• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE

Naš sportski terenac luksuznih performansi kombinuje sportsko upravljanje i drmatičan izgled sa svakodnevnom praktičnošću i efikasnošću.

EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 147‡ kod manuelnog prenosa brzina
Neverovatno nizak skor od 151‡ kod automatskog prenosa brzina

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km

Od 5.6 ‡ kod manuelnog prenosa brzine
Od 5.7 ‡ kod automatskog prenosa brzina

Jaguar F-PACE je sporstki terenac (SUV) visokih performansi koji kombinuje efikasnost i maksimalno uzbuđenje koje proističe iz vožnje. Tehnološki napredan do srži, F-PACE će učiniti da se osećate bezbedno, konektovano i zabavljeno. Ovo vozilo poseduje kapacitete za sve uslove puta jednako kao i za svakodnevnu vožnju. F-PACE je pravi Jaguar za Vas, Jaguar za vašu porodicu.

Kreirajte sopstveni model

SVE U IME PERFORMANSI

Odeljenje za specijalne operacije (SVO) je reskulpurisalo dizajn eksterijera kako bi vozilo dosegnulo izuzetne, zadivljujuće performanse. F-PACE SVR je najznačajnija evolucija učinjena od modela, dobitnika nagrade, F-PACE.

ISTRAŽITE F-PACE SVR

DNK SPORTSKOG VOZILA

F-PACE je performantni SUV koji u osnovi ima DNK sportskog vozila. Počev od haube pa sve do zadnjih lukova, moćan izgled ovog modela čini ga različitim i daleko primetnijim od drugih. I sada konačno možete da iskusite vožnju F-PACE-om na način kako ga je naš SVO (SVO - Special vehicle operation - odeljenje za kreiranje specijalnih operacija u vozilu) osmislio. Unapređene aerodinamičke karakteristike modela F-PACE SVR, kao što su novi prednji branik i otvori poklopca motora, nagoveštavaju njegovu ogromnu snagu.

ISTRAŽITE EKSTERIJER

PRAKTIČNOST I PROSTRANOST

F-PACE ima najveći kapacitet gepeka u odnosu na vozila svoje klase, do čak 650 litara, kao i raznoliku konfikuraciju zadnje klupe od 40:20:40.

Istražite enterijer

SNAGA I EFIKASNOST

Niz motora dostupnih na F-PACE vozilima,uključujući i novi petolitarski V8 bezninski motor na super punjenje snage 550KS 2, i laka aluminijumska konstrukcija daju prefinjene, efikasne i uzbudljive performanse.

ISTRAŽITE PERFORMANSE

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

IN-CAR TECHNOLOGIJA

F-PACE vam pruža najsavremeniju tehnologiju kao što su opcioni HUD displej i aktivacioni ključ kao i napredna sredstva za vožnju kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije.Ovo uključuje i napredni InContol multimedijalni sistem Touch Pro koji vam pruža zabavu i obezbedjuje da ste uvek povezani sa spoljnjim svetom.

ISTRAŽITE IN-CAR TECHNOLOGIJU
F-PACE ZA POSLOVNA PUTOVANJA

F-PACE ZA POSLOVNA PUTOVANJA

F-PACE nudi vožnje sa jedinstvenom kombinacijom svakodnevne praktičnosti, efikasnosti i distinktivnog, sportskog stila. Tehnologije niske frikcije, laka struktura karoserije i najsavremenija aerodinamika pomažu u smanjenju potrošnje goriva i u ostvarivanju nižih emisija CO2, a sve ovo utiče na smanjenje celokupnih troškova održavanja vozila.

Na sve to dodajte i prostor koji vam je potreban za svakodnevne aspekte vašeg poslovnog i privatnog života. F-PACE je savšeni dodatak bilo kojoj floti.

MODELI DOSTUPNI U OKVIRU LINIJE F-PACE

Pregledajte liniju F-PACE-a i otkrijte svoju savršenu kombinaciju performansi,stila i praktičnosti.

IZABERITE VAŠ F-PACE MODEL

F-PACE PURE

Suština F-PACE modela jesu performanse,brzo rukovanje i praktičnost.

F-PACE PRESTIGE

Lusuz sa lepo dizajniranim enterijerom uključuje i kožni tapacirung.

F-PACE PORTFOLIO

Vrhunac F-PACE luksuza-elegantan,sofisticiran i opremljen brojnim savremenijim tehnologijama.

F-PACE R-SPORT

Assertivan sportski stil sa spoljašnjom sportskom opremom i specijalizovanim sportskim sedištima.

F-PACE S

Za impresivne performanse izaberite 3.0 litarskog V6 dizelskog motora snage 300KS sa duplim turbopunjenjem ili 3.0 litarski V6 benzinski motor snage 380KS sa superpunjenjem3.

F-PACE SVR

Sa motorom od 550 KS dostiže brzinu 0-100km/h za 4.3 sekundi.F-PACE SVR je projektovan sda pruži veću snagu i uzbuđenje.

Sve vozačke karakteroistike vozača treba korisiti samo ako je siguran za njih.Vozači moraju imati potpunu kontrolu nad vozilom svakom trenutku 1 Ispod komore za pregrađivanje ugrađen je sistem za reparaciju pneumatika. 508 litara sa rezervinim točkom manje veličine koji čuva prostor za odlaganje, tzv. "space saver" točkom. 463 litra sa rezervnim točkom pune veličine.
2Dostupno samo na F-PACE SVR.
3Zavisi od tržišta .
‡Sve cifre predstavljaju ciljni doseg proizvođača i podležu finalnom potvrđivanju vrednosti pre nego što se krene sa proizvodnjom. Uzmite u obzir da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu da variraju u zavisnosti od izabranih točkova, i da standardni točkovi možda ne mogu da ostvare najmanje vrednosti koje su ovde navedene.