• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

IN‑CAR TEHNOLOGIJA

Radeći u harmoniji sa svojom sportskom prirodom, F‑TYPE-ova napredna tehnologija omogućava vam da se osećate sigurno, povezano i zabavno.
CO2 EMISIJE g/km

od 99 sa manuelnim
od 106 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinovana (l/100km)

3.8 sa manuelnim
4.1 sa automatskim menjačem

F‑TYPE koristi najsavremeniji infotainment sistem, Touch Pro, i audio sisteme najboljeg kvaliteta - ovo vozilo vas konektuje, informiše i zabavlja na sasvim drugačiji način.

INTUITIVNE VIZUELNE KONTROLE

F‑TYPE-ov 8" ekran na dodir je vaša jedina tačka interakcije sa InControl informatičkim sistemom. To vam daje mogućnost direktne kontrole sistema navigacije, muzike, telefona, klimatizacije i mnogo drugih sistema za pomoć vozaču, uključujući pomoć pri parkiranju i prilagodljivi sistem dinamike.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Deo standardne opreme na modelu F‑TYPE je novi infotainemnt sistem Touch Pro. Neverovatno responsivan, sa veoma intuitivnim korisničnim interfejsom i oštrom grafikom, Touch Pro predstavlja najnapredniji infotainment sistem koji je Jaguar kreirao. Ovaj sistem ne samo što čini vožnju lakšom već pruža i neuporedivo veći užitak.

CONNECT PRO

CONNECT PRO

Connect Pro tehnologija i aplikacije pružaju najbolju udobnost i povezanost. Ovaj sistem obuhvata InControl aplikacije, InControl aplikacije za kontrolu na daljinu i Pro Services,; sve ove funkcijeoslanjaju se na brz 4G internet.

INCONTROL APLIKACIJE ZA KONTROLU NA DALJINU (InControl Remote app)

INCONTROL APLIKACIJE ZA KONTROLU NA DALJINU (InControl Remote app)

InControl Remote aplikacije daju vam mogućnost da pratite kao i da vršite interakciju sa vašim F‑TYPE vozilom pomoću vašeg pametnog telefona. Ove aplikacije pružaju vam informacije i statističke podatke o vašem vozilu, uključujući preostali nivo goriva u rezervoaru, detalje o prethodnom putovanju, kao i to da li su na vašem vozilu sva vrata i prozori zatvoreni ili otključani. Aplikacije vam takođe omogućavaju da pokrenete motor i uključite klimu*, zaključate i otključate automobil i locirate vaš F‑TYPE na mapi.

*Samo na modelima sa automatskom transmisijom.

PRAĆENJE VOZILA SECURE TRACKER

PRAĆENJE VOZILA SECURE TRACKER

Deo dodatne opreme na svim XF modelima, Secure tracker detektuje krađu ili neovlašćeno kretanje vašeg vozila. Ovaj sistem pokazuje tačku na kojoj se vozilo nalazi i sarađuje sa Secure tracker monitoring centrom kako bi se omogućilo praćenje kretanja vozila. Možete aktivirati ovaj alarm čak i u slučaju da je vaše vozilo ukradeno sa ključevima - pozivom tracking call centra pomoću InControl Remote aplikacije.

INCONTROL APLIKACIJE

INCONTROL APLIKACIJE

InControl Aplikacije vam omogućava da koristite različite aplikacije za pametne telefone u vozilu - optimizovane za ekran osetljiv na dodir.Sa sve većim spektrom usluga InControl aklikacija može pomoći da planirate putovanje,organizujete svoj sledeći sastanak,i otkrijete svet oko sebe.

MERIDIAN™ ZVUK

MERIDIAN™ ZVUK

U saradnji sa audio ekspertima iz britanske kompanije Meridian™kreirali smo dva audio sistem posebno za vozila F‑TYPE. Standardni sistem snage 380W sa 10 zvučnika i 2 sabvufera; i opcioni Meridian Surround Sound System snage 770W sa 12 zvučnika koji proizvodi akustiku po kvalitetu ravnu koncertnoj sali (ovaj sistem koristi ekskluzivnu Trifield™ tehnologiju).

SISTEM ZA ZAŠTITU PEŠAKA

SISTEM ZA ZAŠTITU PEŠAKA

Doprinosi zaštiti ljudi van vozila, kao i onih unutra. U slučaju da vozilo ostvari kontakt sa pešakom, naš sistem za zaštitu pešaka vodeći u klasi je dizajniran da automatski podigne poklopac motora kako bi ublažio potencijalni udarac.