• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

EKSTERIJER

Sa predivno izvajanom haubom i muskularnim zadnjim delovima, E‑PACE je dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda neće biti prikaz najnovijih nadogradnji i dostignuća. Neke ovde opisane funkcije mogu zavisiti od tržišta ili vrste pogona. Za informacije o najnovijim specifikacijama, molimo Vas kontaktirajte zaposelene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

Uprofilu E‑PACE široka krovna linija se spaja sa spojlerom koji se nalazi preko zadnjeg stakla. Dodatni aluminijumski točkovi od 21-inč dodatno naglašavaju sportski karakter E‑PACE. LED svetla na zadnjim farovima pružaju prepoznatljiv noćni potpis.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

E‑PACE

E-PACE naglašava savremeni luksuz

E‑PACE R‑DYNAMIC

Smeo i asertivan, sa nepogrešivo sportskim stilom spolja i iznutra

PANORAMA KROV

Izaberite vaš opcioni fiksni panoramski stakleni krov da popunite unutrašnjost svetlom i poboljšate svetlost i prostoni osećaj. Dovodjenjem spoljne strane ,svakome daje izvanredan pogled na nebo.

LED FAROVI

LED FAROVI

Za upečatljivo prisustvo na putu, E-PACE poseduje sveobuhvatno spoljašnje LED osvetljenje. LED svetla su dizajnirana da zadovolje životni vek vozila i efikasniji su za korišćenje goriva jer koriste manje energije. Optional Matrik LED farovi uključuju DRL, Adaptive Driving Beam i prednje i stražnje animirane smerne indikatore. Zadnje animirane smerne indikatore su takođe opcione sa LED farovima i LED farove sa DRL potpisom, što smanjuje vrijeme kada drugi korisnici u putu prepoznaju željeni pravac putovanja.

21” TOČKOVI *

21” TOČKOVI *

Dostupan je niz opcija na točkovima koji dodatno poboljšavaju sportski karakter E-PACE-a. Iz širokog spektra mogućnosti izaberite savremeni i dinamičan dizajn točkova u dimenzijama do 21 inče. Funkcija zahteva automatski prenos brzina i adaptivnu dinamiku. Dostupnost funkcije zavisi od vrste terena po kome se vozilo kreće.

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte savršen E‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

* Dostupno samo ako je izabrana opcionalna funkcija Adaptive Dynamics.