VOŽNJA PO LEDU

Doživite uzbudljivu vožnju po ledu, vozeći najnovije modele Jaguara i Land Rovera.

REZERVIŠITE SADA
TOKOM IZAZOVNE VOŽNJE PO LEDU ČEKAĆE VAS

Vožnja po specijalno pripremljenim ledenim trakama, pri čemu će naši profesionalsni instruktori unaprediti vaše veštine u vožnji na sasvim drugačiji način i omogućiti vam da savladate upravljanje najmoćnijim vozilima sa najboljim performansama na najzahtevnijim terenima.

ITINERAR
VOŽNJA PO LEDU/ČETVORODNEVNA TURA
VOŽNA PO LEDU/TRODNEVNA TURA
PRVI DAN
Po dolasku u Arvidsjaur (Švedska), sačekaće Vas prevoz do hotela Silverhatten koji pruža zadivljujući pogled na jezero Hornavan i okolnu borovu šumu. Uživaćete u piću i večeri sa ostalim učesnicima.
DRUGI DAN
Nakon dokučka i kratkog sastanka uputićete se na do zamrznutog jezera na svoju prvu sesiju. Ovo je trenutak kada zabava istinski počinje jer sada učite kako da održavate konstantan ugao klizanja.
TREĆI DAN
Nakon kratkog jutarnjeg sastanka vraćate se na led gde ćete iskusiti vožnju po malo izazovnijim trakama. Nakon vožnje čeka vas obilazak našeg tajnog pogona u kome testiramo performanse naših vozila u zimskim uslovima.
ČETVRTI DAN
Nakon jutarnjeg sastanka, krajnje je vreme da vidimo dokle ste stigli i koliko ste naučili dok upravljate vozilom po voznim trakama različite težine.
PRVI DAN
Po dolasku u Arvidsjaur (Švedska), sačekaće Vas prevoz do hotela Silverhatten koji pruža zadivljujući pogled na jezero Hornavan i okolnu borovu šumu. Uživaćete u piću i večeri sa ostalim učesnicima.
DRUGI DAN
Nakon dokučka i kratkog sastanka uputićete se na do zamrznutog jezera na svoju prvu sesiju. Ovo je trenutak kada zabava istinski počinje jer sada učite kako da održavate konstantan ugao klizanja.
TREĆI DAN
Nakon kratkog jutarnjeg sastanka vraćate se na led gde ćete iskusiti vožnju po malo izazovnijim trakama. Nakon vožnje čeka vas obilazak našeg tajnog pogona u kome testiramo performanse naših vozila u zimskim uslovima.
PREUMITE BROŠURU
UPOZNAJTE NAŠ TIM STRUČNJAKA

Profesionalni, posvećeni i veoma, veoma iskusni.Ne samo da naši instruktori znaju kako da na najbolji način upravljaju našim vozilima pri svim okolnostima, već poseduju dovoljno znanja i veština kako da te svoje veštine na jasan i razumljiv način prenesu i na vas takođe.

ISKORISTITE VAŠU AVANTURU DO MAKSIMUMA
VRELI KRUGOVI
VRELI KRUGOVI

„Vođeni stručnim instruktorom, iskusite uzbuđenje koje sa sobom nose najekstremnije performanse Jaguara dok se brzo vozite i pravite piruete oko našeg najzahtevnijeg ledenog kruga."

VOŽNJA PO ARTIČKIM KRUGOVIMA
VOŽNJA PO ARTIČKIM KRUGOVIMA

Upotrebite novostečene veštine kontrole nad vozilom dok istražuje artičke pejzaže. Uspomene na svetlost, mir i poglede koje ćete ovde doživete ostaće sa vama zauvek.

SAFARI PO SNEGU
SAFARI PO SNEGU

Preuzmite kontrolu nad snažnim motornim sankama dok istražujete borove šume i prelepe, snegom prekrivene pejzaže krajine Arjeploga..

- Minimalna aktivnost za 4-osobe
- Promena odeće i informacije o bezbednosti

VOŽNJA HASKIJIMA
VOŽNJA HASKIJIMA

Zamenite snagu konja snagom haski pasa i uživajte u neobično uzbudljivom osećaju koji pruža kontrolisanje sanki koje vuku dobro utrenirani psi kroz svežne divljine.

