Logo jaguar mobile

SPOLJAŠNOST

Plutajuće linije karoserije, izvajane konture, naglašena bedra - sve su to svojstva koja naglašavaju prisustvo vozila F-Type na drumu. Ovo je sportski terenac visokih performansi.

F-TYPE-ov snažan oblik i lepe proporcije otkrivaju njegovo poreklo najnovijeg u Jaguar-ovoj legendarnoj lozi sportskih automobila visokih performansi. On je delimično oblikovan od samog vetra, formiran od Jaguar-ovog vrhunskog CFD načina dizajniranja. Aerodinamične performanse su neprimetno integrisane u karoseriju za niski nivo podizanja i izvrsnu stabilnost na visokim brzinama. Bez obzira na brzinu kojom se kreće vozilo F-TYPE, novi adaptivni LED farovi će prilagoditi svoj zrak da omoguće najbolje osvetljenje.

Kreirajte sopstveni model

LED FAROVI

F-TYPE se izdvaja čak i u noćnoj vožnji. Njegovi LED farovi* koriste dnevna svetla koja obasjavaju snop svetlosti u obliku slova "J". Ovi farovi dopiru više u tamu u odnosu na sisteme prethodnih generacija, proizvode visoko fokusiran snop svetlosti koja ima kvalitet približno jednak dnevnom svetlu, što pomaže vašim očima da lakše razlikuju objekte i smanjuje zamor oka prilikom noćne vožnje.

*Deo standardne opreme na modelima F-TYPE R Dinamik, F-TYPE R i F-TYPE SVR. Dodatna oprema na modelu F-TYPE.

F-TYPE

F-TYPE

F-TYPE je pravi sportski automobil sa dizajnom koji kombinuje snagu i gracioznost. Ima smele proporcije i instiktivne obline. Bezvremenski, evokativni i progresevni - na način na koji to može biti samo jedan Jaguar. Vozilo je dostupno sa alufelnama od 18 i 20 inča.

F-TYPE R-DYNAMIK

F-TYPE R-DYNAMIK

Unapređenja u dizajnu vozila F-TYPE R-Dynamic daju ovom modelu krajnje samouveren izgled. Njegov stav je smeliji i nametljiviji zahvaljujući upadljivom stilu karoserije i izboru alufelni većih dimenzija. Moćni LED farovi lepog dizajna daju savršeni završni dodir.

F-TYPE 400 SPORT

F-TYPE 400 SPORT

Jedinstven dizajn specijalnog izdanja ovog modela sadrži žute detalje spolja i unutra. Krase ga Sport Design pack i trim u tamno sivoj saten boji. Alufelne u tamno sivoj saten boji kompletiraju ekskluzivni izgled ovog vozila.

F-TYPE R

F-TYPE R

F-TYPE R je intezivan.Ubedljiva mešavina performansi i stila.On pruža više.Više snage.Dinamičniju sposobnost.Više uzbudjenja za sva čula, F-TYPE R je jedinstven.

F-TYPE SVR

F-TYPE SVR

Performanse našeg najmoćnijeg proizvodnog vozila dodatno unapređuje svaki detalj dramatičnog dizajna eksterijera. Svaki stilski element,i najsitniji detalji stvaraju jedinstvenu dinamičnu sposobnost vozila F-TYPE SVR.

IZBOR COUPÉ KROVOVA

ALUMINIJUMSKI KROV

Za čisti Coupé izgled, F‑TYPE-ov aluminijumski krov je čvrst i lagan, kao i ostatak vozila. Daje idealnu dopunu boji, stilu i liniji snažnom F-TYPE profilu. Aluminijumski krov izražava F-TYPE u njegovoj najjasnijoj formi sportskog automobila.

FIKSNI PANORAMSKI KROV

Unoseći još više prirodnog svetla i vazduha u unutrašnjost, panoramski krov po celoj širini je opcijska oprema. Za povećanu odvojenost, ukoliko je potrebno, krov može imati ručnu kliznu zavesu.

KARBONSKI KROV

Sa karbonskim unutrašnjim i spoljnim panelima spojenima kako bi kreirali čvrstu, a laganu strukturu krova, opcijski karbonski krov je 20% lakši od standardnog aluminijumskog krova. Sadrži karbonsko tkanje vidljivo preko duboke, kvalitetne lakirane obrade.

KONFIGURACIJA KROVA

Lagana tkanina krova F-TYPE KABRIOLET je dostupna u četiri boje.Akustično pojačan sa kompozitivnim tkaninama koje smanjuju buku,ovakav krov postavljenje na zadnji prozor gde zagreva staklo.Krov se može podići i spustiti za samo 12 sekundi i radi potpuno automatski pri brzini do 50 km/h.

Pogledajte film
LED ZADNJA SVETLA

LED ZADNJA SVETLA

Zadnja svetla novog dizajna sada su slimirana (stanjena) zahvaljući elegantnoj LED tehnologiji. Gledano sa strane, ovakva svetla daju vozilu F-TYPE osećaj širine i lepo skrojene dinamične proporcije.

Dizajniran da pruži užitak u vožnji,tehničke migućnosti daju modelu F-TYPE široku mogćnost da odgovori na zahteve svakog vozača i svakog puta.Kupe ili kabriolet,pogon na zadnje točkove,pogon na sva četiri točka,ručni ili automatski menjač,sve su to karakteristike koje F-TYPE nudi za svaki stil vozača.Kreirajte vaš savršen F-Type uz pomoć našeg Konfiguratora.

Kreirajte sopstveni model