• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PRAKTIČNOST I SIGURNOST

Gde god da trebada ideš,šta god da treba da preuzmeš E‑PACE je dizajniran tako da vas i putnike preveze bez napora ,najvažnijeda je udobno i sigurno.

Za optimalnusigurnost E‑PACE je projektovan tako da uključuje niz funkcija ne samo da štiti vas ivaše putnike već i da aktivno pomogne u sprečavanju nesreće. Daleko više od sume njihovih delova E‑PACE sistem za pomoć vozačukako bi vožnja bila lakša i sigurnija.

KREIRAJTE SVOJ MODEL

Play

AKTIVACIONI KLJUČ

Pomoću opcije aktivacioni ključ možete uživati u omiljenim aktivnostima i bezbedno držati ključ u automobilu.Za dodatnu pogodnost možete aktivirati aktivacioni ključ.Traka za nošenje je robusna ipotpuno vodootporna,što vam omogućava da učestvujete u nizu aktivnosti.Jednostavno dodirnite svoj aktivacioni ključ na zadnjoj strani da bi ste zakljulčali ili otključali automobil i deativirati ili ponovo aktivirati konvenkcionalni ključ.
 
Na slici je prikazan model E‑PACE First Edition. 12.3"interaktivni displej za vozača nije dostupan na ovom modelu. Neke od prezentovanih funkcija mogu varirati u dostupnosti u zavisnosti od tržišta. Za više informacija molimo Vas konsultujte se sa zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

Opcija koja vam omogućava da upravljate zadnjim vratima *

Opcija koja vam omogućava da upravljate zadnjim vratima (i za otvaranje kao i zatvaranje) izvan vozila, bez potrebe da se fizički dodiruje vozilo ili ključ-kartica za paljenje automobila).staviti nogu ispod jednog dela zadnjeg dela vozila i otvarailizatvara vrata prtljžnika.
 
* Dostupno samo ako je ugradjen KESSY (sistem koji omogućava ulaz u vozilo bez ključa i zaključavanje i startovanje) i Opcija koja vam omogućava da upravljate zadnjim vratima (i za otvaranje kao i zatvaranje) izvan vozila, bez potrebe da se fizički dodiruje vozilo ili ključ-kartica za paljenje automobila.
 
Na slici je prikazan model E‑PACE First Edition. 12.3"interaktivni displej za vozača nije dostupan na ovom modelu. Neke od prezentovanih funkcija mogu varirati u dostupnosti u zavisnosti od tržišta. Za više informacija molimo Vas konsultujte se sa zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

PONESITE SVET SA SOBOM

Veliki predmeti se lako mogu smestiti maksimalnom širinom prtljažnog prostora od 1.3m. Sa kapacitetom gepeka od 441 litra, u prtljažnik se lako mogu smestiti dva kofera srednje veličine i tri manje, putne torbe.

KARAKTERISTIKE POMOĆI VOZAČU

Kočenje u hitnim slučajevima

Ukoliko se otkrije potencijalni sudar E‑PACE daje se upozorenje o budućem sudaru.Ako vozač ne preuzme nikakvu akciju,sistem primenjuje kočnicu kako bi smanjio mogući sudar.Ovaj sistem takodje uključuje senzore i za pešake.
POGLEDAJTE FILM

Pomoć pri održavanju saobraćajne trake

Čuje se kada vaše vozilo nenamerno napušta svoju traku i pomeranje unazad.
WATCH FILM

Monitor za praćenje stanja vozača

Primećuje da li počinjete da se osećate pospano, i daje vam rano upozorenje kada treba napraviti pauzu.
POGLEDAJTE FILM

Tempomat sa limitiranom brzinom

Tempomat omogućava održavanje trenutne brzine vozila bez potrebe za kontinuiranom upotrebom pedale gasa-što pomaže u smanjenju zamora.Tempomat sa limitiranom brzinom omogućava da unapred podesite maksimalno odredjenu brzinu koju vozilo neće prelaziti.

