Logo jaguar mobile

F-PACE S

F-PACE je vozilo koje nudi najuzbudljiviju vožnju i usredsređeno je na pružanje najboljih performansi.
Emisija CO2 u uslovima kombinovane vožnje (g/km)

159 na modelu sa automatskom transmisijom

Potrošnja goriva u uslovima kombinovane vožnje l/100km

Do 6.0 na modelu sa automatskom transmisijom

Moćna, napredna dinamika vožnje i sportski luksuz spojeni su u modelu F-PACE S kako bi se kreirao Jaguar neodoljivog stila. Dizajn enterireja ističe kredencijale performansi Jaguara ali nudi i brilijantnu raznolikost. Inovativne Jaguar tehnologije unapređuju vožnju i zaokružuju priču o luksuznim performansama ovog sportskog terenca.

Kreirajte sopstveni automobil

DINAMIČNA UNUTRAŠNJOST*

Svaki element enterijera F-PACE S - od izbora detalja do jedinstvenog s-brenda -sve vam to govori da F-PACE nosi performanse u svom srcu.

PERFORMANSE MOTORA

F-PACE First Edition nudi izbor od dva moćna motora.Trolitarski V6 benzinski motor na superpunjenje sa snagom motora od 380 KS i obrtnim momentomod 450 Nm postiže brzinu 0-100 km/h za 5.5 sekundi.Snažan 3.0 litarski V6 turbo-dizelski motor pruža snagu od 300 KS i obrtnim momenatod 700Nm., dok ubrzanje od 0-100km/h dostiže za 6.2 sekunde.

POGLEDAJTE KARAKTERISTIKE

PRILAGODLJIVA I KONFIGURABILNA DINAMIKA*

Adaptivna dinamika modifikuje režim rada F-PACE kako bi se prilagodio uslovima i vašem stilu vožnje. Sistem kontinuirano prilagođava amortizere kako bi u svakom trenutku obezbedio optimalni balasn između ravnoteže i udobnosti. Inspirisan sportskim vozilom F-TYPE, sistem konfigurabilne dinamike dozvoljava da se dinamika modela F-PACE podesi za suspenziju, mapiranje ventila, menjanje brzina i način upravljanja kako bi performanse odgovarale potrebama vaše vožnje.

Istražite performanse u vožnji

MOĆNI STIL

F-PACE je nepogrešiv na drumu. Dizajn eksterijera naglašava muskularne proporcije ovog modela a sve u cilju kako bi se kreirala forma koja je u svakom milimentru dinamična kao i vožnja koje ove vozilo pruža. Alufelene od 20 inča, crvene kočione čeljusti i jedinstven S bedž uopšte ne dovode u pitanje da je ovo sportski terenac sa snagom u svom srcu.

Istražite eksterijer

S MODEL KARAKTERISTIKE

Saznajte više o S MODEL

Pogledajte specifikacije

NEKA OVAJ MODEL BUDE VAŠ

Skrojite F-PACE prema vašem stilu života.Na raspolaganju Vam je širok niz praktičnih i stilskih aksesoara.

ISTRAŽITE AKSESOARE