SERVISI ZA VLASNIKE AUTOMOBILA

Od modernih laboratorija za testiranje do istorijskih provera, idemo dalje od bilo koga zarad brige o vašem Jaguaru. Opremljen stručnjacima i istorijskim automobilskim stručnjacima, naš objekat za servisiranje ima za cilj da pruži istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Jaguara, ma koliko oni bili stari.

SERVISIRANJE
Redovno servisiranje je bitan deo održavanja klasičnog vozila. Stoga smo stvorili jedinstvene opcije servisiranja koje kopiraju provere izvršene u vreme prve proizvodnje i kombinuju ih sa današnjom tehničkom ekspertizom. Svi ardovi se beleže u vašoj Jaguar Land Rover Classic Vorks servis knižici, kako bi se održavala vriednost vašeg vozila i zaštitila vaša imovina.
PROVERE STANJA VOZILA
Prvi put kada naši klijenti dovezu svoje vozilo u Jaguar Land Rover Classic Vorks, preporučujemo celodnevni pregled stanja vozila. Po završetku ovog sveobuhvatnog vizuelnog pregleda u 121 tački, dostavićemo vam izveštaj u kome su detaljno opisani svi radovi koji su potrebni kroz crveni, naranđasti i zeleni sistem hitnosti. Za dobro održavane automobile dostupan je i poludnevni pregled vozila.
RESTAURACIJA
Bez obzira na fizičko stanje vašeg vozila, naši klasični stručnjaci su nam na raspolaganju da ga vrate u njegov prvobitni prvobitni sjaj. Naše usluge restauracije podeljene su u osam konačnih faza. Početni pregled i revizija komponenata, demontaža, čišćenje medija, ispravljanje karoserije i pregradnja komponenata sve do ponovne montaže vozila. Svaku fazu pažljivo izvode stručni tehničari, kako bi garantovali potpunu autentičnost vašeg Classic vozila.
REGENERACIJA MOTORA
Iste ruke koje su stvorile originalne Jaguar V12 motore su među onima koje nam danas pomažu u obnovi motora. Ova bezvremenska stručnost kombinuje originalne tehnike sa Jaguar-ovim modernim procesima, omogućavajući nam da obnovimo i rekonstruišemo motore koji su verni njihovoj klasičnoj baštini, ali sa preciznošću 21. veka.
JAGUAR HERITAGE TRUST

Jaguar Heritage Trust čuva bogatu zaostavštinu Jaguar Cars Ltd. Osim što održava Jaguar-ovu neprocenjivu kolekciju istorijskih vozila, Trust je odgovoran za očuvanje Jaguar-ove opsežne arhive poslovnih dokumenata, artefakata i evidencija proizvoda za neke od najpoželjnijih automobila ikada napravljenih .

SAZNAJTE VIŠE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.