• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑TYPE CONVERTIBLE

Uzbudljive performanse, pouzdana upravljivost i svakodnevna iskorišćenost. F‑TYPE je pravi Jaguar-ov sportski automobil.

MAKSIMALNA SNAGA

380 KS

UBRZANJE

4,9 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

275 km/h

Kombinišući performanse koje ubrzavaju otkucaje srca, brzu reakciju i precizno agilno upravljanje sa svakodnevnom rafiniranošću i iskoristivošću do 207 litara zapremnine prtljažnika, F‑TYPE daje čisto vozačko uživanje.

Istražite COUPÉ KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

STIL ENTERIJERA

Superiorno komforan, enterijer vozila F-TYPe namenski je skrojen da pruži poseban luksuz za vozača. Sedišta su sportska izrađena od granirane (sitnozrnaste) kože sa presvlakama od antilopa, dok centralna konzola ima završnu obradu od aluminijuma.
Slika prikazuje opcione funkcije koje nisu deo standardne opreme na vozilu.
Delta Aluminijumska konzola sa završnom obradom nije dostupna na ovom modelu

KONEKTOVANA VOŽNJA

Ovaj model garantuje preciznu, konektovanu vožnju zahvaljujući celokupnoj suspenziji duple viljuške, električnoj servo asistenciji i izboru responsivnih, moćnih motora.U zavisnosti od izbora motora, uz ovaj model na raspolaganju su vam pogon na zadnjim točkovima (RWD) ili pogon na sva četiri točka (AWD), kao i manuelna ili automatska transmisija.

Istražite vozne performanse

PREKRASAN IZGLED

Vozilo F‑TYPE je pravi paun u porodici jaguar modela, uvek spremno da se svojim izgledom diči i ističe. Ksenon farovi sa LED potpisom daju mačiji izgled, dok alufelne u širokom izboru stilova naglašavaju dinamičan izgled vozila.

Istražite SPOLJAŠNOST

PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

Ovaj model dostupan je sa dva motora. Trolitarski V6 motor an superpunjenje snage 340KS dizajniran je za čista uzbuđenja; postiče ubrzanje od 0-100km/h za samo 5.3 sekunde dok mu je maksimalna brzina kretanja 260km/h. Trolitarski V6 motor snage 380KS obezbeđuje obrtni momenat od 460Nm za još potentnije performanse dok ubrzanje od 0-100km/h dostiže za neverovatnih 4.9 sekundi.

Istražite tehnologiju motora

PERSONALIZUJTE SVOJ F‑TYPE

Učinite vaše F‑TYPE vozilo jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova i izaberite točkove koje najbolje pristaju toj kombinaciji. Skrojite stil kabine naglasivši vaše ideje za izbor materijala za sedišta (možete naglasite i koje kombinacije boja želite kao i kakve teksture materijala). Na raspolaganju vam je izuzetno velik broj Jaguarovih dodatnih funkcija, paketa i aksesoara.

Kreirajte vaš sopstveni F‑TYPE