• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

TEHNOLOGIJA MOTORA

F‑TYPE nudi visok nivo naprednih motora V6 i V8 sa samopunjenjem

Svaki motor ima Roots kompresor koji izražava njegove kompaktne dimenzije. Za smanjenje potrošnje goriva, naročito u toku gradske vožnje, brzi inteligentni Stop/Start sistem je ugrađen kod svakog F‑TYPE modela kao standardna oprema. Sa dostupnim manuelnim i automatskim menjačem, na raspolaganju su vam F‑TYPE modeli koji savršeno odgovaraju vašem stilu.

Kreirajte sopstveni model

V6 POWER

V6 motori na modelu F‑TYPE su moćni i prefinjeni. Kompaktni turbo punjač sa sofisticiranom kontrolom nadpunjenja i pomoćnim leptirom gasa, pružiće Vam eksploziju snage pri ubrzanjima, bez ikakvog zakašnjenja. Trolitarski V6 motor snage 340KS proizvodi obrtni momenat od 450Nm dostiže brzinu od 0-100km/h za samo 5.3 sekunde. Motor veće snage od 380KS proizvodi obrtni momenat od 460Nm zarad još moćnijih performansi, a ubrzanje od 0-100km/h dostiže za neverovatnih 4.9 sekunde.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

SPORTS CAR SOUNDTRACK

Svako F‑TYPE vozilo ima aktivni sportski izduvni sistem koji kreira krešendo inspirisan trkačkim vozilom. Izduvni sistem reaguje na brzinu kretanja vozila i rad motora i shodno tome otvara aktivne ventile. Kada se ventili otvore, izduvni gasovi mogu da idu direktnom, manje restriktivnom putanjom kroz zadnji prigušivač i proizvode mnogo bogatiji i uzbudljiviji zvuk. Switchable Active Exhaust* omogućava manuelno otvaranje izduvnih ventila tako da možete da uživate u zvuku koji proizvodi vaše F‑TYPE vozilo pri svim brzinama kretanja.

*Deo standardne opreme na modelima F‑TYPE R Dinamik, F‑TYPE R i F‑TYPE SVR. Dodatna oprema na modelu F‑TYPE.

Pogledajte film

Dizajniran da pruži užitak u vožnji,tehničke migućnosti daju modelu F‑TYPE široku mogćnost da odgovori na zahteve svakog vozača i svakog puta.Kupe ili kabriolet,pogon na zadnje točkove,pogon na sva četiri točka,ručni ili automatski menjač,sve su to karakteristike koje F‑TYPE nudi za svaki stil vozača.Kreirajte vaš savršen F-Type uz pomoć našeg Konfiguratora.

Kreirajte sopstveni model