• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Igra

TEHNOLOGIJA UNUTAR VOZILA

Pružajući bogatstvo informacija i zabavu, Icontrol sistem je skup naprednih tehnologija koje povezuju vas i vaš E‑PACE sa širim svetom.

Na slici je prikazan model E‑PACE First Edition. 12.3"interaktivni displej za vozača nije dostupan na ovom modelu. Neke od prezentovanih funkcija mogu varirati u dostupnosti u zavisnosti od tržišta. Za više informacija molimo Vas konsultujte se sa zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

Incontrol karakterišu intuitivne i napredne integrisane tehnologije kako bi se osiguralo da svi putnici mogu maksimalno iskoristiti svoje putovanje.10-inčni ekran osetljiv na dodir smešten je u središnjem delu konzole, podržava pokrete brisanja i zumiranja i pruža bogatu audio-vizuelnu zabavu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Igra

TOUCH PRO

Kako bi obogatio iskustvo tehnologija unutar vozila, Touch Pro nudi do 4 podesiva početna ekrana, brzo vreme odgovora na zadatu funkciju kao i kontrolu komandi putem govora. Interaktivni bočni panel omogućava da izaberete panel koji ćete koristiti, pa tako glavni ekran možete koristiti za navigaciju, dok bočni panel pruža komande za vaš telefon. Menjanje panela je sasvim jednostavno - prevucite nagore i nadole da biste zamenili panele.

INCONTROL PAKETI

CONNECT PRO PACK

Kako biste dodatno poboljšali Touch Pro opredelite se za opcioni Connect ProPack koji sadrži Smart Setting, 4G Wi-Fi Hotspot,Pro Services i Navigation Pro. Dizajniran da poboljša vaše iskustvo unutar kabine vozila kao i u vožnji ,ovaj paket obezbedjuje da putnici uživaju u putovanju i pri tome budu povezani sa svetom.

SMARTPHONE PACK

Uz tehnologiju Jaguar InControll Apps, opcionalni Smartphone Pack omogucava kontrolu aplikacija optimizovanih za vozila, sa Apple ili Andorid telefona, putem ekrana osetljivog na dodir koji je sastavni deo E PACE-a, uključujući kontakte, kalendar I muzički plejer.
Takodje možete preuzeti aplikacije sa treće strane, koje nude širok spektar usluga i mogućnosti. Jednostavno, povežite Vaš Smartphone putem USB kabla.

REMOTE

Remote pruža informacije o vašem vozilu i omogućava vam da stupite u interakciju sa njime "na daljinu".Ova usluga uključuje Optimised Assistance koja prenosi vašu laokaciju i dijagnostičke podatke u slučaju kvara, i SOS Emergency Call. Aplikacija InControl Remote omogućava daljinsko pregledanje nivoa goriva i pronalazak vozila u prometnom parkiralištu.

SECURE TRACKER*

Ako neko ukrade vaš automobil ili ga ilegalno pokrene,opcija Secure Tracker automatki upozorava vas kao i centar za monitoring vozila, i pomaže da locirate i povratite vozilo u što kraćem roku. Ako je vaš automobil ukraden sa ključem, centar za praćenje će vas upozoriti pomoću aplikacije Secure Tracker Smartphone.
 
*Dostupno samo uz funkciju Remote
*Dostupno samo sa daljinskim upravljačem.

Igra
Play

HUD DISPLEJ

Opcioni HUD displej prikazuje ključne podatke o vozilu na vetrobranu . Odlikuje ga kristalno jasna grafika u punom koloru i visokoj rezoluciji, koja vozaču omogućava da sa lakoćom vidi sve inpute i informacije o vozilu.
 
Na slici je prikazan model E‑PACE First Edition. 12.3"interaktivni displej za vozača nije dostupan na ovom modelu. Neke od prezentovanih funkcija mogu varirati u dostupnosti u zavisnosti od tržišta. Za više informacija molimo Vas konsultujte se sa zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

Vodeći računa da uvek budete zabavljeni, informisani i konektovani, E‑PACE poseduje opcioni 12.- inčni interaktivni HD dispej za vozača. Sistem može primati informacije o vožnji,zabavi i aktivnim sigurnosnim podacima,uključujući navigaciju,telefon i medije.

MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

Neka vaša muzika "oživi" uz pomoć dva audio sistema britanske kompanije Meridian.Vrhunski Meridian Surround Sound System sa Trifield™ technologijom pruža svu punoću i bistrinu živog nastupa kroz 15 zvučnika.

ISTRAŽITE MERIDIAN AUDIO

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.Kreirajte savršen E‑PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL