Logo jaguar mobile

F-PACE

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana
Emisija CO2 u uslovima kombinovane vožnje (g/km)

niskih 126 sa manuelnim menjačem
niskih 134 sa automatskim menjačem

Potrošnja goriva u uslovima kombinovane vožnje l/100km

od 4,8 sa ručnim menjačem
od 5,1 sa automatskim menjačem

F-PACE je SUV sa performansama koje kombiniraju maksimalno uzbudljivu vožnju sa efikasnošću. Tehnološki napredan do srži, F-PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaki put i ima kapacitet za svaki dan. F-PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu porodicu.

Kreirajte sopstveni automobil Prijavite se za test vožnju

SVETSKI AUTOMOBIL GODINE 2017

Medjunarodna komisija od 72 člana iz 24 zemlje je odlučila da je F-Pace osvojio titulu pobednika Svetski Automobil godine kao i titulu pobednika najbolje dizajniran automobil na svetu za 2017 godinu. F-Pace je tek drugi automobil u istoriji koji je osvojio poznatu duplu krunu, a sa poslednje dve nagrade , F-Pace je ukupno osvojio 34 titule na globalnom nivou. Tako da ukoliko tražite luksuzni SUV visokih performansi sa najboljim dizajnom , onda je vozilo za Vas Jaguar F-Pace !

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

Inspirisan F-TYPE-om, Jaguar F-PACE je SUV sa performansama koji ima DNK sportskog automobila. Od ispupčenja na poklopcu motora do naglašenih zadnjih krila, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i za njim se okreću glave na putu. F-PACE ponovno otkriva energiju, snagu i čistoću oblika F-TYPE-a.

Istražite spoljašnost

SNAGA I EFIKASNOST

Istražite proširen opseg F-PACE motora.Ouključuje novi 2.0 litarski 4-cilindrični benzinski motor na samopunjenje sa 250 KS, V6 3.0 litarski benzinski motor na samopunjenje sa 380 KS, kao i efikasni 2.0 litarski 4-cilindrični turno dizelski  motor na samopunjenje sa 163 KS koji može da dostigne potrošnju do 4.6 l/100 km i kombinovana emisija CO2 veoma niska 122 g/km *

*Podaci o potrošnji  goriva / emisije će varirati u zavisnosti od veličine pneumatika.

Istražite vozne performanse

PROSTRANOST I PRAKTIČNOST

Model F-PACE ima kapacitet prtljažnika od 650 litara*, što je vodeći kapaćitet u ovoj klasi vozila. Konfiguracija zadnje klupe je 40:20:40.

*Ispod zadnje police na gepeku i kada se montira sistem za reparaciju pneumatika. 508 litara sa prostorom odvojenim za rezervni točak. 463litra sa rezervim točkom punih dimenzija.

Istražite unutrašnjost

TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

F-PACE vam nudi vrhunsku tehnologiju, kao što su ekran na vetrobranskom staklu (Head-up Display) i ključ aktivnosti (Activity Key), kao i napredne sisteme za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu spada napredni InControl multimedijski sistem koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu sa spoljnim svetom.

Istražite In-Car tehnologiju
Play

GLEDAJTE KAKO F-PACE UZBUĐUJE VAŠA ČULA

Kada senzacionalne perfomanse sretnu dramatičan izgled, rezultat je čisto uzbuđenje. Dodajte svakodnevnu praktičnost i dobićete F-PACE, Jaguar-ov SUV.

ISTRAŽITE VOZNE PERFORMANSE
F-PACE ZA BIZNIS

F-PACE ZA BIZNIS

F-PACE vozaču nudi jedinstvenu kombinaciju svakodnevne praktičnosti, impresivnu efikasnost i prepoznatljiv sportski stil.

F-PACE-ove tehnologije malog trenja, lagana karoserija i vrhunska aerodinamika pomažu u postizanju niskih CO2 emisija i izvrsnih zašteda u potrošnji goriva - sve to doprinosi konkurentnim ukupnim troškovima vlasništva.

Tome dodajte sav prostor koji vam je potreban za svaki aspekt vašeg poslovnog i privatnog života, F-PACE je savršeni dodatak svake flote vozila.

GAMA F-PACE MODELA

Pregledajte F-PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

IZABERITE VAŠ MODEL F-PACE

F-PACE PURE

Suština F-PACE-a. Produhovljene performanse, agilno upravljanje i praktičnost.

F-PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz sa lepom unutrašnjošću, uključujući kožni interijer.

F-PACE PORTFOLIO

Vrh F-PACE luksuza - elegantan, sofisticiran i sa mnogo vrhunske tehnologije.

F-PACE R-SPORT

Uverljiv sportski stil sa spoljnim sportskim paketom i posebnim sportskim sedištima.

F-PACE S

Za kompletne sportske performanse, izaberite između 3.0 litarskog V6 300 KS Turbocharged Diesel motora ili 3.0 litarskog V6 380 KS Supercharged benzinskog motora.