F‑TYPE SVR COUPÉ

Sa poboljšanim motorom sa 575 KS, F‑TYPE SVR je konstruisan za rafiniranu snagu, uzbuđenje i postizanje maksimalne brzine od 322 km/h.

MAKSIMALNA SNAGA
575 KS
 
UBRZANJE
3.7 sekundi 0-100 km/h
 
MAKSIMALNA BRZINA
322 km/h

Naš departman za specijalne operacije na vozilima kreira vozila koja predstavljaju ultimativni izraz Jaguara: zapanjujuće performanse, izuzetan luksuz i vrhunske tehnologije. Najnovija kreacija koja je izašla iz tegničkog centra ovog sektora je vozilo F‑TYPE SVR - naš najmoćniji F‑TYPE ikada.

Petolitarski V8 superkompresor sa duplim vorteksom eliminiše otpor kako bi performanse bile što responsivnije pri svim brzinama motora. Držite se čvrsto - ovaj motor će vas odvseti od 0-100km/h za samo 3.7 sekunde; maksimalna brzina kretanja je 322km/h*.

*Pri zameni aerodinamičnog prstena na vozilu F‑TYPE SVR standarnim zadnjim spojlerom, maksimalna brzina modela F‑TYPE SVR Coupése smanjuje se na 300km/h.

