ISKUSITE ICE AKADEMIJU U ŠVEDSKOJ
REZERVIŠITE SVOJE MESTO JOŠ DANAS

Ogromno zamrznuto jezero okruženo nepreglednom borovom šumom. Savršena lokacija za Jaguar Land Rover Ice akademiju.

ŽIVOTNO ISKUSTVO

Smeštena na jednom od mnogih zaleđenih jezera u regionu, Ledena akademija je vaša šansa da iskusite uzbuđenje leda iza volana najnovijih Jaguar i Land Rover vozila. Pod vodstvom naših stručnih instruktora, vaše vozačke sposobnosti biće podignute na potpuno novi nivo.

yt:DW78Qs_VNuo
PREUZMITE BROŠURU

NIKAD NIJE KASNO DA U ŽIVOTU ISKUSITE ISTINSKU AVANTURU.


ROBERT KURSON, AUTOR

IZABERITE PROGRAM VOŽNJE NA LEDU
VOŽNJA PO LEDU
Dostupna kao trodnevno ili četvorodnevno putovanje, ovo je savršen uvod u umetnost vožnje po ledu. Usudite se da izađete u susret artičkim predelima, testirajte svoje granice na ledenim stazama različite težine vožnje.
SAZNAJTE VIŠE
ICE DRIVE ADVANCED (NAPREDNA VOŽNJA PO LEDU)
I ovaj program dostupan je kao trodnevno ili četvorodnevno putovanje, a razvijen je sa ciljem da zadovolji potrebe povratnika, kadle onih učesnika koji su več jednom probali da voze po ledu i nanovo se vraćaju, kao i onih vozača koji imaju prethodno iskustvo u vožnji po ledu. Uživajte u maksimalnim performansama Jaguar I‑PACE-a i direektno na traci iskusite neke od funkcija koje su posebno razvijene u našem odeljenju za specijalne operacije na vozilu (SVR- Special Vehicle Operation).
SAZNAJTE VIŠE
VOŽNJA PO LEDU GALERIJA

Uživajte u predlogu onoga što možete očekivati na Ledenoj akademiji.

POGLEDAJTE GALERIJU
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
OPŠTE NAPOMENE

Ko rukovodi Jaguar Land Rover Ice Academijom?

"Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH" rukovodi Jaguar Land Rover Ice Akademijom u saradnji sa kompanijom Jaguara Land Rover, koja obezbeđuje vozila i kvalifikovane Jaguar Land Rover Experience instruktore za vožnju. Jaguar Land Rover osmišljava program vožnje i vozne trake po ledu, uz to na licu mesta postoji lokalni menadžer koji nadgleda sve aspekte vašeg voznog iskustva kako bi obezbedio da sve teče nesmetano i bez problema.Ko upravlja vozilom?

VI! Naravno, na raspolaganju će Vam biti tim Jaguar land Rover iskusnih instruktora koji će vam pružiti valjane smernice i vođenje, ali Vi ćete biti za volanom.Na kom jeziku se odvija Jaguar Land Rover Ice Akademija?

Program se odvija na engleskom jeziku.Da li mogu da učestvujem u Ice Akademiji ukoliko nisam vozač?

Naši programi su osmišljeni kako bi pružili jedinstven doživljaj vožnje. Licima koja nisu vozači nismo u mogućnosti da obezbedimo adekvatan alternativni zabavni program zbog same prirode i lokacije našeg trening centra. Ništa se ne može uporediti sa vožnjom na ledu, stoga preporučujemo da se registrujete kao vozač.Koje druge aktivnosti su na raspolaganju?

Pored vožnje na ledu možete isprobati i vožnju na sankama koje vuku psi, ture sa motornim sankama ili vožnju po artičkim krugovima (iziskuje dodatna plaćanja), što sve možete unapred rezervisati onoga trenutka kada se prijavite za učešće na Jaguar Land Rover Ice Akademiji. FZa više informacija o prethodno navedenom ako i za informacije o drugim aktivnostima koje nudimo, molimo Vas obratite se članovima našeg tima kada dođete na lice mesta, ili im uputite imejl na sledeću adresujlriceacademy@zerotwonine.com

CENA PROGRAMA

Kada se rezervacija zatvara?

Rezervacija se zatvara 4 nedelje pre datuma početka programa.Da li moram da kupim ekstra osiguranje kako bih mogao da vozim?

Dodatno osiguranje vozila nije potrebno, ali učesnici su obavezni da nabave sveobuhvatnu polisu putnog osiguranja. Putno osiguranje se može kupiti preko naše operativne agencije, Zum goldenen Hirschen Ks zerotvonine GmbH.


Možete ih kontaktirati mejlom na: jlriceacademy@zerotwonine.com ili telefonskim pozivom na broj: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (po centralno evropskom vremenu), od ponedeljka do petka, isključujući datume lokalnih praznika. Prilikom poziva primenjivaće se tarife lokalnih operatera).Šta je uključeno u cenu Jaguar Land Rover Ice Akademije?

U cenu aranžmana uključeno je sledeće: sve vožnje, smeštaj u hotelu (u dvosobnoj sobi sa odvojenim krevetima), doručak, ručak i večera, piće uz obroke i aerodromski transfer do / sa aerodroma Arvidsjaur. Molimo vas da potražite tačne upute o vašem individualnom programu obilaska. Imajte na umu da je, zbog nivoa vožnje, alkohol uključen samo u vašu večeru i biće ograničen. Bezalkoholna pića, čaj i kafa uključeni su u sve obroke.Šta nije uključeno u cenu programa?

Letovi, jela i pića koji nisu navedeni u programu, fakultativne aktivnosti (na primer, sankanje sa psima i ture motornim sankama) vize (ukoliko je primenljivo), putno osiguranje i bilo kakvi aranžmani pre ili posle putovanja koji odstupaju od itinerera.

VOŽNJA

Nikada nisam ranije vozio automobil na ledu, da li ipak mogu da se prijavim za učešće na Jaguar Land Rover Ice Akademiji?

Absolutno – aktivnosti u vožnji su namenjene i prilagođene vozačima svih sposobnosti. Konstantno ćemo Vam davati savete o vožnji dok će naš tim Jaguar Land Rover instruktora u svakom trenutku biti pri ruci da pruži smernice i uputstva putem dvosmernih radio aparata koji će biti ugrađeni u svako vozilo. Za učešće na naprednim programima savetuje se posedovanje prethodnog iskustva u vožnji po ledu..Koja vozila ću voziti?

Ice Drive:
F‑TYPE V6, F‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Ice Drive+:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Ice Drive Advanced:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑PACE, I‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Ice Drive Advanced +:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑TYPE V8 SVR, F‑PACE, I‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover VelarPonekad ćemo možda morati da zamenimo navedena vozila, zbog okolnosti koje nisu pod našom kontrolom i zadržavamo pravo na to.da li su navedena vozila sa manuelnim ili automatskim prenosom brzina?

Sva vozila koja se koriste u programu su automatici.Da li je volan an vozilima na levoj ili desnoj strani?

Imamo vozila sa volanima i na levoj i desnoj strani. Klijenti koji se ne osećaju komforno da voze na određenoj strani vozila treba o tome da obaveste timove instruktora koji će učiniti sve što je u njihovoj moći da zadovolje vaše zahteve.Koja je minimalna starosna dob za učešće na programu?

Minimalna starosna dob je 21 godina, pod uslovom da vozač ima tri godine iskustva samostalnog upravljanja nad vozilom ili 23 wsa jednom godinom iskustva u samostalnom upravljanju.Koja vrsta vozačke dozvole mi je potrebna?

Svi vozači moraju imati potpunu i važeću vozačku dozvolu. Ako imate vozačku dozvolu izdatu u Velikoj Britaniji, poslaće vam se veb link do onlajn obrasca, koji morate popuniti unapred kako biste proverili status svoje dozvole. Ako je vaša dozvola izdata van Velike Britanije, od vas će se zatražiti da ispunite obrazac izjave o vozačkoj dozvoli na vašem pozdravnom brifingu. Vaša vozačka dozvola mora biti važeća u trenutku pristupanja programu i ista se mora doneti i pokazati..Svi vozači moraju imati najmanje tri (3) godine neprekidnog vozačkog iskustva na punoj dozvoli bez ozbiljnih nezgoda ili osuđivanja u poslednje dve (2) godine. Ili, najmanje jednu (1) godinu neprekidnog vozačkog iskustva na punoj dozvoli bez teške nesreće ili prekršaja u tom vremenu, ako je vozač stariji od 23 godine. Svi vozači moraju imati najviše 6 kaznenih poena na dozvoli za vožnju (gde je primenljivo) kako bi im omogućili da učestvuju u bprogramu. Morate nas obavestiti ako na vozačkoj dozvoli imate više od 6 kaznenih poena.Da li moram biti na određeni način fizički spreman kako bih učestvovao na programu?

Kako biste učestvovali u programu trebalo bi da budete sigurni da nemate nijednu okolnost koja bi vas sprečila da vozite kao što su hronični problemi sa leđima (ili slična stanja), mentalna stanja koja mogu da vam naruše sposobnost vožnje, loš vid, trudnoća ili srčani problemi.Koliko ljudi je u svakom vozilu?

Jedno vozilo deliće dva gosta (učesnika programa). na naprednim programima biće elemenata instrukcije 1 na 1.

PUTOVANJE

Ukoliko putujem u sopstvenoj režiji da li ću moći da koristim svoje vozilo?

Ne. U svakom vozilu moraju biti uprena dva učesnika, Vama će stoga biti dodeljen još jedan član. Ovde moramo naglasiti da svakako imate pravo na jednokrevetnu sobu.Da li je deci dozvoljeno da se priključe Jaguar Land Rover Ice Akademiji?

Jaguar Land Rover Ice Akademija nije podesna za decu iz bezbednosnih razloga i ekstremnih klimatskih uslova na destinaciji.Koji je maksimalan broj učesnika u grupi u svim vašim programima?

kako bismo Vam pružili ekskluzivno iskustvo, maksimalna veličina grupe na Jaguar Land Rover Ice Akademiji je 30 učesnika (tdva po vozili), i 20 za Ice Drive Advanced i Advanced +.Koji tip smeštaja je dostupan?

Na raspolaganju su dvokrevetne sobe. Jednokrevetne ili dobe sa bračnik krevetom nisu u opticaju.da li mi je potrebna viza?

Većini zemalja izvan EU potrebna je viza za putovanje u Švedsku i Evropsku Uniju. Molimo Vas kontaktirajte lokalni konzulat kako biste proverili zahteve koji važe za vašu zemlju, tj zemlju iz koje dolazite. Ako vam je potrebno pozivno pismo za dobijanje vize, molimo vas da o tome obavestite kompaniju "Zum goldenen Hirschen Ks zerotvonine GmbH" koja će vam isto blagovremeno dostaviti.Koja valuta se koristi u Švedskoj?

Lokalna valuta je švedska kruna (SEK).Kome mogu da se obratim ukoliko mi je potrebna pomoć pri rezervaciji leta ili ugovaranja putnog osiguranja ?

Kompanija "Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH", naš operativni partner, će Vam rado pomoći da blagovremeno rezervišete let i sredite sve što je neophodno akko biste dobili adekvatno putno osiguranje. Možete ih kontaktirati na sledeće načine: Slanjem mejla na sledeću adresu: jlriceacademy@zerotwonine.com Upućivanjem telefonskog poziva na broj: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (po centračlno evropskom vremenu), Poedeljak - Petak. Prilikom poziovanja primenjivaće se tarife lokalnih operatera).da li mi je potrebna posebna odeća?

Temperature tokom ovog događaja mogu pasti i do -30 ° C ili niže, te vas stoga molimo da donesete odgovarajuću toplu, vremenski otpornu odeću i obuću. Odeća nije obezbeđena i stoga preporučujemo svim učesnicima da donesu sledeće:


• Toplu kapu
• Tople rukavice
• Vuneni šal
• Termootporni sloj (ldugi rukavi / duge nogavice)
• Dobro izolovanu jaknu
• Vuneni džemper
• Nešto od dodatne odeće ne tako debele, koju ćete obući po potrebi
• Udobnu termootpornu obuću (skoja će istovremeno biti odgovarajuća i za vožnju)Da li naznačen dress kod za večernja okupljanja?

Večernji dres kod je kežual.Šta se dešava ukoliko vremenski uslovi nisu idealni za vožnju po ledu?

Ukoliko vremenski uslovi navedu na zatvaranje ledenih staza iz bezbednosnih razloga, ponudićemo Vam alternativni program.Da li mi je dozvoljeno da ponesem video kameru?

Da, naravno, ali molimo Vas imajte na umu da se Jaguar Land Rover Ice Akademija održava na JLR tajnom mestu za testiranje ekstremnih kapaciteta naših vozila, tako da u izvesnim uslovima fotografisanje može biti zabranjeno. Nije dozvoljena upotreba dronova.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Upotrebite konfigurator kako biste konfigurisali svoje savršeno vozilo
Url
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
Url
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite drumsku test vožnju u našem najbližem maloprodajnom salonu
Url
ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA
Želim da primam obaveštenja o avanturističkim putovanjima
Url