• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE S

F-PACE S prikazuje svoj sportski karakter spolja i iznutra.

EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 171‡ kod manuelnog prenosa brzine

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km

Od 6.5 ‡ kod automatskog prenosa brzine

Snaga, napredna dinamika vožnje i sportski luksuz objedinjeni su u modelu F-PACE S kako bi se stvorio Jaguar neodoljivog stila i jakih performansi. Dizajn enterijera naglašava performanse ovog Jaguara a nudi briljantnu svestranost izbora. Inovativne Jaguar tehnologije koje unapređuju svaki pogon dovršavaju ovaj luksuzni SUV..

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

DINAMIČNOST UNUTAR VOZILA

Svaki element enterijera na modelu F-PACE S - bilo da je reč o izboru amterijala ili jedinstvenom S brendiranju - sve vam govori o time da je F-PACE pravo performantno vozilo.

PERFORMANSE MOTORA

F-PACE nudi dva snažna motora V6 3.0 litarski benzinski motor na superpunjenje 1 snage 380 KS i obrtnog momenta 450 Nm -dostigne ubrzanje 0-100 km/h za 5.5 sekundi. Moćni V6 3.0 litarski dizelski motor na turbopunjenje 1 snage 300 KS i obrnog momenta 700 Nm dostiže ubrzanje 0-100 km/h za 6.2 sekunde

PREGLED SPECIFIKACIJA

ADAPTIVNA I KONFIGURNA DINAMIKA

Adaptivna dinamika modifikuje odgovor F-PACe tako da odgovara uslovima i stiku vožnje.Sistem konstantno prilagodjava amortizere kako bi se obezbedio optimalan bilans izmedju posotojanja i udobnosti u svakom trenutku.Inspirisan F-TIPE sportskim stilom sistem konfigurativna dinamika vam omogućava da podesitie dinamiku F-PACE-a za suspenziju,mapiranje gasa,tačke prenosa brzine i upravljač kako bi odgovarali vašim vozačkim potrebama.

ISTRAŽITE PERFORMANSE

MOĆAN STIL

F-PACE S je nepogrešiv na putu. Njegov spoljašnji dizajn naglašava mišićne proporcije i govori u prilog činjenici da je oblik u svakom bitu dinamičan kao i njegov pogon. 20 "Aluminijumske felne , crvene kočione čeljusti i jedinstveni S oznake ostavljaju vas bez sumnje da je ovo SUV sa snagom u srcu.

ISTRAŽITE EKSTERIJER

SPECIFIKACIJE MODELA S

Saznajte više o MODELU S

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

NEKA F-PACE BUDE VAŠ

Skrojite F-PACE po svojoj meri. Na raspolaganju vam je širok niz praktičnih i stilskih aksesoara.

POGLEDAJTE AKSESOARE

* slike imaju opcionu opremu .
1 Zavisno od tržišta
2 Samo kod automatskog prenosa brzina .
‡Sve cifre predstavljaju ciljni doseg proizvođača i podležu finalnom potvrđivanju vrednosti pre nego što se krene sa proizvodnjom. Uzmite u obzir da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu da variraju u zavisnosti od izabranih točkova, i da standardni točkovi možda ne mogu da ostvare najmanje vrednosti koje su ovde navedene.