

Unesite živost u muziku uz pomoć dva audio sistema britanskih audio stručnjaka Meridian ™. Vrhunski Meridian Surround Sound Sistem sa tehnologijom Trifield ™ pruža pun i jasan zvuk nalin na performans uživo. Sa 15 zvučnika raspoređenih na odgovarajućim mestima, Meridian ™ pruža najbolje iskustvo zvuka, i dolazi kao deo standardne opreme na modelima I-PACE HSE i First Edition.

Istražite Meridian

Pronadjite svoju kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Specifične karakteristike ovde opisane mogu biti opcione ili zavisne od tržišta. za informacije o dostupnosti određenih funkcija kao i pripadajuće obaveze sa tim u vezi, molimo vas pogledajte lokalnu veb stranici Jaguara ili se obratite zaposlenima u najbližem Jaguar salonu. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Prodavac. Mobilno povezivanje ne može biti garantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u vezi sa tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Sve pomoćne funkcije vozač treba da koristi samo kada je siguran da je njihova uipotreba valjana. Vozači se moraju postarati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.