Logo jaguar mobile
Igra

EKSTERIJER

Na slici je prikazan model E-PACE First Edition. 12.3"interaktivni displej za vozača nije dostupan na ovom modelu. Neke od prezentovanih funkcija mogu varirati u dostupnosti u zavisnosti od tržišta. Za više informacija molimo Vas konsultujte se sa zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

Uprofilu E-PACE široka krovna linija se spaja sa spojlerom koji se nalazi preko zadnjeg stakla.Dodatni aluminijumski točkovi od 21-inč dodatno naglašavaju sportski karakter E-PACE.LED svetla na zadnjim farovima pružaju prepoznatljiv noćni potpis.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
E-Pace

E-Pace

E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

PANORAMA KROV

Izaberite vaš opcioni fiksni panoramski stakleni krov da popunite unutrašnjost svetlom i poboljšate svetlost i prostoni osećaj.Dovodjenjem spoljne strane ,svakome daje izvanredan pogled na nebo.

LED FAROVI

LED FAROVI

E-PACE poseduje spoljašnje LED osvetljenje.LED svetla su dizajnirana da zadovolje životni vek vozila i da su efikasnija u pogledu potošnje goriva jer koriste manje energije.Opcioni Matrix LED farovi su dostupni sa Animated Directional Indicators koji smanjuju vreme kada drugi korisnici u saobraćaju prepoznaju željenipravac putovanja.

21” FELNE

21” FELNE

Dostupnoje niz opcija sa točkovima koji poboljšavaju sportski karakter E-PACE.Od širokog izbora savremenog i dinamičnog dizajna uvelikom broju se koriste 21-inčnni.*

*Nije dostupan pre TBC-a

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.Kreirajte savršen E-PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL