Logo jaguar mobile

TEHNOLOGIJA MOTORA

F-TYPE nudi visok nivo naprednih motora V6 i V8 sa samopunjenjem

Svaki motor ima Roots kompresor koji izražava njegove kompaktne dimenzije. Za smanjenje potrošnje goriva, naročito u toku gradske vožnje, brzi inteligentni Stop/Start sistem je ugrađen kod svakog F-TYPE modela kao standardna oprema. Sa dostupnim manuelnim i automatskim menjačem, na raspolaganju su vam F-TYPE modeli koji savršeno odgovaraju vašem stilu.

Kreirajte sopstveni model
V6 POWER

V6 POWER

V6 motori na modelu F-TYPE su moćni i prefinjeni. Kompaktni turbo punjač sa sofisticiranom kontrolom nadpunjenja i pomoćnim leptirom gasa, pružiće Vam eksploziju snage pri ubrzanjima, bez ikakvog zakašnjenja. Trolitarski V6 motor snage 340KS proizvodi obrtni momenat od 450Nm dostiže brzinu od 0-100km/h za samo 5.3 sekunde. Motor veće snage od 380KS proizvodi obrtni momenat od 460Nm zarad još moćnijih performansi, a ubrzanje od 0-100km/h dostiže za neverovatnih 4.9 sekunde.

SPORTS CAR SOUNDTRACK

Svako F-TYPE vozilo ima aktivni sportski izduvni sistem koji kreira krešendo inspirisan trkačkim vozilom. Izduvni sistem reaguje na brzinu kretanja vozila i rad motora i shodno tome otvara aktivne ventile. Kada se ventili otvore, izduvni gasovi mogu da idu direktnom, manje restriktivnom putanjom kroz zadnji prigušivač i proizvode mnogo bogatiji i uzbudljiviji zvuk. Switchable Active Exhaust* omogućava manuelno otvaranje izduvnih ventila tako da možete da uživate u zvuku koji proizvodi vaše F-TYPE vozilo pri svim brzinama kretanja.

*Deo standardne opreme na modelima F-TYPE R Dinamik, F-TYPE R i F-TYPE SVR. Dodatna oprema na modelu F-TYPE.

Pogledajte film

Dizajniran da pruži užitak u vožnji,tehničke migućnosti daju modelu F-TYPE široku mogćnost da odgovori na zahteve svakog vozača i svakog puta.Kupe ili kabriolet,pogon na zadnje točkove,pogon na sva četiri točka,ručni ili automatski menjač,sve su to karakteristike koje F-TYPE nudi za svaki stil vozača.Kreirajte vaš savršen F-Type uz pomoć našeg Konfiguratora.

Kreirajte sopstveni model