Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑PACE

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana
Emisija CO2 u uslovima kombinovane vožnje (g/km)

niskih 126 sa manuelnim menjačem
niskih 134 sa automatskim menjačem

Potrošnja goriva u uslovima kombinovane vožnje l/100km

od 4,8 sa ručnim menjačem
od 5,1 sa automatskim menjačem

F‑PACE je SUV sa performansama koje kombiniraju maksimalno uzbudljivu vožnju sa efikasnošću. Tehnološki napredan do srži, F‑PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaki put i ima kapacitet za svaki dan. F‑PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu porodicu.

Kreirajte sopstveni automobil Prijavite se za test vožnju

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

Inspirisan F‑TYPE-om, Jaguar F‑PACE je SUV sa performansama koji ima DNK sportskog automobila. Od ispupčenja na poklopcu motora do naglašenih zadnjih krila, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i za njim se okreću glave na putu. F‑PACE ponovno otkriva energiju, snagu i čistoću oblika F‑TYPE-a.

Istražite spoljašnost

F-PACE SVR

F-PACE SVR je najznačajnija evolucija nagrađivanog modela F-PACE. Dizajniran i konstruisan od strane stručnjaka za specijalnia vozila - sa 5.0 litarskim V8 motorom, to je Jaguarov najzanimljiviji i najfokusiraniji F-PACE. Izaberite opciju Keep Me Informed i obaveštavaćemo vas o najnovijim F-PACE SVR vestima. Prijavite se na platformu I Want One i Jaguar Retailer će vas kontaktirati kako biste razgovarali o tome kako možete biti među prvima koji poseduju F-PACE SVR.

ŽELIM DA KUPIM OVO VOZILO

UBRZANJE OD
0-100 km/h za 4.3 sekundi

MAKSIMALNA BRZINA
283 km/h

SNAGA I EFIKASNOST

Istražite proširen opseg F‑PACE motora.Ouključuje novi 2.0 litarski 4-cilindrični benzinski motor na samopunjenje sa 250 KS, V6 3.0 litarski benzinski motor na samopunjenje sa 380 KS, kao i efikasni 2.0 litarski 4-cilindrični turno dizelski motor na samopunjenje sa 163 KS koji može da dostigne potrošnju do 4.6 l/100 km i kombinovana emisija CO2 veoma niska 122 g/km *

*Podaci o potrošnji goriva / emisije će varirati u zavisnosti od veličine pneumatika.

ISTRAŽITE VOZNE PERFORMANSE

Play

PROSTRANOST I PRAKTIČNOST

Model F‑PACE ima kapacitet prtljažnika od 650 litara*, što je vodeći kapaćitet u ovoj klasi vozila. Konfiguracija zadnje klupe je 40:20:40.

*Ispod zadnje police na gepeku i kada se montira sistem za reparaciju pneumatika. 508 litara sa prostorom odvojenim za rezervni točak. 463litra sa rezervim točkom punih dimenzija.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

F‑PACE vam nudi vrhunsku tehnologiju, kao što su ekran na vetrobranskom staklu (Head-up Display) i ključ aktivnosti (Activity Key), kao i napredne sisteme za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu spada napredni InControl multimedijski sistem koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu sa spoljnim svetom.

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
F‑PACE ZA BIZNIS

F‑PACE ZA BIZNIS

F‑PACE vozaču nudi jedinstvenu kombinaciju svakodnevne praktičnosti, impresivnu efikasnost i prepoznatljiv sportski stil.

F‑PACE-ove tehnologije malog trenja, lagana karoserija i vrhunska aerodinamika pomažu u postizanju niskih CO2 emisija i izvrsnih zašteda u potrošnji goriva - sve to doprinosi konkurentnim ukupnim troškovima vlasništva.

Tome dodajte sav prostor koji vam je potreban za svaki aspekt vašeg poslovnog i privatnog života, F‑PACE je savršeni dodatak svake flote vozila.

GAMA F‑PACE MODELA

Pregledajte F‑PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

IZABERITE VAŠ MODEL F‑PACE

F‑PACE PURE

Suština F‑PACE-a. Produhovljene performanse, agilno upravljanje i praktičnost.

F‑PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz sa lepom unutrašnjošću, uključujući kožni interijer.

F‑PACE PORTFOLIO

Vrh F‑PACE luksuza - elegantan, sofisticiran i sa mnogo vrhunske tehnologije.

F‑PACE R-SPORT

Uverljiv sportski stil sa spoljnim sportskim paketom i posebnim sportskim sedištima.

F‑PACE S

Za kompletne sportske performanse, izaberite između 3.0 litarskog V6 300 KS Turbocharged Diesel motora ili 3.0 litarskog V6 380 KS Supercharged benzinskog motora.