PANASONIC JAGUAR TRKAČKO PUTOVANJE

Iskusite kako je to kada vas tretiraju kao zvezde tokom trodnevnog boravka u jednom od evropskih gradova u kojima organizujemo naše trke.

IZABERITE VAŠE ISKUSTVO

Panasonic Jaguar Racing Vas sa oduševljenjem poziva u brzi i futuristički svet Formule E.

Kao naš specijalni gost u jednom od evropskih gradova u kojima organizujemo trke, uživaćete u ekskluzivnom doživljaju koji uključuje posetu mestu Allianz E-Village, vrhunskm mestašcetu pored staze, šetnju VIP pit trakom, posetu garaže VIP Panasonic Jaguar Racing , vrhunsku internacionalnu kuhinju i luksuzni smeštaj. Na kraju boravka, dobićete Jaguar Racing poklon kao uspomenu na vaše iskustvo.

Popunite obrazac na dnu ove stranice kako biste bili obavešteni čim se otvori mogućnost az rezervisanje.

MONACO
Monako vrišti od sjaja i glamura na svakom koraku. Od svetski poznatog trga Casino do luke koja blista čamcima milijardera, ovo je vaša prilika da iz prve ruke iskusite ikonu moto-sporta.
RIM
Drevni grad izlazi u susret azhtevima rapidne budućnosti. Dopustite da vas Formule E sa maksimalnom brzinom kretanja od 280 km / h oduševi dok vam se ubrzava puls po rimskim uličicama.
PARIZ
Staza duga 1.9 km oko istorijskog kompleksa Les Invalides najkraća je u kalendaru Formule E - ali ne očekujte nedostatak drame. Ovo je vikend koji obećava parišku akciju za ubrzanje pulsa.
BERLIN
Panasonic Jaguar Racing pozdravlja vas sa asfalta berlinskog aerodroma Tempelhof sa jednog od najvažnijih događaja u kalendaru Formule E. Iza trkačke zastave koja se širi, očekujte nekoliko najboljih gostoprimstava koje grad može da ponudi.
PRIMER ITINERERA ZA PANASONIK JAGUAR TRKAČKO PUTOVANJE

PRVI DAN

Uživajte u luksuznom transferu od aerodroma do vašeg gradskog hotela. Odatle ćete prisustvovati ekskluzivnom prijemu vozača Formule E u očekivanju sutrašnjeg velikog dana.

PRIMER ITINERERA ZA PANASONIK JAGUAR TRKAČKO PUTOVANJE

DRUGI DAN

Nakon što vas vozač doveze do trkačke staze, posetićete Allianz E-Village pre nego što zauzmete svoja premium sedišta uz stazu. Imaćete pristup besplatnom baru, izbor jela iz međunarodne kuhinje i VIP obilazak garaže i pit staze Panasonic Jaguar Land Rover.

PRIMER ITINERERA ZA PANASONIK JAGUAR TRKAČKO PUTOVANJE

TREĆI DAN

Probudite se do savršenog doručka nakon trke pre nego što vas odvezu na aerodrom u čistom jaguarskom stilu.

GALERIJA FOTOGRAFIJA SA PANSONIC JAGUAR PUTOVANJA

Pogledajte šta sve možete očekivati na Formula E putovanju.

Pogledajte galeriju fotografija