Logo jaguar mobile

DIZAJN KONCEPT VOZILA I-PACE

Pravi Jaguar pre svega, koncept vozilo I-PACE predstavlja budućnost u električnim automobilima.

Prilikom projektovanja vozila na električni pogon možete odbaciti sva pravila. Koncept I-PACE daje upečatljiv uvid u Jaguarova vozila budućnosti.

ŽELIM OVAJ AUTOMOBIL ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA
DRAMATIČAN STIL

DRAMATIČAN STIL

“Izazov je bio da se projektuje i izgradi električno vozilo koje je izrazito i nedvosmisleno Jaguar -vozilo koje će pokazati da električni automobil može ujedno biti i putničko vozilo i pokretač svih čula. "

Ian Callum, direktor sektora za dizajn i planiranje

ZADIVLJUJUĆA AERODINAMIKA

Dramatičan i krajnje karakterističan izgled koncept vozila I-PACE, na kome se ističu aerodinamički usisivači vazduha na haubi (bonnet scoops), zatim kvake sa polugom na “uvlačenje” i veoma smeli duktovi za vazduh, doprinosi dostizanju maksimalnog voznog dosega i pomaže da ovo vozilo što efikasnije “klizi” niz vazduh.

POGLEDAJTE GALERIJU

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVINE 2018-TE

Budite u toku sa najnovijim vestima o daljim inovacijama na modelu I-PACE koji će premijerno biti prikazan pred kraj 2017-te.

Želite da budete među prvim vlasnicima modela I-PACE kada vozilo bude pušteno u proizvodnju u drugoj polovini 2018-te? Popunite registracioni formular i mi ćemo Vas spojiti sa najbližim maloprodajnim agentom.

ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA

Sa kabinom od 5 sedišta, koja je i luksuzna i sportska zahvaljujući izuzetnim materijalima i naprednoj tehnologiji, koncept vozilo I-PACE pruža osećaj svečanosti istog trenutka kada kročite u njega. Centralna konzola i panoramski krov daju dovoljno svetlosti u unutrašnjosti vozila u kojoj ćete zateći paket neverovatne opreme.

POGLEDAJTE GALERIJU
PROSTRAN I PRAKTIČAN ENTERIJER

PROSTRAN I PRAKTIČAN ENTERIJER

Kod električnih automobila nema potrebe da postoji prostor za motor sa unutrašnjim sagorevanjem ili tunel menjača. Prostrana unutrašnjost koncept vozila I-PACE i duže međuosovinsko rastojanje nude luksuzniji prostor za noge za 5 odraslih osoba kao i širok spektar inovativnih rešenja za odlaganje prtljaga i drugih potrepština.

Slike prikazuju model koncept vozila I-PACE. Proizvodno vozilo može imati izvesnih odstupanja u finalnom stilu, završnoj obradi i postavci kontrol table. Svi podaci o ubrzanju, snazi, brzini, voznom dosegu i punjenju predstavljaju samo procene proizvođača zasnovane na najboljim saznanjima dostupnim u vreme objavljivanja. Proizvodna vozila biće testirana i sertifikovana pre puštanja na tržište, a zvanične brojke dostupne pre plasiranja prvog naloga za prodaju ovog vozila.

Prikazan je samo koncept vozila, pojedinosti na proizvodnom vozilu mogu odstupati od ovde navedenog.