COVID-19: VAŽNO OBAVEŠTENJE.

IZJAVA Jaguar

U srcu našeg brenda nalazi se duh ljudske izdržljivosti. Nikada nije bilo prikladnijeg vremena da taj duh izađe na površinu. Kao kompanija, upućujemo sve naše resurse kao podršku našoj globalnoj zajednici. U ovom trenutku svet je jedno mesto bez presedana, ali zajedno ćemo proći kroz ovo. Zaista verujemo u uzbudljivu budućnost za sve nas na putu koji je pred nama.

POVRATAK NA REDOVNO RADNO VREME

Poštovani klijenti, obaveštavamo vas da od sutra, 8.maja sve službe rade po uobičajenom radnom vremenu, koje smo imali pre uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji. Nastavljamo sa primenom svih higijenskih preporuka koje smo uveli. Želimo da vas posetimo da sektor prodaje radi od 08.30-19.00h svakog radnog dana, a subotom od 09.00-14.00h. Usluge servisa pružamo radnim danima od 08.00-17.00h, subotom od 08.00-13.00h. Kao i do sada radujemo se susretu sa vama. Dobro došli.
POVRATAK NA REDOVNO RADNO VREME
Zakažite Servis

Zakažite Servis

Vrlo jednostavno možete da zakažete termin za servisiranje Vašeg automobila. Molimo Vas da ispunite formular i da ga pošaljete. Uskoro ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo željeni termin.
VOZILA NA LAGERU

VOZILA NA LAGERU

Otkrijte modele i pogledajte najnovije ponude u vezi sa automobilima