• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑TYPE SVR CONVERTIBLE

Sa poboljšanim motorom od 575 KS, F‑TYPE SVR je konstruisan za prefinjenu snagu, uzbuđenje i ubrzava do maksimalne brzine od 314 km/h.

MAKSIMALNA SNAGA

575 KS

UBRZANJE

3.7 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

314 km/h

Naš sektor az vozila specijaknih operacija kreira vozila koja predstavljaju ultimativni izraz Jaguara: zapanjujuće performanse, izuzetnu luksuzno i vrhunske tehnologije. Najnovija kreacija koja je izašla iz tegničkog centra ovog jektora je vozilo F‑TYPE SVR - naš najmoćniji F‑TYPE ikada.

Petolitarski V8 superkompresor sa duplim vorteksom eliminiše otpor kako bi performanse bile što responsivnije pri svim brzinama motora. Držite se čvrsto - ovaj motor će vas odvseti od 0-100km/h za samo 3.7 sekunde; maksimalna brzina kretanja je 314km/h*.

*Pri zameni aerodinamičnog prsten na vozilu F‑TYPE SVR standarnim zadnjim spojlerom, maksimalna brzina modela F‑TYPE SVR Coupése smanjuje na 300km/h.

Istražite COUPÉ KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

STIL ENTERIJERA

Performance sedišta nude komfor, potporu za leđa i ultra moderne završne obrade koje daju osećaj potpunog luksuza.

LAKE TEHNOLOGIJE

Težina je neprijatelj performansi. Zato smo dizajnirali F-Type SVR da bude što je moguće više gladak. Svaki gram ima svrhu. Njegov lagan Titan i Inconel® izduvni sistem štedi 16kg, dok upečatljive felne od kovanog aluminijuma nude uštedu od 13.8kg u odnosu na ukupnu težinu. Svaki redizajniran zglob zadnje suspenzije smanjuje 0.6kg u poređenju sa konvencionalnim zglobovima, a opcione 398mm prednje i 380mm zadnje keramičke kočnice smanjuju težinu za 21kg u poređenju sa ne-keramičkim alternativmaa. Svaki sačuvanmiligram daje vozilu F-Type SVR brže ubrzanje, agilniju vožnju i oštrije kočenje - za nezaboravan doživljaj vožnje.

Istražite performanse vožnje

AERODINAMIKA

SVR-ovo aerodinamično krilo je sastavni deo poboljšanih performansi nudeći manje otpora i više pritiska. Krilo je šire i više i omogućava njegovu funkciju preko cele širine automobila. Kada je aktivisano, smanjuje otpor vazduha za 2.5% i podizanje za 15%. Ostala aerodinamična poboljšanja omogućavaju usmeravanje vazdušne struje kroz deo motora za bolje hlađenje i uravnoteženi pritisak. Glatki pod i zadnji difuzer smanjuju otpor, upravljaju protokom vazduha i poboljšavaju stabilnost.

Istažite spoljašnost

TEHNOLOGIJE PRILAGOĐENE TERENSKOJ VOŽNJI

5.0 litarski V8 motor na modelu F-Type SVR predstavlja vrhunac moći, isporučuje snagu od neverovatnih 575 konja i dostiže obrtni momenat od 700Nm. Pogona na sva četiri točka (AWD) radi zajedno sa elektronskim aktivnim diferencijalom kako bi se unapredilo trenje i stabilnost vozila, od čeka najveću korist imaju funkcije za vuču koje su ugrađene u ovo vozilo.

Istražite tehnologiju motora

SVAKI DETALJ JE VAŽAN

Otkrijte najnoviji F‑TYPE. SVR je lakši i brži - poboljšana aerodinamika povećava prianjanje, a Jaguar-ov pogon na sve točkove osigurava najbolji pogon celo vreme. Svaki delić je optimiziran za pulsirajuće trkačke performanse pravog Jaguar-a.

Pogledajte film

PERSONALIZUJTE SVOJ F‑TYPE

Učinite vaše F‑TYPE vozilo jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova i izaberite točkove koje najbolje pristaju toj kombinaciji. Skrojite stil kabine naglasivši vaše ideje za izbor materijala za sedišta (možete naglasite i koje kombinacije boja želite kao i kakve teksture materijala). Na raspolaganju vam je izuzetno velik broj Jaguarovih dodatnih funkcija, paketa i aksesoara.

Kreirajte vaš sopstveni F‑TYPE