• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

DIZAJN KONCEPT VOZILA I‑PACE

Pravi Jaguar pre svega, koncept vozilo I‑PACE predstavlja budućnost u električnim automobilima.

Prilikom projektovanja vozila na električni pogon možete odbaciti sva pravila. Koncept I‑PACE daje upečatljiv uvid u Jaguarova vozila budućnosti.

ŽELIM OVAJ AUTOMOBIL ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA
DRAMATIČAN STIL

DRAMATIČAN STIL

“Izazov je bio da se projektuje i izgradi električno vozilo koje je izrazito i nedvosmisleno Jaguar -vozilo koje će pokazati da električni automobil može ujedno biti i putničko vozilo i pokretač svih čula. "

Ian Callum, direktor sektora za dizajn i planiranje

ZADIVLJUJUĆA AERODINAMIKA

Dramatičan i krajnje karakterističan izgled koncept vozila I‑PACE, na kome se ističu aerodinamički usisivači vazduha na haubi (bonnet scoops), zatim kvake sa polugom na “uvlačenje” i veoma smeli duktovi za vazduh, doprinosi dostizanju maksimalnog voznog dosega i pomaže da ovo vozilo što efikasnije “klizi” niz vazduh.

POGLEDAJTE GALERIJU

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVINE 2018-TE

Budite u toku sa najnovijim vestima o daljim inovacijama na modelu I‑PACE koji će premijerno biti prikazan pred kraj 2017-te.

Želite da budete među prvim vlasnicima modela I‑PACE kada vozilo bude pušteno u proizvodnju u drugoj polovini 2018-te? Popunite registracioni formular i mi ćemo Vas spojiti sa najbližim maloprodajnim agentom.

ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA

Sa kabinom od 5 sedišta, koja je i luksuzna i sportska zahvaljujući izuzetnim materijalima i naprednoj tehnologiji, koncept vozilo I‑PACE pruža osećaj svečanosti istog trenutka kada kročite u njega. Centralna konzola i panoramski krov daju dovoljno svetlosti u unutrašnjosti vozila u kojoj ćete zateći paket neverovatne opreme.

POGLEDAJTE GALERIJU
PROSTRAN I PRAKTIČAN ENTERIJER

PROSTRAN I PRAKTIČAN ENTERIJER

Kod električnih automobila nema potrebe da postoji prostor za motor sa unutrašnjim sagorevanjem ili tunel menjača. Prostrana unutrašnjost koncept vozila I‑PACE i duže međuosovinsko rastojanje nude luksuzniji prostor za noge za 5 odraslih osoba kao i širok spektar inovativnih rešenja za odlaganje prtljaga i drugih potrepština.

Slike prikazuju model koncept vozila I‑PACE. Proizvodno vozilo može imati izvesnih odstupanja u finalnom stilu, završnoj obradi i postavci kontrol table. Svi podaci o ubrzanju, snazi, brzini, voznom dosegu i punjenju predstavljaju samo procene proizvođača zasnovane na najboljim saznanjima dostupnim u vreme objavljivanja. Proizvodna vozila biće testirana i sertifikovana pre puštanja na tržište, a zvanične brojke dostupne pre plasiranja prvog naloga za prodaju ovog vozila.

Prikazan je samo koncept vozila, pojedinosti na proizvodnom vozilu mogu odstupati od ovde navedenog.