Logo jaguar mobile

Unutrašnjost

F-PACE-ova unutrašnjost spaja eleganciju i sportski izgled kako bi stvorila najsavremeniji moderni dizajn.

U SEDIŠTU VOZAČA

F-PACE ima široku paletu ručno sašivene kože i sofisticiranih završnih izrada. Ovi premium materijali daju F-PACE-u jedan od najopsežnijih izbora interijera u klasi. Ovo je vaša savršena prilika da kreirate prostor koji odražava vaš lični stil.

Kreirajte sopstveni automobil

SPORTSKI LUKSUZ

F-PACE-ova unutrašnjost vas pozdravlja sofisticiranošću i naglašenim sportskim stilom. Izaberite iz palete luksuznih boja i materijala.

KVALITET I IZRADA

F-PACE nudi jedan od najopsežnijih izbora interijera u svojoj klasi. Interijeri se sastoje od moderne britanske izrade, ručno izabranih premium materijala, mekane kože i sofisticiranih završnih detalja izrade.

UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

Možete podići personalizaciju na viši nivo koristeći opciju podešavajućeg ambijentalnog osvetljenja** koje stvara bogati vizuelni efekat i srdačnu, opuštajuću atmosferu za sve putnike. Sistem naglašava najfinije unutrašnje dizajnerske detalje sa mekanim snopovima svetlosti u deset različitih boja. F-PACE može stvoriti ambijent koji odgovara svakom vašem raspoloženju.

**Dostupnost i ugradnja zavise od tržišta.

PROSTOR U POZADINI

PROSTOR U POZADINI

U zadnjem delu, prostor za noge i kolena je dimenzija 945 mm i 65 mm. Ima mesta za komforno sedenje troje odraslih ljudi, dok zadnja sedišta poseduju električno podešavanje nagiba - od idealne pozicije sedišta deli vas samo jedan dodir dugmeta.

PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Izaberite jedan od naših opcijskih panoramskih kliznih krovova*, nepokretnog ili kliznog, da biste napunili unutrašnjost vašeg F-PACE-a svetlom i osećajem prostornosti. Za veću privatnost i da bi smanjili prekomerno grejanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je snabdeven električnom zavesom kao standardnom opcijom.

*Ugradnja panoramskog krova zavisi od tržišta i modela.