• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

KONCEPT VOZILO I‑PACE

Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

Koncept vozilo I‑PACE doneće veoma uzbudljive performance Jaguara u postojeće kapacitete elektro vozila. Dostupno od druge polovine 2018-te, naše prvo elektro vozilo moćiće da razvije obrtni moment od 700nM, imaće snagu od 400 konja i moćiće da dosegne brzinu u rasponu od 0-100km/h za samo 4 sekunde. Napravili smo kombinaciju naprednih tehnologija i futurističkog dizajna kako bismo razvili vozilo sa nultom emisijom štetnih gasova, sa jedne strane, i moćnu mašinu koja pruža jedinstveno iskustvo vožnje svojstveno Jaguaru, sa druge.

ŽELIM OVAJ AUTOMOBIL ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA

Play

SMELI EKSTERIJER

Uz dramatične proporcije razvijene uz pomoć elektronskih tehnologija, koncept vozilo I‑PACE kreira prepoznatljiv DNK-a Jaguara u dizajnu automobila nove ere.

ISTRAŽITE DIZAJN

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVINE 2018-TE

Budite u toku sa najnovijim vestima o daljim inovacijama na modelu I‑PACE koji će premijerno biti prikazan pred kraj 2017-te.

Želite da budete među prvim vlasnicima modela I‑PACE kada vozilo bude pušteno u proizvodnju u drugoj polovini 2018-te? Popunite registracioni formular i mi ćemo Vas spojiti sa najbližim maloprodajnim agentom.

ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA

I-PACE CONCEPT: POJEDINOSTI

DOSEG VOŽNJE

Koncept vozilo I‑PACE imaće vozni doseg veći od 500km na jedno punjenje.*

EU NEDC test ciklus

PERFORMANSE

Instant obrtni momenat, pogon na sva četiri počka i aerodinamički dizajn omogućiće modelu I‑PACE da razvije ubrzanje sportskog vozila i dostigne brzinu od 100km/h za oko 4 sekunde. *

BATERIJA

Litijum-jonska baterija visoke tehnologije, sa kapacitetom od 90kWh, obezbeđuje vozni doseg modela I‑PACE.*

SNAGA

Uz mogućnost dostizanja obrtnog momenta od 700Nm, dva elektromodela na I‑PACE zajedno proizvode snagu od 400ks.*

DIMENZIJE

5 sedišta
Prtljažni prostor pozadi: 530 litara
Frontalni prostor za odlaganje: 36 litara
Otisak 4680mm(l) x 1560mm(h) x 1890mm(w)*

PUNJENJE

Baterija I‑PACE Koncepta ima mogućnost punjenja i do 80% u roku od 90 minuta, sa 50kW DC brzim punjačem.*

* Svi podaci o ubrzanju, snazi, brzini, voznom dosegu i punjenju predstavljaju samo procene proizvođača zasnovane na najboljim saznanjima dostupnim u vreme objavljivanja. Proizvodna vozila biće testirana i sertifikovana pre puštanja na tržište, a zvanične brojke dostupne pre plasiranja prvog naloga za prodaju ovog vozila.

Koncept I‑PACE više je od koncepta jednog vozila. On predstavlja uvod u naše prvo proizvodno vozilo koje će se napajati na elektro pogon; a istovremeno je i otelotvorenje namere da kreiramo električni automobil koji će pružiti jednako uzbuđenje pri vožnji, kao i putničko vozilo. Pored namere da investiramo u tehnologiju koja će dati nultu emisiju štetnih gasova, nudimo i pomoć vozačima da se dodatno informišu o prednostima električnih automobila.

SAZNAJTE VIŠE O ELEKTRIČNIM AUTOMOBILIMA ŽELIM OVAJ AUTOMOBIL

POTPUNO NOVA PRAVILA

I‑PACE Concept je dizajniran i konstruisan kako bi iskoristio nove mogućnosti koje električni automobili stvaraju. Svaki detalj na ovom vozilu kreiran je kako bi pružio čisti užitak – počev od proporcija inovativne arhitekture vozila napravljene od aluminijuma pa sve do dinamičnog rukovanja vozilom i svakodnevne praktičnosti.

Play

PERFORMANSE I TEHNOLOGIJA

Koncept vozilo I‑PACE zamišljeno je da pruži pravi užitak vozaču - kako svojim neverovatnim ubrzanjem, tako i najsavremenijim tehnologijama.

ISTRAŽITE PERFORMANSE I TEHNOLOGIJU

ŽELIM OVAJ AUTOMOBIL
Play

PROSTRANI ENTERIJER

Kabina vozila I‑PACE je prostrana, sportskog stila. Kako ovo vozilo nema potrebu da smesti motor na unutzrašnje sagorevanje, kabina je izuzetno prostrana, sa 5 sedišta sa komfornim prostorom za putnike u zadnjem delu. Svako će doživeti Jaguarov nepogrešivi smisao za dizajn i besprekornost izrade.

ISTRAŽITE DIZAJN

TRKA ZA INOVATIVNOST

Kompanija Jaguar Land Rover predano radi na razvijanju najsavremenijeg vozila na elektro pogon. To je razlog zašto smo se priključili FIA Formula E šampionatu. Učestvovanje u Formula E trkama daje nam priliku za savršen test – time otkrivamo koje su to krajnje granice na drumu do kojih možemo gurati elektro tehnologije.

ISTRAŽITE TRKE NA KOJIMA UČESTVUJU JAGUAR MODELI

Slike prikazuju model koncept vozila I‑PACE. Proizvodno vozilo može imati izvesnih odstupanja u finalnom stilu, završnoj obradi i postavci kontrol table. Svi podaci o ubrzanju, snazi, brzini, voznom dosegu i punjenju predstavljaju samo procene proizvođača zasnovane na najboljim saznanjima dostupnim u vreme objavljivanja. Proizvodna vozila biće testirana i sertifikovana pre puštanja na tržište, a zvanične brojke dostupne pre plasiranja prvog naloga za prodaju ovog vozila.

Prikazan je samo koncept vozila, dok pojedinosti na proizvodnom vozilu mogu odstupati od ovde navedenog.