Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

TEHNOLOGIJA MOTORA

F‑TYPE nudi visok nivo naprednih motora V6 i V8 sa samopunjenjem

Svaki motor ima Roots kompresor koji izražava njegove kompaktne dimenzije. Za smanjenje potrošnje goriva, naročito u toku gradske vožnje, brzi inteligentni Stop/Start sistem je ugrađen kod svakog F‑TYPE modela kao standardna oprema. Sa dostupnim manuelnim i automatskim menjačem, na raspolaganju su vam F‑TYPE modeli koji savršeno odgovaraju vašem stilu.

Kreirajte sopstveni model
V6 POWER

V6 POWER

V6 motori na modelu F‑TYPE su moćni i prefinjeni. Kompaktni turbo punjač sa sofisticiranom kontrolom nadpunjenja i pomoćnim leptirom gasa, pružiće Vam eksploziju snage pri ubrzanjima, bez ikakvog zakašnjenja. Trolitarski V6 motor snage 340KS proizvodi obrtni momenat od 450Nm dostiže brzinu od 0-100km/h za samo 5.3 sekunde. Motor veće snage od 380KS proizvodi obrtni momenat od 460Nm zarad još moćnijih performansi, a ubrzanje od 0-100km/h dostiže za neverovatnih 4.9 sekunde.

SPORTS CAR SOUNDTRACK

Svako F‑TYPE vozilo ima aktivni sportski izduvni sistem koji kreira krešendo inspirisan trkačkim vozilom. Izduvni sistem reaguje na brzinu kretanja vozila i rad motora i shodno tome otvara aktivne ventile. Kada se ventili otvore, izduvni gasovi mogu da idu direktnom, manje restriktivnom putanjom kroz zadnji prigušivač i proizvode mnogo bogatiji i uzbudljiviji zvuk. Switchable Active Exhaust* omogućava manuelno otvaranje izduvnih ventila tako da možete da uživate u zvuku koji proizvodi vaše F‑TYPE vozilo pri svim brzinama kretanja.

*Deo standardne opreme na modelima F‑TYPE R Dinamik, F‑TYPE R i F‑TYPE SVR. Dodatna oprema na modelu F‑TYPE.

Pogledajte film

Dizajniran da pruži užitak u vožnji,tehničke migućnosti daju modelu F‑TYPE široku mogćnost da odgovori na zahteve svakog vozača i svakog puta.Kupe ili kabriolet,pogon na zadnje točkove,pogon na sva četiri točka,ručni ili automatski menjač,sve su to karakteristike koje F‑TYPE nudi za svaki stil vozača.Kreirajte vaš savršen F-Type uz pomoć našeg Konfiguratora.

Kreirajte sopstveni model