• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

SPOLJAŠNOST

Plutajuće linije karoserije, izvajane konture, naglašena bedra - sve su to svojstva koja naglašavaju prisustvo vozila F-Type na drumu. Ovo je sportski terenac visokih performansi.

F‑TYPE-ov snažan oblik i lepe proporcije otkrivaju njegovo poreklo najnovijeg u Jaguar-ovoj legendarnoj lozi sportskih automobila visokih performansi. On je delimično oblikovan od samog vetra, formiran od Jaguar-ovog vrhunskog CFD načina dizajniranja. Aerodinamične performanse su neprimetno integrisane u karoseriju za niski nivo podizanja i izvrsnu stabilnost na visokim brzinama. Bez obzira na brzinu kojom se kreće vozilo F‑TYPE, novi adaptivni LED farovi će prilagoditi svoj zrak da omoguće najbolje osvetljenje.

Kreirajte sopstveni model

LED FAROVI

F‑TYPE se izdvaja čak i u noćnoj vožnji. Njegovi LED farovi* koriste dnevna svetla koja obasjavaju snop svetlosti u obliku slova "J". Ovi farovi dopiru više u tamu u odnosu na sisteme prethodnih generacija, proizvode visoko fokusiran snop svetlosti koja ima kvalitet približno jednak dnevnom svetlu, što pomaže vašim očima da lakše razlikuju objekte i smanjuje zamor oka prilikom noćne vožnje.

*Deo standardne opreme na modelima F‑TYPE R Dinamik, F‑TYPE R i F‑TYPE SVR. Dodatna oprema na modelu F‑TYPE.

F‑TYPE

F‑TYPE

F‑TYPE je pravi sportski automobil sa dizajnom koji kombinuje snagu i gracioznost. Ima smele proporcije i instiktivne obline. Bezvremenski, evokativni i progresevni - na način na koji to može biti samo jedan Jaguar. Vozilo je dostupno sa alufelnama od 18 i 20 inča.

F‑TYPE R-DYNAMIK

F‑TYPE R-DYNAMIK

Unapređenja u dizajnu vozila F‑TYPE R-Dynamic daju ovom modelu krajnje samouveren izgled. Njegov stav je smeliji i nametljiviji zahvaljujući upadljivom stilu karoserije i izboru alufelni većih dimenzija. Moćni LED farovi lepog dizajna daju savršeni završni dodir.

F‑TYPE 400 SPORT

F‑TYPE 400 SPORT

Jedinstven dizajn specijalnog izdanja ovog modela sadrži žute detalje spolja i unutra. Krase ga Sport Design pack i trim u tamno sivoj saten boji. Alufelne u tamno sivoj saten boji kompletiraju ekskluzivni izgled ovog vozila.

F‑TYPE R

F‑TYPE R

F‑TYPE R je intezivan.Ubedljiva mešavina performansi i stila.On pruža više.Više snage.Dinamičniju sposobnost.Više uzbudjenja za sva čula, F‑TYPE R je jedinstven.

F‑TYPE SVR

F‑TYPE SVR

Performanse našeg najmoćnijeg proizvodnog vozila dodatno unapređuje svaki detalj dramatičnog dizajna eksterijera. Svaki stilski element,i najsitniji detalji stvaraju jedinstvenu dinamičnu sposobnost vozila F‑TYPE SVR.

IZBOR COUPÉ KROVOVA

ALUMINIJUMSKI KROV

Za čisti Coupé izgled, F‑TYPE-ov aluminijumski krov je čvrst i lagan, kao i ostatak vozila. Daje idealnu dopunu boji, stilu i liniji snažnom F‑TYPE profilu. Aluminijumski krov izražava F‑TYPE u njegovoj najjasnijoj formi sportskog automobila.

FIKSNI PANORAMSKI KROV

Unoseći još više prirodnog svetla i vazduha u unutrašnjost, panoramski krov po celoj širini je opcijska oprema. Za povećanu odvojenost, ukoliko je potrebno, krov može imati ručnu kliznu zavesu.

KARBONSKI KROV

Sa karbonskim unutrašnjim i spoljnim panelima spojenima kako bi kreirali čvrstu, a laganu strukturu krova, opcijski karbonski krov je 20% lakši od standardnog aluminijumskog krova. Sadrži karbonsko tkanje vidljivo preko duboke, kvalitetne lakirane obrade.

KONFIGURACIJA KROVA

Lagana tkanina krova F‑TYPE KABRIOLET je dostupna u četiri boje.Akustično pojačan sa kompozitivnim tkaninama koje smanjuju buku,ovakav krov postavljenje na zadnji prozor gde zagreva staklo.Krov se može podići i spustiti za samo 12 sekundi i radi potpuno automatski pri brzini do 50 km/h.

Pogledajte film
LED ZADNJA SVETLA

LED ZADNJA SVETLA

Zadnja svetla novog dizajna sada su slimirana (stanjena) zahvaljući elegantnoj LED tehnologiji. Gledano sa strane, ovakva svetla daju vozilu F‑TYPE osećaj širine i lepo skrojene dinamične proporcije.

Dizajniran da pruži užitak u vožnji,tehničke migućnosti daju modelu F‑TYPE široku mogćnost da odgovori na zahteve svakog vozača i svakog puta.Kupe ili kabriolet,pogon na zadnje točkove,pogon na sva četiri točka,ručni ili automatski menjač,sve su to karakteristike koje F‑TYPE nudi za svaki stil vozača.Kreirajte vaš savršen F-Type uz pomoć našeg Konfiguratora.

Kreirajte sopstveni model