Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Unutrašnjost

F‑PACE-ova unutrašnjost spaja eleganciju i sportski izgled kako bi stvorila najsavremeniji moderni dizajn.

U SEDIŠTU VOZAČA

F‑PACE ima široku paletu ručno sašivene kože i sofisticiranih završnih izrada. Ovi premium materijali daju F‑PACE-u jedan od najopsežnijih izbora interijera u klasi. Ovo je vaša savršena prilika da kreirate prostor koji odražava vaš lični stil.

Kreirajte sopstveni automobil

SPORTSKI LUKSUZ

F‑PACE-ova unutrašnjost vas pozdravlja sofisticiranošću i naglašenim sportskim stilom. Izaberite iz palete luksuznih boja i materijala.

KVALITET I IZRADA

F‑PACE nudi jedan od najopsežnijih izbora interijera u svojoj klasi. Interijeri se sastoje od moderne britanske izrade, ručno izabranih premium materijala, mekane kože i sofisticiranih završnih detalja izrade.

UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

Možete podići personalizaciju na viši nivo koristeći opciju podešavajućeg ambijentalnog osvetljenja** koje stvara bogati vizuelni efekat i srdačnu, opuštajuću atmosferu za sve putnike. Sistem naglašava najfinije unutrašnje dizajnerske detalje sa mekanim snopovima svetlosti u deset različitih boja. F‑PACE može stvoriti ambijent koji odgovara svakom vašem raspoloženju.

**Dostupnost i ugradnja zavise od tržišta.

PROSTOR U POZADINI

PROSTOR U POZADINI

U zadnjem delu, prostor za noge i kolena je dimenzija 945 mm i 65 mm. Ima mesta za komforno sedenje troje odraslih ljudi, dok zadnja sedišta poseduju električno podešavanje nagiba - od idealne pozicije sedišta deli vas samo jedan dodir dugmeta.

PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Izaberite jedan od naših opcijskih panoramskih kliznih krovova*, nepokretnog ili kliznog, da biste napunili unutrašnjost vašeg F‑PACE-a svetlom i osećajem prostornosti. Za veću privatnost i da bi smanjili prekomerno grejanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je snabdeven električnom zavesom kao standardnom opcijom.

*Ugradnja panoramskog krova zavisi od tržišta i modela.