ICE ACADEMY JAKNA
ICE ACADEMY JAKNA

Dovoljno lagana za nošenje tokom vožnje, dovoljno topla da ne osetiie udarce vetra, kiše i snega, ova suptilno brendirana Land Rover jakna uvek će vas podsećati na vaše arktičko iskustvo.​

Jakna je dostupna u rasponu veličina i za muškarce i zene. Na vama je da jednostavno izaberete količinu i da taj broj uneste u obrazac za rezervisanje.​

POZOVITE KOMPANJONA KOJI NEĆE VOZITI

„Pored naših uzbudljivih iskustava u okviru vožnji na ledu, nudimo plus jedan paket koji saputniku koji ne vozi pruža priliku da uživa u izboru dnevnih arktičkih aktivnosti, obroka i zajedničkog smeštaja.Cene i raspoloživost potražite na stranici za rezervaciju mesta na Ice Drive-u. "

POGLEDAJTE NAŠU KNJIGU UTISAKA
Pogledajte šta su o svom nedavnom iskustvu po ledu u Jagura auttomobilima napisali neki naši nedavni gosti.

PREUZNITE KNJIGU UTISAKA

"Fantastično od početka do kraja. Živite život maksimalno i neka iskustva dolaze!"


GRAHAM, Ujedinjeno Kraljevstvo

REZERVIŠITE SADA SVOJE MESTO NA ICE DRIVE-u tj VOŽNJAMA PO LEDU
ICE DRIVE+
Doživite ekstremnu zimsku vožnju na Jaguar Land Rover Ice Academiji na ivici arktičkog kruga. Neverovatna 3 dana akcione vožnje na našem zaleđenom jezeru i snežnim stazama gde ćete naučiti veštinu zanošenja i klizanja snage pod punom kontrolom. 4 noćenja u hotelu, minimalno 3 dana vožnje.​REZERVIŠITE SADA
ICE DRIVE
Doživite ekstremnu zimsku vožnju na Jaguar Land Rover Ice Academiji na ivici arktičkog kruga. Neverovatan dugi vikend akcijske vožnje na našem zaleđenom jezeru i snežnim stazama gde ćete naučiti veštinu zanošenja i klizanja snage pod potpunom kontrolom. 3 noćenja u hotelu, minimalno 2 dana vožnje.​REZERVIŠITE SADA
KONTAKTIRAJTE NAS

Ovaj program se realizuje na engleskom jeziku.Radno vreme naših kancelarija je radnim danima od 9am do 5.30pm GMT , isključujući praznike i neradne dane.
(lokalne takse mogu se naplaćivati)​

Broj telefona: +44 207 291 5253
Mejl adresa: iceacademy@quintessentially.com

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
COVID-19

Koje mere su preduzete zbog situacije izazvane COVIDom-19?

Kliknite na sledeći link kako biste saznali više o našem pristupu COVIDu-19. Imajte na umu da se vladine smernice često menjaju i mi stalno pratimo situaciju i odgovaramo na zahteve. Molimo vas da kako se vreme za vaše putovanje bude približavalo na ovom linku this link proverite da li je došlo do ažuriranja izvesnih informacija koje se odnose na Jaguar Land RoverAkademiju na ledu.


OPŠTA PITANJA

Ko rukovodi Jaguar Land Rover Ice Academijom?

Kompanija "Quintessentially Travel" rukovodi Jaguar Land Rover Ice Akademijom u saradnji sa kompanijom Jaguara Land Rover, koja obezbeđuje vozila i kvalifikovane Jaguar Land Rover Experience instruktore za vožnju. Jaguar Land Rover osmišljava program vožnje i vozne trake po ledu, uz to na licu mesta postoji lokalni menadžer koji nadgleda sve aspekte vašeg voznog iskustva kako bi obezbedio da sve teče nesmetano i bez problema.

Na kom jeziku se realizuje Jaguar i Land Rover akademija na ledu?

Program se realizuje na engleskom jeziku.

Da li mogu da uzmem učešćše na akademiji na ledu ako nisam vozač?

Naši programi su osmišljeni kako bi pružili jedinstven doživljaj vožnje. Ništa se ne može uporediti sa vožnjom na ledu, stoga preporučujemo da se registrujete kao vozač. Međutim, razumemo da će neki gosti želeti da prate svoje partnere, a da ne žele da učestvuju u vožnji ledom. Biće ponuđen alternativni program, mada je neophodno napomenuti da možda nije uvek moguće zakazati celodnevne aktivnosti. Ako gosti žele da gledaju kako njihovi partneri dovršavaju vožnju po ledu, ovo se može prilagoditi samo od slučaja do slučaja zbog kapaciteta mesta i ne može se garantovati.

Koja je maksimalna veličina grupe na svakoj vrsti vexperience vožnje?

Kako bismo pružili ekskluzivnije i zanimljivije iskustvo, a kao odgovor na COVID-19 smanjili smo veličinu naše grupe na najviše 20 gostiju (dva po vozilu). Svaka grupa od 20 ljudi biće podeljena u 2 grupe od po 10, a svaka grupa od 10 (5 vozila) uživaće u svom iskustvu u različito doba dana kako bi istovremeno izbegle velike grupe.

da li moram da posedujem određeni nivo fizičke spreme kako bi bio kvalifikovan za učešće na programu?

Da biste učestvovali u experience vožnje, postarajte se da niste upoznati ni sa jednom okolnošću koja bi vas diskvalifikovala u vožnji, kao što su hronični problemi sa leđima (ili slična stanja), mentalna stanja koja mogu oštetiti vašu sposobnost vožnje, loš vid koji ne ispunjavaju standarde za vožnju, trudnoća, respiratorne bolesti ili problemi sa srcem.

Koje druge aktivnosti su nam dostupne?

Postoje opcionalne nadogradnje Hot Lap-ova, vožnja Arktičkim krugom, vožnja haskijem, vožnja motornim sankama (uz doplatu), koje možete unapred rezervisati prilikom rezervacije svog mesta na Jaguar Land Rover Ice Academiji. Za više informacija o ovim i svim ostalim aktivnostima koje se nude, obratite se našem operativnom partneru kompaniji Quintessenrelly Travel:
Pošaljite mejl na adresu: iceacademy@quintessentially.com ili pozovite telefonom na broj: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), od ponedeljka do petka radnim danima. Troškovi lokalnog operatera mogu se primeniti na ovu vrstu poziva.

CENA PROGRAMA

Kda se zatvara proces rezervisanja mesta na programu?

Rotacije će se zatvarati 30 dana pre njihovog početka.

Da li moram da imam dodatno osiguranje kako bih mogao da učestvujem u vožnjama?

Dodatno osiguranje vozila nije potrebno, ali je obavezno da gosti kupe sveobuhvatnu polisu putničkog osiguranja. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim, kontaktirajte našeg operativnog partnera kompaniju Quintessentially Travel:

Putem mejla: iceacademy@quintessentially.com ili telefonskim poyovom na broj: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT, griničko srednje vreme), od ponedeljka do petka, isklju;uju'i datume yvani;no neradnih dana. Lokalne takse operatera mogu biti určunate u cenu telefonskog poziova.

Šta je uključeno u cenu Jaguar and Land Rover Akademije na ledu?

Neke od opštih stavki uključuju sledeće:

• Sve aktivnosti vožnje
• Hotelski smeštaj (sa francuskim krevetom)
• Doručak, ručak & večera
• Pića uz obroke
• Transfer od i do aerodroma Arvidsjaur .

Tačne sadržaje potražite u svom pojedinačnom planu putovanja. Imajte na umu da je zbog nivoa vožnje alkohol uključen samo u vašu večeru i biće ograničen. Bezalkoholna pića, čaj i kafa su uključeni u sve obroke.

Šta nije uključeno u cenu voznog aranžmana?

• Avio karte, obroci i pića koja nisu jasno naznačena u programu
• Dodatne aktivnosti (na primer; Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, Husky Rides i Snowmobile tours)
• Naknade za izdavanje vize (ukoliko Vam je ista potrebna)
• Putno osiguranje
• Bilo koji proizvoljni aranžman bilo pre ili nakog događaja koji odstupa od itinera .

VOŽNJA

Ko vozi tj ko upravlja vozilom?

