PARTNERSTVA I SARADNJE

Naša strast prema dizajnu nije ograničena samo an dizajn automobila. Kao što inspiraciju crpimo odasvud, inspirisani smo da dizajniramo u raznim disciplinama i oblastima, sarađujući sa dizajnerima koji dele našu strast za inovacijama i razvojem vrhunske tehnologije.

ŠIRA VIZIJA DIZAJNA

Paleta cipela za vožnju. Trkački bicikl Tour de France. Izuzetan precizni sat. Ovo su samo neki od projekata u kojima su nedavno učestvovali naši dizajneri. Naša strast zaista ne poznaje granice, pa gde će nas to odvesti u budućnosti? Možete saznati ovde.

DONOSIMO JAGUAR DIZAJN U SEUL
Kako bi obeležio lansiranje novog XJ-a, Jaguar je otvorio 'Rare Design Studio' u Seulu. Kao deo izuzetno popularnog dizajnerskog događaja, koji je predstavljao prošlost, sadašnjost i budućnost brenda, direktor dizajna Ian Callum izveo je prvi „Jaguar Design Master Class“ u Koreji za studente i nadarene dizajnere automobila.
OTKRIJTE VIŠE
O DIZAJNU VOZILA SA IED TURIN-OM
Jaguar je 2016-te godine udružio snage sa Istituto Europeo di Design (IED) u Torinu, Italija, kako bi ponudio prvi master tečaj u dizajniranju enterijera automobila i korisničkom iskustvu. Perspektiva novog kursa biće na stavljanju naglaska na korisnika i unutrašnjosti kao polazišta, a ne na spoljašnosti.
OTKRIJTE VIŠE
MAGAZIN WALLPAPER* I JAGUAR PROSLAVLJAJU ISKONSKI DIZAJN
Jaguarova posvećenost brilijantnom dizajnu inspirisala je izložbu u saradnji sa obožavateljima magazina za dizajnere Wallpaper *. Izložba Handmade, održana je u srcu Londona i predstavljala je najbolje od savremenog međunarodnog dizajna. Jaguar je sarađivao sa dizajnerima, nadahnjujući brojne zapanjujuće projekte.
OTKRIJTE VIŠE
BREMONT JE KREIRAO E-TYPE RUČNOG SATA ZA SVA VREMENA
Lagani E-type jedan je od najekskluzivnijih i najlepših automobila ikada napravljenih. Radeći sa nagrađivanim britanskim proizvođačima satova Bremont, Jaguar je pomogao da se stvori ekskluzivni sat koji odražava čiste linije i originalne merače koji odražavaju svojstva našeg modela E-type. Čak je i kaiš izrađen od kože od koje je izrađena i kabina E-Type-a
OTKRIJTE VIŠE
SARADNJA SA OLIVEROM SWEENEY-EM
Jaguar F-TYPE je inspiracija za dizajn ne samo Jaguara već i vodećeg britanskog obućara, Olivera Sweeney-ja. Koristeći F-TYPE materijale, poput karbonskih vlakana i nubuk kože, i dizajnerske linije direktno iz sportskog automobila, Oliver Sveenei i Jaguar stvorili su vrhunske cipele za vožnju.
OTKRIJTE VIŠE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.