• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

JAGUAR GEAR - AKSESOARI

Završni detalji koji čine F‑TYPE vašim

Jaguar Gear –Aksesoari daju vam mogućnost da personalizujete vaše F‑TYPE vozilo u skladu sa sopstvenim ukusom, stilom života i interesovanjima. Pogledajte a onda kreirajte vaš F‑TYPE iz snova ili pregledajte naše online katalog aksesoara kako biste videli šta je sve u ponudi.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL Katalog dodatne opreme

AKSESORA OD VLAKANA UGLJENIKA U SREBRNOJ BOJI

Dodajte još veći intenzitet dinamičnom karakteru vozila F‑TYPE izborom ovih laganih aksesoara inspirisanih performansama. Opseg ovih aksesoara uključuje bočne ventile, poklopce na rešetki haube, držače ogledala i rol barove.

Kreirajte vaš F‑TYPE

AKSESOARI ENTERIJERA

Unapredite enterijer vozila F‑TYPE i dajte ovom automobilu lični izraz izborom vrhunskih aksesoara. Na raspolaganju su vam personalizovani iluminirani pragovi, aluminijumske nožne pedale za rapidnu promenu brzi i selektor brzina od vlakana ugljenika sa lakiranim finišom visokog sjaja.

Kreirajte vaš F‑TYPE

AKSESOARI EKSTERIJERA

F‑TYPE je prvo vozilo sa pravim sportskim performansama. Ali od njega je lako napraviti praktično vozilo ukoliko odaberete neke od vrhunksih aksesoara koji su dizajnirani da unaprede kapacitet, komfor i užitak. Proizvedeni akko bi se savršeno uklapali u F‑TYPE modele, ovi aksesoari sadrže i deflektor za vetar* kako bi se smanjila turbulencija u kokpitu kabrioleta (F‑TYPE Convertible). Praktični nosač koji je montiran sa zadnje strane predstavlja siguran i bezbedan Jaguarov sistem za transportovanje zimske sportske opreme. Dostupni su i rol barovi u sjajno crnoj boji.

*Deo standardne opreme na modelima F‑TYPE R F‑TYPE SVR kabriolet

Kreirajte vaš F‑TYPE

Možete izabrati vaš F‑TYPE model i naknadno dodati opcije i aksesoare kada kreirate vaš F‑TYPE. Ukoliko želite da sagledate celokupan asortiman funkcija i dodatne opreme koje nudimo kako bi personalizovali svoje F‑TYPE vozilo, zašto ne pogledate naš online katalog?
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL KATALOG DODATNE OPREME