Vi! Na raspolaganju će Vam biti čitav tim Jaguar Land Rover Experience instruktora kako bi Vam pružili smernice i obezbedili svu neophodnu pomoć, ali vi ste za volanom.


Nikada nisam ranije vozio automobil na ledu, da li ipak mogu da se prijavim za učešće na Jaguar Land Rover Ice Akademiji?


Absolutno – aktivnosti u vožnji su namenjene i prilagođene vozačima svih sposobnosti. Konstantno ćemo Vam davati savete o vožnji dok će naš tim Jaguar Land Rover instruktora u svakom trenutku biti pri ruci da pruži smernice i uputstva putem dvosmernih radio aparata koji će biti ugrađeni u svako vozilo. Za učešće na naprednim programima savetuje se posedovanje prethodnog iskustva u vožnji po ledu..
Koja vozila ću voziti?


• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport


• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. U nekim sesijama biće uključena i sledeća vozila; Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Roverov novi Defender i vrući krug za putnike u modelu Jaguar I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. U nekim sesijama biće uključena i sledeća vozila; Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Roverov novi Defender i vrući krug za putnike u modelu Jaguar I-PACE eTrophy


Ponekad ćemo možda morati da zamenimo navedena vozila, zbog okolnosti koje nisu pod našom kontrolom i zadržavamo pravo na to.


da li su navedena vozila sa manuelnim ili automatskim prenosom brzina?


Sva vozila koja se koriste u programu su automatici.
Da li je volan an vozilima na levoj ili desnoj strani?


Imamo vozila sa volanima i na levoj i desnoj strani. Klijenti koji se ne osećaju komforno da voze na određenoj strani vozila treba o tome da obaveste timove instruktora koji će učiniti sve što je u njihovoj moći da zadovolje vaše zahteve.Koja je minimalna starosna dob za učešće na programu?


Minimalna starosna dob je 21 godina, pod uslovom da vozač ima tri godine iskustva samostalnog upravljanja nad vozilom ili 23 wsa jednom godinom iskustva u samostalnom upravljanju.
Koja vrsta vozačke dozvole mi je potrebna?


Svi vozači moraju imati potpunu i važeću vozačku dozvolu. Ako imate vozačku dozvolu izdatu u Velikoj Britaniji, poslaće vam se veb link do onlajn obrasca, koji morate popuniti unapred kako biste proverili status svoje dozvole. Ako je vaša dozvola izdata van Velike Britanije, od vas će se zatražiti da ispunite obrazac izjave o vozačkoj dozvoli na vašem pozdravnom brifingu. Vaša vozačka dozvola mora biti važeća u trenutku pristupanja programu i ista se mora doneti i pokazati..Svi vozači moraju imati najmanje tri (3) godine neprekidnog vozačkog iskustva na punoj dozvoli bez ozbiljnih nezgoda ili osuđivanja u poslednje dve (2) godine. Ili, najmanje jednu (1) godinu neprekidnog vozačkog iskustva na punoj dozvoli bez teške nesreće ili prekršaja u tom vremenu, ako je vozač stariji od 23 godine. Svi vozači moraju imati najviše 6 kaznenih poena na dozvoli za vožnju (gde je primenljivo) kako bi im omogućili da učestvuju u bprogramu. Morate nas obavestiti ako na vozačkoj dozvoli imate više od 6 kaznenih poena.
Da li moram biti na određeni način fizički spreman kako bih učestvovao na programu?


Kako biste učestvovali u programu trebalo bi da budete sigurni da nemate nijednu okolnost koja bi vas sprečila da vozite kao što su hronični problemi sa leđima (ili slična stanja), mentalna stanja koja mogu da vam naruše sposobnost vožnje, loš vid, trudnoća ili srčani problemi.
Koliko ljudi je u svakom vozilu?


Jedno vozilo deliće dva gosta (učesnika programa). na naprednim programima biće elemenata instrukcije 1 na 1.

PUTOVANJE

Ukoliko putujem u sopstvenoj režiji da li ću moći da koristim svoje vozilo?

Ne. U svakom vozilu moraju biti uprena dva učesnika, Vama će stoga biti dodeljen još jedan član. Ovde moramo naglasiti da svakako imate pravo na jednokrevetnu sobu.Da li je deci dozvoljeno da se priključe Jaguar Land Rover Ice Akademiji?

