VOZITE F-PACE U CRNOJ GORI

Krivudavi putevi Crne gore puni serpentina savršeno su mesto za doživljaj impresivne okretnosti i praktičnosti F-PACE-a.

Pogledajte film
Planirajte svoje putovanje

Ispod ćete pronaći opise svake destinacije duž rute. Možda biste želeli da sledite svoja uputstva, ali kako bismo olakšali pronalaženje svake lokacije dodali smo koordinate na kraju svakog opisa. Možete da planirate svoju vožnju tako što ćete je staviti u sistem Satelitske navigacije ili odredište uneti navigacionu aplikaciju.

JEZERO I BRANA SLANSKO (SLANO)

Otvorena 1960. i duga 1663m, brana Slansko je najstarija hidroelektrana u Crnoj Gori, koja napaja područje Nikšića. Samo živopisno Slansko jezero prostire se na površini od oko devet kvadratnih kilometara i omiljeno je kod meštana kao mesto za vikend ekskurzije.

Koordinate Slansko brane:
42°45'29"N 18°52'59"E

Pogledajte galeriju fotografija
BOKOKOTORSKI ZALIV

"Bokokotorski zaliv smešten je na jugoistočnoj obali Jadranskog mora i svrstan je u jedno od 25 najljepših uvala na svetu. Njegova izuzetna lepota i jedinstvena kulturna vrijednost uvršteni su na listu svetske baštine UNESCO-a.
Kordinate grada Kotora
42°25'29"N 18°46'17"E

POGLEDAJTE GALERIJU
SERPENTINSKI PUT

1884-te godine, nakon pet godina napornog rada, izgrađen je čuveni put sa 25 krakova koji povezuje Kotor i Njeguši. Dizajniran od strane arhitekte Josipa Sladea, deo puta poprima oblik slova" M "i smatra se da je izjavljivanje ljubavi prema bivšoj kraljici Crne Gore, Mileni.

KORDINATE PUTA:
42°24'13"N 18°46'51"E

POGLEDAJTE GALERIJU
LOVĆEN NACIONALNI PARK

Nacionalni park Lovćen nalazi se na 1749 metara visokoj planini Lovćen koja se nalazi na rubu parka. Ovo područje zauzima posebno mesto u srcima svih Crnogoraca. Stara crnogorska pristonica Cetinje nalazi se u podnožju planine Lovćen i mnogi stanovnici i turisti tokom leta obilaze ovo izletište.

Lovćen (Njegošev muzej ) kordinate:
42°23'56"N 18°49'04"E

POGLEDAJTE GALERIJU
SVETI STEFAN

Sveti Stefan nalazi se na najbolje očuvanom i najatraktivnijem delu crnogorskog primorja. Ovo primorsko mesto sadrži brojne crkve i druge spomenike koji svedoče o slavnoj prošlosti ovog kraja.

Sveti Stefan kordinate:
42°15'20"N 18°53'28"E

POGLEDAJTE GALERIJU
ISTRAŽITE F-PACE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
REZERVIŠITE SVOJE MESTO NA VANTURISTIČKOM PUTOVANJU
Prijavite se za učešće na Jaguar avanturističkom putovanju na kome ćete testirtati naša vozila
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguar vozila
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite probnu vožnju preko svog lokalnog prodavača Jaguara