Pomoć pri parkiranju unapred i unazad

Omogućava lakše i sigurnije manevrisanje-senzori se nalaze na prednjim i zadnjim branicima i aktiviraju se kada se izabere Reverse.Dok parkirate ekran osetljiv na dodir i zvučne informacije ukazuju koliko je blizu prepreka.

360° Surround Camera*

Pruža eksterni prikaz od 360° preko ekrana na dodir,pomaže pri različitim manevrisanjima - od parkiranja na ivičnjak do ulaska i izvlačenja kroz uske prostore.

*Opcione karakteristike.
POGLEDAJTE FILM

MATRIX LED FAROVI

Opcioni Matrix LED farovi omogućuju rad Inteligentne asistencije visokog snopa svetlosti (IHBA) kao i rad adaptivnog frontalnog osvetljenja (AFL). Deljenjem glavnog zraka u neprimetne vertikalne trake, IHBAmarsimizira broj delova sa velikim snopom oko dolazećeg saobraćaja i time stvara najbolje uslove vidljivosti., a pri tome baca senku ispred dolazećih vozila kako bi sprečila zaslepljenje i unapredila bezbednost. Animirani indikatori pravca pomažu da se smanji vreme koje je potrebno drugim učesnicima u saobraćaju da prepoznaju vaš željeni pravac putovanja.

ERBEG ZA PEŠAKA

ERBEG ZA PEŠAKA

U slučaju sudara, senzori u bamperu pokreću vazdušni jastuk skrivenispod poklopca motora. Ovo podiže haubu, postavljajući spoljašnji vazdušni jastuk kako bi zaštitio pešake ili bicikliste od kontakta sa vetrobranom.

PAKETI POMOĆI VOZAČU

Adaptivni tempomat sa sistemom pomoći prilikom vožnje u koloni

Držito vozilo na bezbednoj udaljenosti od vozila koje se nalazi ispred.Ako se automobil koji se nalazi ispred potpuno zaustavi vaše vozilo ćese zaustaviti.Kada se saobrćaj pomeri, jednostavno dodirnite akcelator a Adaptivni tempomat će nastaviti da prati automobil ispred.

Brzo kočenje u slučaju nužde

Otkriva kada se može pojaviti potencijalni frontalni sudar sa drugim vozilom i pokazuje upozorenje unapred kako bi upozorio vozača na kpčenje.Ako vozač ne reaguje automobil će rasporediti kočione mogućnosti kako bi smanjio mogućnost udara.

Pomoć pri detekciji mrtvog ugla

Ako vaše vozilo detektuje još jedan automobil u vašoj mrtvoj tački kada počnete da menjate trake ovaj sistem omogućava precizno izračunavanje obrtnog momenta -pomaževašem automobilu da bezbedno nastai vožnju dalje od vozila koje se približava.

Praćenje saobraćaja iza vozila

Upozora vas na vozila,pešake ili druge opasnosti koje se približavaju sa obe strane vašem vozilu.Sistem će vas upozoriti sa audio i vizuelnim upozorenjem čak i kada vam je vaš pogled onemogućen.

Park Assist

Omogćava pomoć pri parkiranju vozila u ili van parking mesta.Grafički prikaz i obaveštenja vas vode kroz upravljanje vozilom.Jednostavno izaberite odgovarajuću brzinu i kontrolu brzine.

Pomoć pri parkiranju od 360 °

Senzori koji se nalaze oko automobila automatski se pokrećukada se izabere opcija Reverse.Sistem se može i ručno aktivirati.Dok parkirate,ekran osetlji na dodir i zvučni signal označavaju vašu blizinu prepreci.

Jaguar’s je prvi kompaktni SUV. jedinstvenih kombicaija ,upečatljivog izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.Kreirajte savršeni E‑PACE sanašim konfiguratorom.

1uključuje u pakete opcionalne specifikacije SE ili HSE.Dostupnosamo ako su ugradjeni retrovizori sa automatskim zatvaranjem.Samo automatski menjač .
2uključuje u pakete opcionalne specifikacije SE ili HSE.
3Dostupni samo akosu ugradjena auto-zatamljivanje retrovizora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL