KLASIČNA ISKUSTVA

Klasična iskustva pružaju entuzijastima priliku da voze širok spektar klasičnih Jaguar vozila na nekim zaista spektakularnim i istorijskim lokacijama.

KLASIČNA JAGUAR ISKUSTVA
Izaberite klasično iskustvo vožnje koje najbolje odgovara vašim interesovanjima. Celodnevni paketi uključuju obilazak naše najsavremenije radionice, plus vožnja sa instruktorom jedan na jedan (dakle jedan vozač i jedan isntruktor u vozilu). Sesije vožnje od pola dana i sat vremena započinju na našem privatnom terenu i zaista vam dozvoljavamo da maksimalno testirate kapacitete naših kalsičnih modela.!
REZERVIŠITE SVOJE MESTO JOŠ DANAS
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TURA
Budući da naš potpuno nov objektat otelotvoruje sve ono što Jaguar radi i za šta se zalaže, sasvim je prirodno što želimo da ga pokažemo svetu. Tako Classic Vorks Tour nudi ekskluzivan pristup zonama u kojima se servisiraju modeli poput Lightweight E-type, XKSS-, KSJ220, E-typa i Reborn, kao i celokupna Classic kolekcija. To je zaista jedinstven uvid, ne samo u nasleđe ovog istorijskog brenda, već i njegovu budućnost i njačin na koji se brend očuvava.
Saznajte više
JAGUAR CLASSIC IZAZOV
Jaguar Classic Challenge je naša nova serija trka za Jaguar modele proizvedene pre 1966-te godine.
Saznajte više
KOLEKCIJA CLASSIC AUTOMOBILA
Kupite neki od modela naše nove kolekcije inspirisane dizajnom i uzbuđenjem koje je sa sobom donosio legendarni jaguar XKSS.
Kupite sada
JAGUAR CLASSIC

U Jaguar Land Rover Classic-u posvećeni smo očuvanju i vraćanju naše automobilske baštine kako bi u istoj buduće generacije uživale i negovale je. Takođe smo posvećeni stvaranju inicijativa za obnavljanje, održavanje i očuvanje klasičnih Jaguara i Land Rovera za vaše uživanje u godinama koje dolaze, dajući slavnim prošlima ovih vozila najbolju moguću budućnost.

AUTENTIČNA VOZILA
U ograničenoj seriji kalsičnih Jaguara, uključujući i Series 1 E-Type, ponovo oživljavamo prošlosti kreiramo nove orginale kao što je model Lightweight E-type i legendarni XKSS.
Saznajte više
SERVIS ZA VLASNIKE AUTOMOBILA
Sa stručnim inženjerima i izvanrednim automobilskim stručnjacima, ovaj objekat ima za cilj da pruži garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve klasične modele Jaguara, ma koliko oni bili stari.
Saznajte više
ORGINALNI DELOVI
Obezbeđujući originalne delove za klasične Jaguar modele hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj Jaguara je pružanje najvišeg nivoa usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
Saznajte više
CLASSIC WORK POGON
Sa ponosom predstavljamo naš novi obkjekat Jaguar Land Rover Classic Works facility. U njemu rade visokokvalifikovani inženjeri i istinski specijalisti iz domena autoindustrije.
SAYNAJTE VIŠE
REZERVIŠITE SVOJE MESTO NA EXPERIENCE PUTOVANJU
Prijavite se za učešće na Jaguar avanturističkom putovanju na kome ćete testirtati naša vozila
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguar vozila
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite probnu vožnju preko svog lokalnog prodavača Jaguara