• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Igra

UNUTRAŠNJOST

Savremeno,stilski i lepo sredjena unutrašnjost E‑PACE čini Jaguar vodećeg u ovoj klasi.

Na slici je prikazan model E‑PACE First Edition. 12.3"interaktivni displej za vozača nije dostupan na ovom modelu. Neke od prezentovanih funkcija mogu varirati u dostupnosti u zavisnosti od tržišta. Za više informacija molimo Vas konsultujte se sa zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

Na modelu E‑PACE svaki delić je pažljivo dizajniran kako bi vozaču i putnicima pružio rafinirano, čulno bogato iskustvo vožnje. Kokpit se obavija oko vozača, dok se SportShift menjač brzina nalazu odmah tu - na dohvat ruke. Elegatan retrovizor je takođe specifičnog dizajna, napravljen je u vidu beskrajnog ogledala bez okvira.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
E-Pace

E-Pace

E‑PACE R-DYNAMIC

E‑PACE R-DYNAMIC

SKROJITE ŽIVOT UNUTAR KABINE

Unutrašnje skladištenje E‑PACE je medju najboljim u svojoj klasi.Duboka središnja konzola sa držačima za čaše pogodna je za manje tablete ili četiri 75 cl bočiće koje se čuvaju ravno.Prostrana konzola za odvajanje je odlična za sve bitne stvari koje želite da držite blizu-središnja konzola koja se može ukloniti.Obe konzole sa dubokim vratima su izradjena tako da može da stane niz predmeta,uključujući i telefon,limenke i 1.5 litarska bočica za vodu.

ISTRAŽITE PRAKTIČNOST I SIGURNOST

KONFIGURALNO OSVETLJENJE AMBIJENTALNOG ENTERIJERA

KONFIGURALNO OSVETLJENJE AMBIJENTALNOG ENTERIJERA

Opciono podešavanje osvetljenja u unutrašnjosti ambijenta stvara bogat vizuelni efekat,prijatnu i opuštajuću atmosferu za sve putnike.Sistem naglašava jedinstvene detalje o dizajnu sa razlišitom svetlošću u izboru od devet različitih boja.

Play

RAZLIČITI DETALJI

Sitni detalji lepog dizajna kao što je ekskluzivni Jaguar znak skriven u prednjem uglu vetrobranskog stakl,a daju modelu E‑PACE jedinstven karakte,.Tu je i Jaguarnatpis odštampan na kutiji ispod središnje konzole.

PREUZMITE BROŠURU

Personalizacija

Izaberite iz kolekcije premium materijala i tekstura,kao i paleta sjajnih kombinacija boja.Vaš izbor E‑PACE koji stvarate i koji će te voleti.

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.Kreirajte savršen E‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL