Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Igra

EKSTERIJER

Na slici je prikazan model E‑PACE First Edition. 12.3"interaktivni displej za vozača nije dostupan na ovom modelu. Neke od prezentovanih funkcija mogu varirati u dostupnosti u zavisnosti od tržišta. Za više informacija molimo Vas konsultujte se sa zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

Uprofilu E‑PACE široka krovna linija se spaja sa spojlerom koji se nalazi preko zadnjeg stakla.Dodatni aluminijumski točkovi od 21-inč dodatno naglašavaju sportski karakter E‑PACE.LED svetla na zadnjim farovima pružaju prepoznatljiv noćni potpis.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
E-Pace

E-Pace

E‑PACE R-DYNAMIC

E‑PACE R-DYNAMIC

PANORAMA KROV

Izaberite vaš opcioni fiksni panoramski stakleni krov da popunite unutrašnjost svetlom i poboljšate svetlost i prostoni osećaj.Dovodjenjem spoljne strane ,svakome daje izvanredan pogled na nebo.

LED FAROVI

LED FAROVI

E‑PACE poseduje spoljašnje LED osvetljenje.LED svetla su dizajnirana da zadovolje životni vek vozila i da su efikasnija u pogledu potošnje goriva jer koriste manje energije.Opcioni Matrix LED farovi su dostupni sa Animated Directional Indicators koji smanjuju vreme kada drugi korisnici u saobraćaju prepoznaju željenipravac putovanja.

21” FELNE

21” FELNE

Dostupnoje niz opcija sa točkovima koji poboljšavaju sportski karakter E‑PACE.Od širokog izbora savremenog i dinamičnog dizajna uvelikom broju se koriste 21-inčnni.*

*Nije dostupan pre TBC-a

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.Kreirajte savršen E‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL