• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE SVR

Jaguar F-PACE SVR V8 5.0 litarski superpunjujući motor maksimalne brzine 283 km/h je jaguarov vrhunski model sa SUV performansama
EKTERIJER
ENTERIJER

EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 272 ‡ kod automatskog prenosa brzine

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km

Od 11.9 ‡ kod automatskog prenosa brzine

LUKSUZNE PERFORMANSE

Bez kompromisa, F-PACE SVR je performantno vozilo koje nudi svu praktičnost i raznolokost sportskog terenca sa 5 zvezdica. Performantna sedišta prednje i zadnje klupe, izrađena od meke , perforirane Windsor kože pružaju vrhunski komfor i udobnost na svim relacijama.
EKTERIJER
ENTERIJER

EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 272 ‡ kod automatskog prenosa brzine

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km

Od 11.9 ‡ kod automatskog prenosa brzine

Sportski automobil Jaguara specijalnim vozilima (SVO) predstavlja krajnji izraz poznatog britanskog brenda. Svaki od njih prikazuje najbolje od Jaguara sa neverovatnim performansama, izuzetnom luksuzom i najsavremenijom tehnologijom. Najnovija kreacija koja dolazi iz najsavremenijeg tehničkog centra SVO-a je F-PACE SVR - vrhunski Jaguar SUV.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL POGLEDAJTE GALERIJU

LUKSUZNE PERFORMANSE

Bez kompromisa, F-PACE SVR je performantno vozilo koje nudi svu praktičnost i raznolokost sportskog terenca sa 5 zvezdica. Performantna sedišta prednje i zadnje klupe, izrađena od meke , perforirane Windsor kože pružaju vrhunski komfor i udobnost na svim relacijama.

SVR SOUNDTRACK

Petolitarski V8 motor na super punjenje na modelu F-PACE SVR proizvodi trkački automobil inspirisan krešendom za dubok, dramatičan zvuk. Uživajte u njegovom muzičkom tonusu!

POGLEDAJTE FILM

SVR MOTOR

F-PACE SVR V8 5.0 litarski benzinski motor snage 550 KS na superpunjenje obrtonog momenta 680 Nm ubrzava od 0-100 km/h za 4.3 sekundi i maksimalna brzina od 283 km/h

ISTRAŽITE PERFORMANSE

AERODINAMIKA

Aerodinamične performanse leže u srcu dizajna modela F-PACE SVR. Podizanje vozila od tla je smanjeno, trakcija povećana, a celokupno upravljanje vozilom unapređeno, što sve rezultuje u povećanoj stabilnosti vozila čak i pri kretanju u maksimalnoj dozvoljenoj brzini od 283km/h.

ISTRAŽITE EKSTERIJER

KARAKTERISTIKE MODELA F-PACE SVR

VISOKO PERFORMANTNE KOČNICE

Sistem visoko performantnog kočenja na modelu F-PACE SVR nudi brz i precizan odgovor- naročitom prilikom višestrukog kočenja u velikoj brzini kretanja.

NEKA SE VAŠA ČULA TRKAJU

Zarad upečatljiv stil i performanse koje možete čuti,ovaj model koristi izduvni sistem sa varijabilno aktivnim ventilima, kao kod vozila F-TYPE. Ovaj sistem koristi četiri kvačila od visokopoliranog aluminijuma.

ALUFELNE OD KOVANOG ČELIKA

Vizuelno upadljive alufelne dodatnu naglašavaju sportski, moćan izgled modela F-PACE SVR. Opredelite se za alufelne u veličini od 21 inča, od kovanog čelika sa završnom obradom u dijamantskom sjaju, ili za veličinu od 22 inča, isto od kovanog čelika sa završnom obradom bilo u dijamantskom sjaju ili u sjajno crnoj boji.

SPORTSHIFT SELEKTOR BRZINA

Za brze i ručne promene brzina, SportShift Selector je jednostavan i intuitivan za korišćenje, i doprinosi sportskoj prirodi F-PACE SVR-a.

SEDIŠTA ZA PUTNIKE

Bez obzira da li ste putnik napred ili pozadi, povezujete se sa F-PACE SVR od trenutka kada se sednete u sedišta za izvlačenjeizrađena od perforirane Windsor kože . Na zadnjoj klupi, prostor za noge i kolena odgovara standardnom F-PACE sa 945mm i 65mm, respektivno.

VENTILACIONI OTVORI NA HAUBI

Optimalno pozicionirani, novi ventilacioni otvori na modelu F-PACE SVR unapređuju protok vazduha i hlađenje. Ovakvi otvori omogućavaju čistiji izlaz vazduha koji prolazi kroz radijator i pomaže u održavanju protoka vazduha kroz motorni prostor.

DIZAJNIRAN ZA PERFORMANSE

Luksuz i prakstičnost F-PACE modela ostaju nepromenjeni. Ali uz unapređenu aerodinamiku, F-PACE SVR oslobađa istinski potencijal vozila u dostizanju snažnih performansi.

MAKSIMIZOVANO HLAĐENJE

Uvećani otvori za ulaz vazduha u prednjem bamperu F-PACE SVR-a i optimalno postavljeni ventilacioni otvori na haubi poboljšavaju protok vazduha i hlađenje.

UNAPREĐENJE PROTOKA VAZDUHA

Jedinstveni bočni otvori kanališu vazduh iz lukova točkova, što smanjuje frontalno podizanje vozila dok produženi spojler usmerava protok vazduha preko vozila, što rezultira nizkimdrag koeficijentom od 0,37.

UNAPREĐENE PERFORMASE

Zadnji difuzer upravlja kretanje vazduha što doprinosi većoj stabilnosti vašeg F-PACE SVR vozila, čak i pri kretanju u velikim brzinama.

SPECIFIKACIJE MOTORA

V8 5.0 litarski benzinski motor od aluminijuma sa superpunjenjem snage 550 KS čini model F-PACE SVR najmoćnijim.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
DINAMIČNOST

DINAMIČNOST

Režim rada "Dynamic mode" oživljava sportski karakzer vašeg F-PACE SVR vozila. Ovaj režim rada izoštrava odgovor gasa, povećava težinu upravljanja i brže menja brzine pri kretanju u visokim brzinama.

PERSONALIZUJTE F-PACE SVR

Izaberite za unutrašnjost jednu od sjajnih premium Svo boja

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

OPCIJE I JAGUAR GEAR

Personalizujte F-PACE SVR sa premium opcijama i dodatkom.

POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE