BREMONT SAT INSPIRISAN MODELOM E-TYPE

Izuzetni inženjering i neverovatan dizajn, sat u čast najlepšem automobilu na svetu.

SAT DIZAJNIRAN KAKO BI IŠAU UZ IKONU

Ikonični E-type se i dalje redovno izglasava kao najlepši automobil ikada. Još 1963. godine, Jaguar je planirao da proizvede 18, sa specijalnim laganim aluminijumskim karoserijama - ali samo 12 je napravljeno. Preko pedeset godina kasnije, odlučili smo da napravimo ostalih šest.

Da obeležimo ovu priliku, sarađivali smo sa Bremontom, engleskim časovničarima, kako bismo napravili šest zapanjujućih ručnih satova - po jedan za svakog kupca.

DETALJI DIZAJNA INSPIRISANI MODELOM E-TYPE

Bremont Jaguar naručio je hronometar sa mnoštvom referenci na dizajn modela E-type. Među njima, crni brojčanik je zasnovan na laganom brojaču okretaja E-type-a, a podupirane ruke sata i minuta ponavljaju iglu tahometra. Kruna za navijanje urezana je uzorkom retro Dunlop trkaćih guma prilagođenih svetlosnim težinama. Remen je napravljen od iste kože Connolli koja se koristi za unutrašnji trim na vozilu. Svaki sat nosi i šasiju i brojeve motora automobila sa kojim je uparen.

ŠTA KAŽU TOP MENADŽERI KOMPANIJE

“Zajedno gledano, ovi detalji dizajna daju vizuelni utisak koji je ujednačen sa samim E ‑ type-om. Jednostavno izgledaju potpuno u redu kada se nose na vozačkom sedištu - gotovo kao da su dizajnirani zajedno sa automobilom davnih 60-ih.”

Ian Callum, Direktor dizajna

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.