ISTRAŽITE CONVERTIBLE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KARAKTERISTIKE POTPISA
SVAKI DETALJ JE VAŽAN
Otkrijte najnoviji F‑TYPE. SVR je lakši i brži - poboljšana aerodinamika povećava prianjanje, a Jaguar-ov pogon na sva četiri točka osigurava najbolji pogon tokom čitave vožnje. Svaki delić je optimiziran za pulsirajuće trkačke performanse pravog Jaguar-a.
POGLEDAJTE FILM
yt:_5pnXq3zLLI
STIL ENTERIJERA
Performantna sedišta nude komfor, potporu za leđa i ultra moderne završne obrade koje daju osećaj potpunog luksuza.
LAKE TEHNOLOGIJE
Težina je neprijatelj performansi. Zato smo dizajnirali F‑Type SVR da bude što je moguće više rasterećen. Svaki gram ima svrhu. Njegov lagani Titan i Inconel® izduvni sistem štedi 16kg, dok upečatljive felne od kovanog aluminijuma nude uštedu od 13.8kg u odnosu na ukupnu težinu. Svaki redizajniran zglob zadnje suspenzije smanjuje 0.6kg u poređenju sa konvencionalnim zglobovima, a opcione 398mm prednje i 380mm zadnje keramičke kočnice smanjuju težinu za 21kg u poređenju sa nekeramičkim alternativma. Svaki sačuvan miligram daje vozilu F‑Type SVR brže ubrzanje, agilniju vožnju i oštrije kočenje - za nezaboravan doživljaj vožnje.
ISTRAŽITE PERFORMANSE VOŽNJE
TEHNOLOGIJE PRILAGOĐENE TERENSKOJ VOŽNJI
5.0 litarski V8 motor na modelu F‑Type SVR predstavlja vrhunac moći, isporučuje snagu od neverovatnih 575 konja i dostiže obrtni momenat od 700Nm. Pogon na sva četiri točka (AWD) radi zajedno sa elektronskim aktivnim diferencijalom kako bi se unapredilo trenje i stabilnost vozila, od čega najveću korist imaju funkcije za vuču koje su ugrađene u ovo vozilo.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJU MOTORA
AERODINAMIKA
SVR-ovo aerodinamično krilo je sastavni deo poboljšanih performansi nudeći manje otpora i više pritiska. Krilo je šire i više i omogućava njegovu funkciju preko cele širine automobila. Kada je aktivirano, smanjuje otpor vazduha za 2.5% i podizanje za 15%. Ostala aerodinamična poboljšanja omogućavaju usmeravanje vazdušne struje kroz deo motora za bolje hlađenje i uravnoteženi pritisak. Glatki pod i zadnji difuzer smanjuju otpor, upravljaju protokom vazduha i poboljšavaju stabilnost.
ISTAŽITE SPOLJAŠNOST
KARAKTERISTIKE MODELA F‑TYPE SVR KUPE
V8 5.0 LITRSKI MOTOR SNAGE 575 KS
V 8 5.0 litarski motor snage 575 KS čini F‑TYPE SVR najmoćniji proizveden Jaguar. On dostiže brzinu 0-100 km/h za samo 3.7 sekundi na maksimalnoj brzini od 322 km/h
NAPREDNA AERODINAMIKA
Brojna aerodinamična poboljšanja,uključujući i precizni prednji razvajač i širi spojler dajući F‑TYPE SVR viši nivo sile potiskauz istovremeno smanjenje otpora.Kao rezulat toga, F‑TYPE SVR lako prolazi kroz vazduh,postizanjem brzog ubrzavanja i napora krstarenjem.
JEDINSTVENI TOČKOVI
F‑TYPE SVR ima alufelne od 20 inča sa završnom obradom u saten sivoj boji. Krakasti točkovi koriste jedinstvene Pirelli P ZERO™ pneumatike koji su 10mm širi od standardnih F‑TYPE guma.
EKSKLUZIVNI ENTERIJER
Enterijer modela F‑TYPE SVR predstavlja izlog u kome možete videti kako je naš sektor za speciajlne operacije vodio računa o svakom detalju. Ekslkuzivni materijali nalaze se na svakom koraku, od finih kontrastnih šavova do ultramodernih završnih obrada koje kreiraju osećaj vrhunskog luksuza.
STANDARDNE FUNKCIJE DOSTUPNE NA SVIM F‑TYPE MODELIMA
NAVIGATION PRO
Vođenje navigacije čini planiranje putovanja i praćenje ruta lakim zahvaljujući glasovnom usmeravanju i slikovnom prikazu. Fukcija"dead-reckoning" (određivanje trajektorije vozila tj. približnog položaja) može sasvim precizno da locira vozilo čak i ako nema prijema GPS signala - što je savršeno za centralne delove velikih gradova i vožnju kroz tunele.
ELEKTRIČNA SERVO ASISTENCIJA U UPRAVLJAČKOM MENANIZMU (EPAS)
Električna servo asistencija (EPAS) nudi izvanredan povratni odgovor i kontrolu, aktivna je na zahtev - čuva snagu za situacije kada vam je zaista neophodna, dok istovremeno šdeti gorivo. Sofisticiran kompjuterski sistem prilagođava upravljanje servo volanom u skladu sa situacijom u vožnji - povećava asistenciju pri manevrisanju u niskim brzinama i unapređuje užitak u vožnji pri vožnji u većim brzinama.
TOUCH PRO
TouchPro je deo standardnog paketa opreme na svim F‑TYPE modelima. Nova generacija hardvera i softvera sistema TouchPro unapređuje konektivnost i zabavu na najviši nivo - novi sistem je neverovatno responsivan, ima visoko intuitivni korisnički interfejs i oštru grafiku, što sve čini putovanje lakšim i prijatnijim.
MERIDIAN™ AUDIO SISTEM
Dizajniran u saradnji sa audio ekspertima iz britanske kompanije Meridian™, zvučni sistem na vozilima F‑TYPE ima snagu od 380W, 10 zvučnika i 2 sabvufera. Kako bi zvuk unutar kabine učinio jedinstvenim, ovaj sistem koristi digitalnu obradu signala (Digital Signal Processing) i napredne algoritme korekcije akustike u kabini.
TORQUE VECTORING -sistem koji usporava okretanje unutrašnjih točkova u krivinama
Sistem Torque Vectoring na vozilima F‑TYPE maksimizuje performanse pri kretanju čak i kroz najuže krivine. Ova tehnologija omogućava kontrolisano nezavisno kočenje prednjih i zadnjih točkova čime utiče na kontrolu obrtne snage koja deluje u vozilu.
PERSONALIZUJTE SVOJ F‑TYPE

Učinite vaše F‑TYPE vozilo jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova i izaberite točkove koje najbolje pristaju toj kombinaciji. Skrojite stil kabine naglasivši vaše ideje za izbor materijala za sedišta (možete naglasite i koje kombinacije boja želite kao i kakve teksture materijala). Na raspolaganju vam je izuzetno velik broj Jaguarovih dodatnih funkcija, paketa i aksesoara.

KREIRAJTE VAŠ SOPSTVENI F‑TYPE
ISPROBAJTE F‑TYPE

Isprobajte F‑TYPE sa ekskluzivnom test vožnjom u jednom od naših prodažnih salona.

PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Jaguar vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguara maloprodajni salon