80 GODINA JAGUARA
EVOLUCIJA DIZAJNA: 80 GODINA JAGUARA

Osamdeset godina imena Jaguar znači osamdeset godina ikoničkog dizajna. Tražimo samo nekoliko naših ključnih dizajnerskih trenutaka iz proteklih osam decenija. Današnja porodica Jaguar ne bi bila ista bez njih.

EVOLUCIJA DIZAJNA: 80 GODINA JAGUARA 1935 - 1959
Prve godine evolucije su od 1935. do 1959 godine predstavljaju prvi deo evolucije .Počinjemo sa prvim modelom Jaguara i kreće se ka uspehu u moto sportu i stvaranju prvih sportskih salona .
PROČITAJTE CEO ČLANAK
EVOLUCIJA DIZAJNA: 80 GODINA JAGUARA 1960 - 1996
Porodica Jaguar se menjala vremenom, ali krvna loza do današnjeg raspona je jasna. Drugi deo evolucije , započinje sa 1960-im i vidimo stvaranje više ikonskih zaostavština. Ovo je vreme koje je zaista uspostavilo dizajn Jaguara i još uvek inspiriše automobile današnjice.
PROČITAJTE CEO ČLANAK
EVOLUCIJA DIZAJNA: 80 GODINA JAGUARA 1997 - 2016
Jaguar dizajn je ojačan u novom milenijumu. Evoluirala je, nadograđujući se svojih poslednjih godina, ali prelazeći iznad i izvan nekih konzervativnijih, retrospektivnijih dizajna. Počeo je poprimati potpuno nove izglede. Dobrim delom to je upravljao Ian Callum, Jaguar, direktor dizajna od 1997. Sledeće dve decenije su udahnule novi život porodici Jaguar, crpeći inspiraciju i vitalnost iz prošlosti i reimagujući je za danas.
PROČITAJTE CEO ČLANAK
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.