F‑TYPE SVR CONVERTIBLE

Sa poboljšanim motorom od 575 KS, F‑TYPE SVR je konstruisan za prefinjenu snagu, uzbuđenje i ubrzava do maksimalne brzine od 314 km/h.

MAKSIMALNA SNAGA
575 KS
 
UBRZANJE
3.7 sekundi 0-100 km/h
 
MAKSIMALNA BRZINA
314 km/h

Naš sektor az vozila specijaknih operacija kreira vozila koja predstavljaju ultimativni izraz Jaguara: zapanjujuće performanse, izuzetnu luksuzno i vrhunske tehnologije. Najnovija kreacija koja je izašla iz tegničkog centra ovog jektora je vozilo F‑TYPE SVR - naš najmoćniji F‑TYPE ikada.

Petolitarski V8 superkompresor sa duplim vorteksom eliminiše otpor kako bi performanse bile što responsivnije pri svim brzinama motora. Držite se čvrsto - ovaj motor će vas odvseti od 0-100km/h za samo 3.7 sekunde; maksimalna brzina kretanja je 314km/h*.

*Pri zameni aerodinamičnog prsten na vozilu F‑TYPE SVR standarnim zadnjim spojlerom, maksimalna brzina modela F‑TYPE SVR Coupése smanjuje na 300km/h.

