Logo jaguar mobile

IN-CAR TEHNOLOGIJA

F-PACE-ova napredna tehnologija nudi paletu sistema koji poboljšavaju iskustvo vožnje i pomažu u očuvanju bezbednosti putnika.

JAGUAROVE INOVACIJE

InControl je naš paket naprednih tehnologija koji povezuju vas i vaš F-PACE sa širim svetom. Na raspolaganju su vam dva InControl inforainment sistema: Touch, dostupan kao deo standardne opreme , ili TouchPro. Ova sistema se mogu dodatno unaprediti ukoliko na njih dodate odgovarajuće konektiviti pakete - Connect i Connect Pro**.

Kreirajte sopstveni automobil

TOUCH*

TOUCH*

STANDARDNA OPREMA ZA SVAKI F-PACE

InControl je paaket napredne tehnologije koja služi za održavanje važne digitalne veze,veze koja je besprekornai bezbedna za F-PACE.

• 8-inčni ekran na dodir
• Instrumentalna tabla sa 5-inčnim centralnim TFT Displejom
• Jaguar Muzički Sistem (80W)
• AM/FM Radio
• USB, Bluetooth® i AUX veza

TOUCH PRO*

TOUCH PRO*

DOSTUPAN KAO NADOGRADNJA

Nova generacija Touch Pro hardvera i softvera unapredjuje F-PACE povezivanje i podiže zabavu na najviši nivo.

• 10.2” ekran an dodir sa reagovanjem na mnogostruke pokrete, ekran je u potpunosti podesiv
• 12.3” Instrumentalni Panel Displej sa virtuelnim biranjem i prikaz 3D mape na celom ekranu
• Navigation Pro
• Meridian™ audio sistem (380W)
• AM/FM Radio, Bluetooth® sa 2 ulaza za USB povezivanje
• 10GB dostupne memorije
• CD/DVD Drive

DVOSTUKI PREGLED

DVOSTUKI PREGLED

Optimalni Touch Pro, Dual View omogućava da suvozač i vozač uživaju uz različite medije na istom 10.2-inčnom ekranu osetljivom na dodir. Na primer, suvozač može da gleda film ( slušanje audio sa bežičnim slušalicama) , dok vozač gleda navigaciju.

INCONTROL APLIKACIJE *

INCONTROL APLIKACIJE *

InControl Aplikacije vam omogućava da koristite različite aplikacije za pametne telefone u vozilu - optimizovan na ekran osetljivog na dodir.Sa sve većim spektrom usluga InControl aklikacija može pomoći da planirate putovanje,organizujete svoj sledeći sastanak,i otkrijete svet oko sebe.

PROTECT *

PROTECT *

Sistem PROTECT sastoji se od SOS hitnog poiva,Jaguar optimizovane asistencije i smartfon aplikacija za daljinsku kontrolu.

 POVEZIVANJE *

POVEZIVANJE *

Sistewm Connect obuhvata InControl aplikacija,smartfon aplikacija za daljinsku kontrolu,i Wi-Fi hotspota.

 CONNECT PRO**

CONNECT PRO**

Kako bi se dalje unapredio sistem Touch Pro, opcioni Connect Pro sastoji se od InControl aplikacija, Remote Premium startphone aplikacije (kontrola "na daljinu" putem pametnog telefona), Wi-Fi hotspota i Pro usluga uključujući i funkciju Real Time Trafic Information (pružanje podataka o stanju u saobraćaju u realnom vremenu). Sve ove fuknkcije omogućuju vam da sinhronizujete omiljena putovanja kroy in-car Touch Pro navigacioni sistem , aplikaciju Route Planner ( na vašem pametnom telefonu) i Route Planner vebsajtu.

PRAĆENJE VOZILA SECURE TRACKER*

PRAĆENJE VOZILA SECURE TRACKER*

Secure Tracker obezbeđuje praćenje ukrađenog vozila i šalje obaveštenja vašem pametnom telefonu kao i bezbednosnom call centru.

HUD displej

HUD displej

Opcioni Head-Up Display (HUD) sa laserskom tehnologijom projektovanjem ključnih informacija na vetrobranskom staklu.Gde je to moguće,podatke o saobraćajnom znaku prepoznaje,brzinu kretanja vozila,navigaciju i tempomat obaveštenja su jasno projektovana čak i na direktnoj sunvevoj svetlosti.HUD dispej vam momaže da za minimalno vreme odvojite za gledanje u instrument tablu.

†**zahteva montažu infracrvenog refleksivnog vetrobrana

AUDIO

Unesite muziku u vaš život sa različitim rasponom audio sistema,uključujući Meridian™ Sound System snage 380W sa 11 zvučnika ili Meridian™ Surround Sound System snage 825W* koga čine 17 zvučnika.Oba sistema garantuju da će svi uživati u bogatom muzičkom iskustvu.

*Opciona funkcija