• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Pusti sadržaj

PERFORMANSE U VOŽNJI KOD MODELA F-PACE SVR

F-PACE SVR-u specijalno SUV vozilo koje ostvaruje ubrzanje od 0 do 100 km/h za za samo 4.3 sekunde.
F-PACE SVR
F-PACE
Pusti sadržaj

PERFORMANSE U VOŽNJI

Otkrijte uzbudjenje pri vožnji F-PACE sa lakim rukovanjem i tehnoški naprednim motorima koji pružaju performanse i efikasnost.
F-PACE SVR
F-PACE

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

PERFORMANSE TEHNOLOGIJE

F-PACE je svojstven po snazi svojih motora, jaguarovoj lakoj aluminijumskoj arhitekturi i naprednim dinamičnim tehnologijama. Sve ovo zajedno daje neverovatno dobre performanse i naprednu efikasnost..

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Play

SVE JE U SAMOPOUZDANJU

Bez obzira da li izaberete pogon na zadnje točkove (RWD)1 ili na sva četiri točka (AWD), F-PACE će uvek pružiti osećaj vožnje i upravljanja svojstven samo Jaguaru.

1 Dostupnost zavisi od tržišta .

LAKA ALUMINIJUMSKA ARHITEKTURA

Laka aluminijumska arhitektura kod modela F‑PACE je čvrsta i jaka, nudi izuzetnu zaštitu svim putnicima u vozilu, dok redukovana težina vozila unapređuje efikasnost,i olakšava upravljanje vozilom. F‑PACE je među najlakšim automobilima u svojoj klasi vozila2 nudi distribuciju težine sa skoro savršenom ravnotežom od 50:502 zarad postizanja sportskih performansi i besprekorne vožnje.image 1
image2


Tagline

Lorem ipsum dolor si.

Pusti sadržaj

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

ASORTIMAN INGENIUM MOTORA

Ingenium je nova vrsta motora kompanije Jaguar Land Rover, dizajnirana da pruži lake performansama,prefinjenost u efikasnost. Uz napredne tehnologije i aluminijumsku konstukciju u celosti, Ingenium donosi impresivno nisku potrošnju goriva

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

INGENIUM BENZINSKI MOTOR

Novi F-PACE 2.0 litarski 4-cilindrični Turbopunjujući Ingenium benzinski motori snage 250 KS pružaju izuzetnu snagu i obrtni moment. Lakom konstrukcijom i širokom upotrebom kotrljajućih ležajeva niskog-trenja ,ovi motori garantuju besprekorne,visoko efikasne performanse.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

INGENIUM DIZEL MOTORI

Ingenium tehnologija prisutnaje kod tri dizel motora za modele F-PACE . Ovi aluminijumski motori niskog trenja imaju oštre cilindrične blokove i balans štangla koje osiguravaju nizak nivo vibracije,zarad besprekornih performansi.Svi motori su opremljeni stop/start tehnologijom* i pametim regenerativno punjenje - skupljaju kinetičku energiju od kočenja kako bi se punila baterija - a sve zarad maksimalne ekonomičnosti, naročito u uslovima gradske vožnje.
*Dostupnost zavisi od tržišta

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

MOTORI INSPIRISANI MODELOM F-TYPE

Svi F-PACE benzinski motori nude snagu i responsivnost, dok istovremeno unapređuju efikasnost. Kao i kod modela F-TYPE, trolitarski V6 benzinski motor na superpunjenje nudi snagu od 380KS i obrtni momenat od 450Nm. Dostupan je F-PACE SVR petolitarski V 8 motor snage 550 KS koji nudi nevorovatnog obrtnog momenta od 680 Nm. Oba motora , koja su u celosti izrađena od aluminijuma, daju instant pristup visokim nivoima performansi pri svim brzinama kretanja.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

V6 TROLITARSKI DIZELSKI MOTOR NA DUPLO TURBO PUNJENJE SNAGE 300 KS

Trolitarski V6 dizel motor sa duplim turbopunjenjem snage 300KS proizvodi veliku snagu i obrtni momenat od impresivnih 700Nm. Ima sistem za ubrizgavanje goriva od 2.000 bara piezo za upravljanje gorivom, obezbeđujući efikasno sagorevanje i smanjenje emisije.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
MANUELNA ILI AUTOMATSKA TRANSMISIJA

MANUELNA ILI AUTOMATSKA TRANSMISIJA

Osmostepena automatska transmisija kod modela F-PACE obezbeđuje veoma responsivnu i efikasnu vožnju. Promena brzina je brza i besprekorna i omogućava laku akceleraciju i preticanje. Promenu brzina možete kontrolisati i manuelno, pomoću komandi na vašem volanu. Šestostepeni manuelni menjač 3 takođe omogućuje brze promene. Ovaj lagani, veoma napredni menjač doprinosi postizanju veće efikasnosti.

3Dostupno samo uz dvolitarski četvorocilindrični dizel motor snage 163KS (dostupnost ovog motora zavisi od tržišta).

Jaguar F-PACE je performantni sporstki terenac koji kombinuje užitak u vožnji sa efikasnošću i praktičnošću. Kreirajte savršeni F-PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
1Dostupnost zavisi od tržišta.
2zavisi od izabranog modela i motora.
3Dostupno samo uz dvolitarski četvorocilindrični dizel motor snage 163KS
4Samo uz automatsku transmisiju.
5Deo standardne opreme na modelima F-PACE S i SVR, nije dostupno kod vozila sa dvolitarskim četvorocilindričnim dizel motorom snage 163KS.
6Samo uz automatsku transmisiju. Deo standardne opreme na modelima F-PACE S i SVR, nije dostupno kod vozila sa dvolitarskim četvorocilindričnim dizel motorom snage 163KS.
‡Sve ovde navedene brojke predstavljau samo ciljani domet proizvođača; iste podležu zvaničnom potvrđivanju pre puštanja vozila u proizvodnju. Molimo Vas uzmite u obzir da podaci o emisiji CO2 i potrošnji goriva mogu da variraju u zavisnosti od montaže točkova, i da se najniže brojke ne mogu ostvariti sa standardnim točkovima.
‡‡Podaci o motoru nisu resertifikovani za 2018-tu godinu. Prikazani podaci odnose se na sertifikaciju iz 2017-te.