• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

pusti sadržaj

IN-CAR TECHNOLOGIJA

Napredna tehnologija Jaguara F-PACE-a nudi niz sistema koji poboljšavaju iskustvo pri vožnji i omogućava svim putnicima u vožnji da budu bezbedni.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

JAGUAR INOVACIJE

Kao deo standardne opreme,F-PACE koristi napredni sistem Touch Pro koji omogućava zabavu u automobilu. Otporan,intuitivan i besprekorno integrisan - Jaguar nudi rešenja koja inovativno poboljšavaju vožnju.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
10” TOUCH PRO

10” TOUCH PRO

STANDARD ZA SVAKI F-PACE

Hardver i softver najnovije generacije sistema Touch Pro unapredjuju povezivanje i zabavu na modelu F-PACE.

 • ekran an dodir u veličini od 10 inča sa podesivim "homescreen"-om
 • instrument tabla od 5 inča sa centralnim TFT displejom2
 • Jaguar audio2
 • AM/FM Radio, Bluetooth®, 2 utičnice za USB

DUAL VIEW

Dual View omogućava putnicima prednje klupe, dakle vozaču i suvozaču, da uživaju u različitijim medijima na istom desetoinčnom ekranu. Na primer, suvozač može da gleda fiml (i da sluša zvuk putem bežičnih slušalica) dok vozač prati navigaciju.3

HUD DISPLEJ

HUD DISPLEJ

Opcioni Head-up Display (HUD)6 predstavlja ključne podatke o vozilu uključujući brzinu,poziciju stepena prenosa i uputstvo za navigaciju na vetrobranu. Ima kristalno jasnu punu boju grafike u visokoj rezuluciji,omogućavajući vam da lako pregledate sve unose i informacije

MERIDIAN™ AUDIO

Meridian sistemi zvuka i algoritmi za obradu naprednih digitalnih signala obezbedjuju da se ritam,tajmer,zvuk svakog dela muzike čuje upravo kako je autor nameravao.Izaberite opcioni Meridin™ Sound sistem7 sa 10 zvučnika i subvuferom snage 380 W ili Meridian™ Sound Sistem6, snage 825W sa 16 zvučnika i subvuferom.

istražite meridian

Jaguar F-PACE sa performansama SUV koji kombinuje vozačku praktičnost i efikasnost.kreirajte sopstevi F-PACe sa našim konfiguratorom

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 Remote sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar maloprodajni agent. InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Jaguar Retailer-a za dostupnost lokalnog tržišta i pune uslove. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App će morati da se preuzmu iz prodavnice Apple / Play. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Prodavac. Sve asistencije za vozača vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba bezbedna. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
2Funkcija i njihova dostupnost mogu se razlikovati po specifikaciji vozila i tržišta.Molimo kontaktirajte najbližeg jaguar prodavca za više informacija .
3Opcione funkcije, potrebna je ugradnja uredjaja Navigation Pro, CD/DVD Player and MeridianTM Sound System/MeridianTM Surround Sound System.
4Connect Pro zahteva Navigation Pro. Gde je izabran Navigation Pro moraju se izabrati i sve funkcije i Connect Pro. Za više detalja ibratite se lokalnom prodavcu Jaguara.Online funkcionalnost I Wi-Fi povezivanje zavise od mogućnosti micro SIM kartice odogovarajući ugovor o prenosu podataka.
5dostupnost i ugradnja zavise od tržišta.Dostupno samo kao deo Navigation Pro.
6 Potrebno je ugraditi zatamljena vetrobranska stakla.
7Opcione funkcije