ISTRAŽITE COUPÉ
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KARAKTERISTIKE POTPISA
SVAKI DETALJ JE VAŽAN
Otkrijte najnoviji F‑TYPE. SVR je lakši i brži - poboljšana aerodinamika povećava prianjanje, a Jaguar-ov pogon na sve točkove osigurava najbolji pogon celo vreme. Svaki delić je optimiziran za pulsirajuće trkačke performanse pravog Jaguar-a.
POGLEDAJTE FILM
yt:_5pnXq3zLLI
STIL ENTERIJERA
Performance sedišta nude komfor, potporu za leđa i ultra moderne završne obrade koje daju osećaj potpunog luksuza.
LAKE TEHNOLOGIJE
Težina je neprijatelj performansi. Zato smo dizajnirali F-TYPE SVR da bude što je moguće više gladak. Svaki gram ima svrhu. Njegov lagan Titan i Inconel® izduvni sistem štedi 16kg, dok upečatljive felne od kovanog aluminijuma nude uštedu od 13.8kg u odnosu na ukupnu težinu. Svaki redizajniran zglob zadnje suspenzije smanjuje 0.6kg u poređenju sa konvencionalnim zglobovima, a opcione 398mm prednje i 380mm zadnje keramičke kočnice smanjuju težinu za 21kg u poređenju sa ne-keramičkim alternativmaa. Svaki sačuvanmiligram daje vozilu F-Type SVR brže ubrzanje, agilniju vožnju i oštrije kočenje - za nezaboravan doživljaj vožnje.
ISTRAŽITE PERFORMANSE VOŽNJE
AERODINAMIKA
SVR-ovo aerodinamično krilo je sastavni deo poboljšanih performansi nudeći manje otpora i više pritiska. Krilo je šire i više i omogućava njegovu funkciju preko cele širine automobila. Kada je aktivisano, smanjuje otpor vazduha za 2.5% i podizanje za 15%. Ostala aerodinamična poboljšanja omogućavaju usmeravanje vazdušne struje kroz deo motora za bolje hlađenje i uravnoteženi pritisak. Glatki pod i zadnji difuzer smanjuju otpor, upravljaju protokom vazduha i poboljšavaju stabilnost.
ISTAŽITE SPOLJAŠNOST
TEHNOLOGIJE PRILAGOĐENE TERENSKOJ VOŽNJI
5.0 litarski V8 motor na modelu F-TYPE SVR predstavlja vrhunac moći, isporučuje snagu od neverovatnih 575 konja i dostiže obrtni momenat od 700Nm. Pogona na sva četiri točka (AWD) radi zajedno sa elektronskim aktivnim diferencijalom kako bi se unapredilo trenje i stabilnost vozila, od čeka najveću korist imaju funkcije za vuču koje su ugrađene u ovo vozilo.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJU MOTORA
KARAKTERISTIKE MODELA F-TYPE SVR
V8 5.0 LITRSKI MOTOR SNAGE 575 KS
V 8 5.0 litarski motor snage 575 KS čini F‑TYPE SVR najmoćniji proizveden Jaguar. On dostiže brzinu 0-100 km/h za samo 3.7 sekundi na maksimalnoj brzini od 314 km/h
NAPREDNA AERODINAMIKA
Brojna aerodinamična poboljšanja,uključujući i precizni prednji razvajač i širi spojler dajući F‑TYPE SVR viši nivo sile potiskauz istovremeno smanjenje otpora.Kao rezulat toga, F‑TYPE SVR lako prolazi kroz vazduh,postizanjem brzog ubrzavanja i napora krstarenjem.
JEDINSTVENI TOČKOVI
F‑TYPE SVR ima alufelne od 20 inča sa završnom obradom u saten sivoj boji. Krakasti točkovi koriste jedinstvene Pirelli P ZERO™ pneumatike koji su 10mm širi od standardnih F‑TYPE guma.
EKSKLUZIVNI ENTERIJER
Enterijer modela F‑TYPE SVR predstavlja izlog u kome možete videti kako je naš sektor za speciajlne operacije vodio računa o svakom detalju. Ekslkuzivni materijali nalaze se na svakom koraku, od finih kontrastnih šavova do ultramodernih završnih obrada koje kreiraju osećaj vrhunskog luksuza.
STANDARDNE FUNKCIJE DOSTUPNE NA SVIM F-TYPE MODELIMA
NAVIGATION PRO
Vođenje navigacije čini planiranje putovanja i praćenje ruta lakim zahvaljujući glasovnom usmeravanju i slikovnom prikazu. Fukcija"dead-reckoning" (određivanje trajektorije vozila tj. približnog položaja) može sasvim precizno da locira vozilo čak i ako nema prijema GPS signala - što je savršeno za centralne delove velikih gradova i vožnju kroz tunele.
ELEKTRIČNA SERVO ASISTENCIJA U UPRAVLJAČKOM MENANIZMU (EPAS)
Električna servo asistencija (EPAS) nudi izvanredan povratni odgovor i kontrolu, aktivna je na zahtev - čuva snagu za situacije kada vam je zaista neophodna, dok istovremeno šdeti gorivo. Sofisticiran kompjuterski sistem prilagođava upravljanje servo volanom u skladu sa situacijom u vožnji - povećava asistenciju pri manevrisanju u niskim brzinama i unapređuje užitak u vožnji pri vožnji u većim brzinama.
TOUCH PRO
TouchPro je deo standardnog paketa opreme na svim F‑TYPE modelima. Nova generacija hardvera i softvera sistema TouchPro unapređuje konektivnost i zabavu na najviši nivo - novi sistem je neverovatno responsivan, ima visoko intuitivni korisnički interfejs i oštru grafiku, što sve čini putovanje lakšim i prijatnijim.
MERIDIAN™ AUDIO SISTEM
Dizajniran u saradnji sa audio ekspertima iz britanske kompanije Meridian™, zvučni sistem na vozilima F‑TYPE ima snagu od 380W, 10 zvučnika i 2 sabvufera. Kako bi zvuk unutar kabine učinio jedinstvenim, ovaj sistem koristi digitalnu obradu signala (Digital Signal Processing) i napredne algoritme korekcije akustike u kabini.
TORQUE VECTORING- sistem koji usporava okretanje unutrašnjih točkova u krivinama
Sistem Torque Vectoring na vozilima F‑TYPE maksimizuje performanse pri kretanju čak i kroz najuže krivine. Ova tehnologija omogućava kontrolisano nezavisno kočenje prednjih i zadnjih točkova čime utiče na kontrolu obrtne snage koja deluje u vozilu.
PERSONALIZUJTE SVOJ F‑TYPE

Učinite vaše F‑TYPE vozilo jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova i izaberite točkove koje najbolje pristaju toj kombinaciji. Skrojite stil kabine naglasivši vaše ideje za izbor materijala za sedišta (možete naglasite i koje kombinacije boja želite kao i kakve teksture materijala). Na raspolaganju vam je izuzetno velik broj Jaguarovih dodatnih funkcija, paketa i aksesoara.

KREIRAJTE VAŠ SOPSTVENI F‑TYPE
ISPROBAJTE F‑TYPE

Isprobajte F‑TYPE sa ekskluzivnom test vožnjom u jednom od naših prodažnih salona.

PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Jaguar vozila i uporedite ih
Url
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Url
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguara maloprodajni salon
Url