Logo jaguar mobile

F-PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz za savršenu unutrašnjost, uključujući kožne presvlake.
Emisija CO2 u uslovima kombinovane vožnje (g/km)

126 na modelu sa manuelnom transmisijom
134 na modelu sa automatskom transmisijom

Potrošnja goriva u uslovima kombinovane vožnje l/100km

Do 4.8 na modelu sa manuelnom transmisijom
Do 5.1 na modelu sa automatskom transmisijom

F-PACE Prestige kombinuje izgled za kojim se okreće glava sa stilskim enterijerom kabine koji odiše prefinjenošću i praktičnošću. Na raspolaganju je izbor motora i transmisija uz mogućnost pogona na sva četiri točka ili samo na zadnje točkove. Svako putovanje dodatno unapređuje niz naprednih InControl* tehnologija.

*Imajte na umu da će standardne karakteristike biti zamenjene prilikom odabira alternativnih nivoa opreme.Standardna oprema može da varira u zavisnosti od zemlje kupovine motora,i tipu menjača.

Kreirajte sopstveni automobil

Luksuzni prostor

Harmonizovan sa izvanrednim detaljima eksterijera, enterijer modela F-PACE Prestige nudi vrhunske materijale iskrojene do perfekcije kao i elegantne završne obrade.

DODATNI LUKSUZ

Uživajte u komforu sedišta za vozača i suvozača koja imaju 8 režima podešavanja i izrađena su od luksuzne granirane (sitnozrnaste) kože. Završni dodir luksuznom dizajnu daju kožom obložen volan i saten-hromirani ekran na dodir. Kako biste svom vozilu dodali sopstveni pečat, izaberite jednu od tri boje karoserije koje su na raspolaganju.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

UNUTRAŠNJE OSVETLJNJE

Mekano plavičasto svetlo osvetljuje centralnu konzolu, potpisne linije na vratima, kvake i otvore za odlaganje unutar vrata - što daje posebnu atmosferu u kabini.

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU

KSENON FAROVI

Za lakšu i bezdednu vožnju noću Jaguarovi bifunkcionalni ksenon farovi obezbeđuju izvanrednu iluminaciju puti kako pri niskom tako i pri visokom snopu svetlosti. Karakretistično "J" sečivo kao i LED dnevna svetla takođe daju distinktivan vizuelni potpis.

Istražite eksterijer

PRESTIGE KARAKTERISTIKE

Saznajte više o PRESTIGU

Pogledajte specifikacije

NEKA OVAJ MODEL BUDE VAŠ

Skrojite F-PACE prema vašem stilu života.Na raspolaganju Vam je širok niz praktičnih i stilskih aksesoara.

ISTRAŽITE AKSESOARE