Jaguar Land Rover Ice Akademija nije podesna za decu iz bezbednosnih razloga i ekstremnih klimatskih uslova na destinaciji.Koji je maksimalan broj učesnika u grupi u svim vašim programima?

kako bismo Vam pružili ekskluzivno iskustvo, maksimalna veličina grupe na Jaguar Land Rover Ice Akademiji je 30 učesnika (tdva po vozili), i 20 za Ice Drive Advanced i Advanced +.Koji tip smeštaja je dostupan?

Na raspolaganju su dvokrevetne sobe. Jednokrevetne ili dobe sa bračnik krevetom nisu u opticaju.da li mi je potrebna viza?

Većini zemalja izvan EU potrebna je viza za putovanje u Švedsku i Evropsku Uniju. Molimo Vas kontaktirajte lokalni konzulat kako biste proverili zahteve koji važe za vašu zemlju, tj zemlju iz koje dolazite. Ako vam je potrebno pozivno pismo za dobijanje vize, molimo vas da o tome obavestite kompaniju "Zum goldenen Hirschen Ks zerotvonine GmbH" koja će vam isto blagovremeno dostaviti.Koja valuta se koristi u Švedskoj?

Lokalna valuta je švedska kruna (SEK).Kome mogu da se obratim ukoliko mi je potrebna pomoć pri rezervaciji leta ili ugovaranja putnog osiguranja ?

Kompanija "Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH", naš operativni partner, će Vam rado pomoći da blagovremeno rezervišete let i sredite sve što je neophodno akko biste dobili adekvatno putno osiguranje. Možete ih kontaktirati na sledeće načine: Slanjem mejla na sledeću adresu: jlriceacademy@zerotwonine.com Upućivanjem telefonskog poziva na broj: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (po centračlno evropskom vremenu), Poedeljak - Petak. Prilikom poziovanja primenjivaće se tarife lokalnih operatera).da li mi je potrebna posebna odeća?

Temperature tokom ovog događaja mogu pasti i do -30 ° C ili niže, te vas stoga molimo da donesete odgovarajuću toplu, vremenski otpornu odeću i obuću. Odeća nije obezbeđena i stoga preporučujemo svim učesnicima da donesu sledeće:


• Toplu kapu
• Tople rukavice
• Vuneni šal
• Termootporni sloj (ldugi rukavi / duge nogavice)
• Dobro izolovanu jaknu
• Vuneni džemper
• Nešto od dodatne odeće ne tako debele, koju ćete obući po potrebi
• Udobnu termootpornu obuću (skoja će istovremeno biti odgovarajuća i za vožnju)Da li naznačen dress kod za večernja okupljanja?

Večernji dres kod je kežual.Šta se dešava ukoliko vremenski uslovi nisu idealni za vožnju po ledu?

Ukoliko vremenski uslovi navedu na zatvaranje ledenih staza iz bezbednosnih razloga, ponudićemo Vam alternativni program.Da li mi je dozvoljeno da ponesem video kameru?

Da, naravno, ali molimo Vas imajte na umu da se Jaguar Land Rover Ice Akademija održava na JLR tajnom mestu za testiranje ekstremnih kapaciteta naših vozila, tako da u izvesnim uslovima fotografisanje može biti zabranjeno. Nije dozvoljena upotreba dronova.

ICE DRIVE ADVANCED​

Ovaj program namenjen je gostima povratnicima, ili onim vozačima koji imaju prethodno iskustvo vožnje po ledu.

SAZNAJTE VIŠE
KONTAKTIRAJTE NAS
Ukoliko želite da porazgovarate sa nekim od članova našeg tima pozovite +44 207 291 5253
ŽELIM DA PRIMAM INFORMACIJE
Prijavite se kako bi dobijali najnovije informacije o dešavanjima u Jaguar Travel-u
PREUZMITE BROŠURU
Pregledajte i preuzmite najnoviju Ice Academy brošuru.
REZERVIŠITE UČEŠĆE NA EXPERIENCE VOŽNJI
Rezervišite učešće na Jaguar Experience vožnji akko biste testirali neke od naših najnovijih modela do krajnjih granica izdržljivosti.