Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

OPCIJE MENJAČA JAGUARA

Sa Jaguarovim izuzetnim kolekcionim dodatne opreme i aksesora, sada možete kreirati najbolji E‑PACE na svetu.Vaš E‑PACE.

Da li vaš E‑PACE ima dobru opremu? Od specijalizovanog prtljažnika i vrhunskih patosnica do precizno ugradjenih aluminijumskih točkova i sportskog eksterijera, na vama je da izaberete ie široku paleta opcija kako bi izgled modela bio savršen.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL Posetite dodatnu opremu

OPCIJE ZA PAKET EKSTERIJERA

BLACK PACK

Opcioni Black Pack unosi dodir drame. Ovaj paket obuhvata masku, bočne otvore haube i okvire prozora u sjajno crnoj boji.

OPCIJE ZA PAKET ENTERIJERA

PAKET ZA HLADNU KLIMU (COLD CLIMATE PACK)

Dodajući toplotu u zimskim uslovima, Cold Climate pack uključuje grejanje mlaznica na brisačima, grejanje retrovizora, volan od meke granirane kože i grejanje volana.

IZABERITE JAGUAR GEAR

Podarite svom E‑PACE-u lični pečat. Pronađite aksesoare koji se uklapaju u vaš stil života.

FIKSIRANE BOČNE STEPENICE

Bočne stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila i poboljšavaju pristup krovu. Dizajn ovih stepenika odlikuje Jaguar brendiranje, sjajne ivice od nerđajućeg čelika i gumene patosnice.

SVETLE BOČNE CEVI

Polirane nerdjajuće čelične bočne cevi dopunjuju spoljašnji stil automobila.

UGLJENVODONIČNI VENTILI

Visokokvalitetni otpornici od ugljeničnih vlakana nadograđuju stil koji je inspirisan performansama.

OSVETLJENI PERSONALIZOVANI PRAGOVI

Na vratima vozača i putnika impresioniraće vas elegantne završne obrade pragova, izrađene od nerđajućeg čelika. Ovi pragovi se osvetle kada su bilo vrata vozača ili putnika osvetljena. Osvetljenje je fosforno plave boje. Klijent može da izabere monohromni "motiv" iz ponude odobrenih fontova/pisama.

SPORTSKE PEDALE

Izrađen od nerđajućeg čelika i gume, komplet pedala bezbedno naleže na postojeće pedale i daje savremen, sportski izgled.

LUKSUZNE PATOSNICE

Luksuzne prednje patosnice od 2,050 g/m2 prediva, sa natpisom Jaguar i Nubuck vezom enterijeru vozila daju završni dodir elegancijet.

UNAKRSNE POLUGE ZA KROV (NEOPHODNE KROVNE ŠINE)

Unakrsne poluge omogućuju upotrebu širokog spektra dodataka za krovove. Montiraju se na fabrički postavljene šine a karakteriše ih novi i jedinstveni mehanozam za brzo oslobadjanje koje omogućava lako postavljanje i uklanjanje bez upotrebe alata.

KROVNI NOSAČI ZA BICIKLO

Jednostavan za montažu ,krovni nosač koji se može zaključavati,i može da nosi jedno biciklo na jednom nosaču.Mogu se ugraditi najviše tri nosača.

SPORTSKI KROVNI KOFER

Prostorni krovni kofer sa zaključavanjem kapaciteta 320 litara,dizajniran kao sportska oprema,dimenzija 206x 84x 34 cm.

KLIKNITE I I IGRAJTE (CLICK AND PLAY)

Click&Play je prenosivi držač za tablet dostupan u nekoliko veličina tableta, koji se može lako pozicionirati u više uglova zarad komfora u kabini i zabave na zadnjem sedištu.

KLIKNI I OKAČI (CLICK AND HANG)

Ovaj prenosivi držač za kapute i sakoe omogućava da se košulje ili jakne drže okačene dok se vozite. Takođe, uključuje integrisanu kuku za upotrebu izvan vozila.

NOSAČ TELEFONA SA BEŽIČNIM PUNJENJEM

Nosač telefona sa bežičnim punjenjem dizajniran je kako bi omogućio vozaču da vidi telefon prilikom punjenja. U ovaj nosač mogu da stanu telefoni širine do 73mm. Punjač emituje LED svetlo kako bi naznačio da je punjenje u toku, i automatski se gasi kada se baterija napuni.

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom i upečatljivim izgledom,agilnost i dinamična vožnja.Kreirajte savršeni E‑PACE sa našim konfiguracijama.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL Posetite dodatnu opremu