• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PUSTI SADRŽAJ

EKSTERIJER MODELA F-PACE SVR

Sa specijalno dizajniranim aerodinamičnim detaljima uključujući prednji branik,širi spojler,F-PACE SVR nudi potiskivače i aerodinamične performanse neophodne da SUV dostigne maksimalnu brzinu od 283 km/h,izgled je senzacionalan.
F‑PACE SVR
F‑PACE
PUSTI SADRŽAJ

EKSTERIJER

Moćan, agilan izgled i sportski karakter daju ovom vozilu jedinstveno prisustvo na drumu. Vizuelno inspirisan Jaguarovim modelom F‑TYPE, F‑PACE je sportski terenac sa dobrim performansama koji u sebi nosi DNK sportskog vozila.
F‑PACE SVR
F‑PACE

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

DINAMIČAN DIZAJN

F-PACE je najlepše i najuzbudljivije vozilo u liniji Jaguarovih modela. Krase ga dinamične proporcije, napredna aerodinamika i snažne performanse. Asertivan stav vozila upotpunjuje oblik vozila poput suze, a sve to dodatno naglašava usećena krovna linija.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

NAPREDNA AERODINAMIKA

NAPREDNA AERODINAMIKA

Jedinstven dizajn eksterijera na modelu F-PACE SVR nudi neverovatne aerodinamične performanse jer se vazduh usmerava preko, iznad i oko vozila - čime se smanjuje podizanje, povećava trakcija guma, a motor i kočnice efikasno hlade. Rezultat ovoga je lako upravljanje, veća snaga prilikom kretanja u krivinama i veća stabilnost vozila pri kretanju u velikim brzinama.

NAPREDNA AERODINAMIKA

NAPREDNA AERODINAMIKA

F‑PACE-ove aerodinamične performanse su ključna funkcija njegove karoserije i omogućavaju impresivni otpor vazduha od Cd 0.34. Visoko napredna aerodinamika smanjuje potrošnju goriva, CO2 emisiju i buku vetra, istovremeno poboljšavajući stabilnost pri visokim brzinama i samopouzdanje vozača.

ADAPTIVNI LED FAROVI

Adaptivni LED farovi koji koriste Jaguarov potpisni snop u obliku slova J i pri dnevnom osvetljenju, proizvode boju svetla koja jako naliči dnevnom svetlu, što smanjuje umor i pomaže vašim očima da lakše razlikuju objekte.

DINAMIČNE PROPORCIJE

F‑PACE izgleda dinamično iz svakog ugla. Sa uverljivim prednjim delom, impozantnom maskom i jasnim linijama, uverljivo podseća na F‑TYPE-ovu sportsku eleganciju.

SNAŽNA KRILA

Izražena zadnja krila naglašavaju F‑PACE-ov sportski karakter inspirisan F‑TYPE-om, formirajući zavodljivu pozadinu uz F‑PACE-ova zadnja LED svetla sa visokim intenzitetom.

TOČKOVI NA MODELU F-PACE SVR

TOČKOVI NA MODELU F-PACE SVR

Izaberite točkove u veličinama od 21 ili 22 inča, bilo sa završnom obradom u dijamantskom sjaju ili u sjajno crnoj boji. Zarad bolje stabilnosti u krivinama, zadnje gume širine 295mm još više ističu sportski karakter modela F-PACE SVR.

Na slici je prikazana felna veličine 22 inča sa 5 krakova 5 'Style 5081' i završnom obradom u dijamantskom sjaju.

SPORTSKI TOČKOVI

SPORTSKI TOČKOVI

F-PACE nudi širok izbor lakih, aerdinamički efikasnih alufelni u veličinama od 18 do 22 inča - koje savršeno dopunjuju dinamičan izgled modela F-PACE. Izaberite točkove uz pomoć našeg konfiguratora.

Točak prikazan na slici je u opcionoj veličini od 22 inča sa 9 krakova 'Style 9006' i završnom obradom u sivoj boji sa dijamantskim sjajem.

Jaguar F-PACE je performantni sportski terenac (SUV) koji kombinuje uzbudljivu vožnju sa praktičnošću i efikasnošću. Kreirajte savršeni F-PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 U zavisnosti od odabranog motora.
2 Montaža zavisi od derivata i tržišta. Ksenon ili halogeni farovi su takođe dostupni, u zavisnosti od odabranog modela i tržišta.