• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

TEHNOLOGIJA UNUTAR VOZILA

Pružajući bogatstvo informacija i zabavu, Incontrol sistem je skup naprednih tehnologija koje povezuju vas i vaš E‑PACE sa širim svetom.

Incontrol karakterišu intuitivne i napredne integrisane tehnologije kako bi se osiguralo da svi putnici mogu maksimalno iskoristiti svoje putovanje. 10-inčni ekran osetljiv na dodir smešten je u središnjem delu konzole, podržava pokrete brisanja i zumiranja i pruža bogatu audio-vizuelnu zabavu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

TOUCH PRO

Kako bi obogatio iskustvo tehnologija unutar vozila, Touch Pro nudi do 4 podesiva početna ekrana, brzo vreme odgovora na zadatu funkciju kao i kontrolu komandi putem govora. Interaktivni bočni panel omogućava da izaberete panel koji ćete koristiti, pa tako glavni ekran možete koristiti za navigaciju, dok bočni panel pruža komande za vaš telefon. Menjanje panela je sasvim jednostavno - prevucite nagore i nadole da biste zamenili panele.

INCONTROL KARAKTERISTIKE

CONNECT PRO PACK1

Da biste dodatno poboljšali Touch Pro, opcioni Connect Pro Pack2 se sastoji od Pro Services i 4G Vi-Fi Hotspot, Smart Settings i Navigation Pro. Slušajte svoju omiljenu muziku, ili radio u pokretu. Sve bez pametnog telefona. Povežite Deezer i TuneIn sa InControl Portalom, a vašem mediju možete pristupiti direktno sa vašeg ekrana osetljivog na dodir.

INCONTROL APLIKACIJE2

Opciona InControl Apps tehnologija omogućava da se aplikacij optimizovane za vozilo a koje su instalirane bilo na vašem Apple ili Android telefonu kontrolišu n kontrolišu pomoću E-PACE-ovog ekrana na dodir, uključujući kontakte, kalendar i muzički plejer. Jednostavno povežite svoj pametni telefon preko USB kabla.

SMART PODEŠAVANJE3

Automatskim identifikovanjem svakog vozača koristeći njegovog ključa i telefona, opciona Pametna podešavanja mogu izabrati željene pozicije sedišta i ogledala i reprodukovati omiljene medije na početku svakog putovanja. Pametna podešavanja takođe mogu naučiti i automatizovati ove postavke na osnovu vaših navika i prošlih ruta.

REMOTE4

Remote pruža informacije o vašem vozilu i omogućava vam da stupite u interakciju sa njime "na daljinu".Ova usluga uključuje Optimised Assistance koja prenosi vašu laokaciju i dijagnostičke podatke u slučaju kvara, i SOS Emergency Call. Aplikacija InControl Remote omogućava daljinsko pregledanje nivoa goriva i pronalazak vozila u prometnom parkiralištu.

SECURE TRACKER5

Ako neko vaš automobil nezakonito premesti, opcioni Secure Tracker automatski upozorava vas kao i centar za praćenje, pomoću kojih ćete precizno odrediti i vratiti vozilo što je brže moguće. Čak i ako je vaš automobil ukraden pomoću ključa, možete upozoriti centar za praćenje pomoću aplikacije Secure Tracker Smartphone.

CLICK & GO

Sa opcionom baznom jedinicom Click & Go, putnici na zadnjim sedištima mogu koristiti svoje tablet uređaje bez upotrebe ruku tokom čitave vožnje. Sa jednostavnim mehanizmom za montiranje i zadnjim USB punjačem, putnici se zabavljaju dok se njihovi uređaji pune.

Play
Play

HUD DISPLEJ

Opcioni HUD displej prikazuje ključne podatke o vozilu na vetrobranu. Odlikuje ga kristalno jasna grafika u punom koloru i visokoj rezoluciji, koja vozaču omogućava da sa lakoćom vidi sve inpute i informacije o vozilu.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA<sup>6</sup>

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA6

Vodeći računa da uvek budete zabavljeni, informisani i konektovani, E‑PACE poseduje opcioni 12.- inčni interaktivni HD dispej za vozača. Sistem može primati informacije o vožnji,zabavi i aktivnim sigurnosnim podacima,uključujući navigaciju,telefon i medije.

MERIDIAN™ AUDIO7

Neka vaša muzika "oživi" uz pomoć dva audio sistema britanske kompanije Meridian. Vrhunski Meridian Surround Sound System sa Trifield™ technologijom pruža svu punoću i bistrinu živog nastupa kroz 14 zvučnika.

ISTRAŽITE MERIDIAN AUDIO

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte savršen E‑PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 Connect Pro Pack sadrži usluge pretplata koji se mogu produžiti posle početnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar / Land Rover prodavac. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. Online funkcionalnost i Vi-Fi povezivanje zavise od instalacije mikro SIM-a uz odgovarajući ugovor o podacima.
2 Standardan kod specifikacijskih paketa S, SE i HSE.
3 Dostupno samo sa Connect Pro paketom.
4 Remote sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti posle prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar prodavac.
5 Secure tracker je pretplata usluga koja se može produžiti posle prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar prodavac
6 Standardan za specifikacijski paket HSE.
7 Meridian Sound System 380W je standardan na specifikacijskim paketima SE i HSE

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield i uređaj "tri polja" je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.

InControl sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti posle prvobitnog termina koji vam je preporučio vaš Jaguar prodavac . InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Jaguar prodavca za dostupnost lokalnog tržišta i pune uslove. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App će morati da se preuzmu iz prodavnice Apple / Plai. Sve vozačke karakteristike vozača treba koristiti samo kada je sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.