Logo jaguar mobile

F-TYPE SVR COUPÉ

Sa poboljšanim motorom sa 575 KS, F-TYPE SVR je konstruisan za rafiniranu snagu, uzbuđenje i postizanje maksimalne brzine od 322 km/h.
MAKSIMALNA SNAGA

575 KS

UBRZANJE

3.7 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

322 km/h

Naš sektor az vozila specijaknih operacija kreira vozila koja predstavljaju ultimativni izraz Jaguara: zapanjujuće performanse, izuzetnu luksuzno i vrhunske tehnologije. Najnovija kreacija koja je izašla iz tegničkog centra ovog jektora je vozilo F-TYPE SVR - naš najmoćniji F-TYPE ikada.

Petolitarski V8 superkompresor sa duplim vorteksom eliminiše otpor kako bi performanse bile što responsivnije pri svim brzinama motora. Držite se čvrsto - ovaj motor će vas odvseti od 0-100km/h za samo 3.7 sekunde; maksimalna brzina kretanja je 322km/h*.

*Pri zameni aerodinamičnog prsten na vozilu F-TYPE SVR standarnim zadnjim spojlerom, maksimalna brzina modela F-TYPE SVR Coupése smanjuje na 300km/h.

Istražite Convertible KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

STIL ENTERIJERA

Performance sedišta nude komfor, potporu za leđa i ultra moderne završne obrade koje daju osećaj potpunog luksuza.

LAKE TEHNOLOGIJE

Težina je neprijatelj performansi. Zato smo dizajnirali F-Type SVR da bude što je moguće više gladak. Svaki gram ima svrhu. Njegov lagan Titan i Inconel® izduvni sistem štedi 16kg, dok upečatljive felne od kovanog aluminijuma nude uštedu od 13.8kg u odnosu na ukupnu težinu. Svaki redizajniran zglob zadnje suspenzije smanjuje 0.6kg u poređenju sa konvencionalnim zglobovima, a opcione 398mm prednje i 380mm zadnje keramičke kočnice smanjuju težinu za 21kg u poređenju sa ne-keramičkim alternativmaa. Svaki sačuvanmiligram daje vozilu F-Type SVR brže ubrzanje, agilniju vožnju i oštrije kočenje - za nezaboravan doživljaj vožnje.

Istražite performanse vožnje

AERODINAMIKA

SVR-ovo aerodinamično krilo je sastavni deo poboljšanih performansi nudeći manje otpora i više pritiska. Krilo je šire i više i omogućava njegovu funkciju preko cele širine automobila. Kada je aktivisano, smanjuje otpor vazduha za 2.5% i podizanje za 15%. Ostala aerodinamična poboljšanja omogućavaju usmeravanje vazdušne struje kroz deo motora za bolje hlađenje i uravnoteženi pritisak. Glatki pod i zadnji difuzer smanjuju otpor, upravljaju protokom vazduha i poboljšavaju stabilnost.

Istažite spoljašnost

TEHNOLOGIJE PRILAGOĐENE TERENSKOJ VOŽNJI

5.0 litarski V8 motor na modelu F-Type SVR predstavlja vrhunac moći, isporučuje snagu od neverovatnih 575 konja i dostiže obrtni momenat od 700Nm. Pogona na sva četiri točka (AWD) radi zajedno sa elektronskim aktivnim diferencijalom kako bi se unapredilo trenje i stabilnost vozila, od čeka najveću korist imaju funkcije za vuču koje su ugrađene u ovo vozilo.

Istražite tehnologiju motora

SVAKI DETALJ JE VAŽAN

Otkrijte najnoviji F-TYPE. SVR je lakši i brži - poboljšana aerodinamika povećava prianjanje, a Jaguar-ov pogon na sve točkove osigurava najbolji pogon celo vreme. Svaki delić je optimiziran za pulsirajuće trkačke performanse pravog Jaguar-a.

Pogledajte film

PERSONALIZUJTE SVOJ F-TYPE

Učinite vaše F-TYPE vozilo jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova i izaberite točkove koje najbolje pristaju toj kombinaciji. Skrojite stil kabine naglasivši vaše ideje za izbor materijala za sedišta (možete naglasite i koje kombinacije boja želite kao i kakve teksture materijala). Na raspolaganju vam je izuzetno velik broj Jaguarovih dodatnih funkcija, paketa i aksesoara.

Kreirajte vaš sopstveni F-TYPE