• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE PRESTIGE

Luksuzno lepo dizajniran enterijer sa kožnim tapacirungom

EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 147‡ kod manuelnog prenosa brzine
Neverovatno nizak skor od 151‡ kod automatskog prenosa brzine

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km

Od 5.6 ‡ kod manuelnog prenosa brzine
Od 5.7 ‡ kod automatskog prenosa brzine

The Jaguar F-PACE Prestige kombinuje atraktivno prisustvo na drumu sa stilski uređenim enterijerom i naglašenom praktičnošću. Na raspolaganju je veliki izbor motora, sa manuelnom ili automatskom transmisijom, i pogonom na sva četiri ili samo na zadnja dva točka. IUz to, svako putovanje dodatno unapređuje i niz naprednih InControl1 technologija.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

LUKSUZNI PROSTOR

Usklađivanje sa zapanjujućim dizajnom eksterijera, unutrašnjost F-PACE Prestige nudi vrhunske materijale izradjene do savršenstva sa elegantnom završnom obradom.

DODATNI LUKSUZ

Uživajte u udobnosti 8-smerno podesivih prednjih sedišta sa lepotom i luksuzom kožnih presvlaka.Voaln obložen mekanom graniranom kožom i gornji deo instrument tabla obložen fino ukrašenim kožnim dodacima doprinose vrhunskom osećaju. Izaberite između tri kolorita kako biste vašem automobilu dali lični pečat.

ISTRAŽITE ENTERIJER

AMBIJENTALNA UNUTRAŠNJA RASVETA

Fosforno plavo halogeno osvetljenje naglašava središnju konzolu,liniju za potpis vrata,kanta za vrata - daju ambijent kabine.

ISTRAŽITE ENTERIJER

KSENON FAROVI

Bi-funkcionalni ksenon farovi vosokog intenziteta pružaju jasno osvetljenje putanje pri podignutim i spuštenim snopovima, tako da omogućavaju lakšu i bezbedniju noćnu vožnju. Integrisana Led svetla koja pri aktivaciji dvevne rasvete emituju "J" senku, daju ovom modelu distinktivni vizuelni potpis.

EKSPLORE EKSTERIOR

KLJUČNE KARAKTERISITKE U ODNOSU NA F-PACE PRESTIGE

PRESTIGE SPECIFIKACIJE

Saznajte više o Prestige

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

NEKA F-PACE BUDE VAŠ

Skrojite F-PACE po svojoj meri. Na raspolaganju vam je širok niz praktičnih i stilskih aksesoara.

POGLEDAJTE AKSESOARE

1 Remote sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar maloprodajni agent. InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Jaguar Retailer-a za dostupnost lokalnog tržišta i pune uslove. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App će morati da se preuzmu iz prodavnice Apple / Play. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Prodavac. Sve asistencije za vozača vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba bezbedna. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
2Samo kod automatskog prenosa brzina .
‡Sve cifre predstavljaju ciljni doseg proizvođača i podležu finalnom potvrđivanju vrednosti pre nego što se krene sa proizvodnjom. Uzmite u obzir da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu da variraju u zavisnosti od izabranih točkova, i da standardni točkovi možda ne mogu da ostvare najmanje vrednosti koje su ovde navedene.