• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑TYPE R CONVERTIBLE

Više snage. Više dinamičke sposobnosti. Više uzbuđenja. F‑TYPE R je sportski automobil koji je veoma napredan, senzualan i uzbudljiv.

MAKSIMALNA SNAGA

550 KS

UBRZANJE

4.1 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

300 km/h

F‑TYPE R pokreće jaguarov neverovatni petolitarski V8 motor an superpunjenje snage 550KS, sa obrtnim momentom od 680Nm a koji će ubrzanje od 0-100km/h dostići za samo 4.1 sekundu. Svojom potentnom kombinacijom snege, performansi i upravljanja, F‑TYPE R je spreman da savlada skoro sve uslove puta.

Istražite COUPÉ KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

STIL ENTERIJERA

R tema daje vozilu jedinstvenu personalnost i uključuje linearnu centralnu konzolu od aluminijuma sa R brendingom. Uživaćete u sedištima od vrhunske kože sa duplim šavovima, a za lateralnu podršku prilikom izazovne vožnje na raspolaganju su vam Performance sedišta sa utsinutim znakom R na naslonima za glavu.

KONEKTOVANA VOŽNJA

F‑TYPE R koristi adaptivnu dinamiku sa sistemom Torque Vectoring (sistem koji usporava okretanje unutrašnjih točkova u krivinama) koji radi zajedno sa elektronskim aktivnim diferencijalom. Ovi sistemi dopunjuju jedan drugog kako bi optimizovali trenje, kretanje vozila u krivinama i podupravljanje tj. situaciju akda automobil ispravlja krivinu i beži ka spolja (understeer).

Istražite performanse vožnje

PREKRASAN IZGLED

Jedinstveno moćan oblik i prelepi detalji dizajna jesu ono što vozilo F‑TYPE R izdvaja od drugih sporstskih automobila visokih performansi. Na ovom vozilu hauba je u pravom smislu reči skulptura, ventili su u boji karoserije, izduvne cevi su kvadratnog oblika i montirane su prema spolja, a završan detalj daju alufelne koje su na ovom vozilu izradjene u dimenziji od 2 0inča.

Istražite spoljašnost

PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

F‑TYPE R na najbolji mogući način koristi ekstremno rigidnu karoseriju modela F‑TYPE. Čvrsta karoserija ne samo da obezbeđuje savršenu platformu za sistem pogona na sva četiri točka sa inteligentnom dinamikom čime se isporučuje izvanredna trakcija, već i dopunjuje dodatke za suspenziju vozila kako bi se obezbedilo idelano prijanajnje vozila za drum. Sve ovo zajedno garantuje da F‑TYPE R može u potpunosti da iskoristi ogromnu snagu svog petolitarskog V8 supercharged motora snage 550 konja.

Istražite tehnologiju motora

PERSONALIZUJTE SVOJ F‑TYPE

Učinite vaše F‑TYPE vozilo jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova i izaberite točkove koje najbolje pristaju toj kombinaciji. Skrojite stil kabine naglasivši vaše ideje za izbor materijala za sedišta (možete naglasite i koje kombinacije boja želite kao i kakve teksture materijala). Na raspolaganju vam je izuzetno velik broj Jaguarovih dodatnih funkcija, paketa i aksesoara.

Kreirajte vaš sopstveni F‑TYPE